07.01.11, 12:22
witam,poznam kogos z łódzkiego,cel stały zwiazek,pozdrawiam-kontakt 7726660
Obserwuj wątek
    • tibarngirl Re: poznam 23.02.11, 19:20
      troszkę za mało informacji, aby dzwonić na łapu capu, ba, nawet nie wiem, jakiej jesteś płci wink
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: poznam 24.02.11, 13:52
        ale to raczej nr gg jest, bo tyle cyferek to numery telefonów teraz nie mają...
        a resztę wiadomości mamy w wizytówce kolegi wink
        • tibarngirl Re: poznam 24.02.11, 21:45
          Ach jej, no widzisz, jam z takimi wielkimi nr GG nieobeznana. Swego czasu moje stare mi mówiło, że takich nie obsługuje i dostawałam jakieś przekazy za pośrednictwem nr 800 czy inne coś, gdy napisał ktoś do mnie z nr tak wielocyfrowego.
      • gyubal_wahazar Re: poznam 24.02.11, 21:47
        Nie ważna płeć, ważne uczucie wink
        • sadgirl25 Re: poznam 24.02.11, 21:49
          ale dużo łatwiej wzbudzić w sobie uczucie do kogoś przeciwnej płcismile
          • gyubal_wahazar Re: poznam 24.02.11, 21:56
            Hej Sadgirl smile

Ale czy nie jest to pójście na łatwiznę ? wink
            • sadgirl25 Re: poznam 24.02.11, 22:00
              Cześć smile

Jak dla mnie to nie smile
              Dla mnie pokochać kogoś płci przeciwnej to jedyna możliwość jaka istnieje

• sadgirl25 Re: poznam 24.02.11, 22:30
                ale ja niestety straciłam umiejętność pokochania kogokolwiek,tyle że to już nie jest temat na forum
                • tapatik Re: poznam 25.02.11, 08:14
                  Moim zdaniem nie masz racji.

sadgirl25 napisała:

> ale ja niestety straciłam umiejętność pokochania kogokolwiek,

Myślę, że jest to niemożliwe. Po prostu nikt Ci się nie trafia, więc stąd takie Twoje przemyślenia.

> tyle że to już nie jest temat na forum

Jak najbardziej jest to temat na forum. Chyba, że nie chcesz o tym rozmawiać, ale to już inna historia.
                  • sadgirl25 Re: poznam 25.02.11, 13:24
                    W moim przypadku jest to możliwe.Po prostu znam siebie i swoje odczucia.
                    Nawet gdybym jakimś cudem kogoś poznała to i tak nic bym nie poczuła.To wszystko stało się dla mnie obojętne.Wszystko się we mnie wypaliło.
                    A co do rozmawiania o tym na forum to powiem tylko że nie chcę o tym mówić,chcę po prostu o tym wszystkim zapomnieć.Tylko nie wiem jak to zrobić.
                    Przepraszam za tą bezsensowną wiadomość,ale taka jest prawda w moim przypadku.
              • gyubal_wahazar Re: poznam 24.02.11, 22:59
                Jasne, żartowałem tylko smile
                • sadgirl25 Re: poznam 24.02.11, 23:11
                  wiem.to ja jestem jakaś dziwna sad
              • tapatik Re: poznam 25.02.11, 08:08
                sadgirl25 napisała:

> Jak dla mnie to nie smile
                > Dla mnie pokochać kogoś płci przeciwnej to jedyna możliwość jaka istnieje

No widzisz, a taki biseksualista ma dwa razy większe szanse na randkę niż Ty.
                Przemyśl to ;P
                • sadgirl25 Re: poznam 25.02.11, 13:30
                  No tak,masz rację ale ja już teraz się nie zmienię.Będę taka jaka zawsze byłamsmile
                  A co do randki to dla mnie to jest odległe jak kosmos.Nawet już nie wiem co miałabym wtedy robić,jak się zachowywać,o czym rozmawiać.Nie zależy mi już na tym czego nigdy nie będę mieć.Ten świat chyba nie jest dla mnie.Czuję że w ogóle do niego nie pasuję.
            • polka-dot Re: poznam 24.02.11, 22:23

> Ale czy nie jest to pójście na łatwiznę ? wink

To chyba zależy od tego, jakiej płci się jest, bo myślę, że ogólnie łatwiej jest pokochać kobietę wink
              • gyubal_wahazar Re: poznam 24.02.11, 23:01
                Biorąc pod uwagę ich aktualną przewagę ilościową, trudno się nie zgodzić smile
                • acardio33 Re: poznam 05.03.11, 08:23
                  witajcie,wybaczcie ze sie nie odzywalem ale nie myslalem ze ktos tu sie odezwie,napisze,jest mi miło ze tu jestescie.Jesli ktos ma ochote,pogadac,poznac mnie niema sprawy jest gg moje i napewno odpisze jesli mnnie nie bedzie na gg.Jestem mężczyznom,kawalerem szykajacym szczescia,miłosci i upragnionej połówki serca.Moze kiedys sie odnajdziemy,kto wie....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka