feelicja 11.06.11, 22:57 Dobrego i niegłupiego, czułego i lojalnego mężczyznę dojrzałego pozna prawie trzydziestolatka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noajdde Re: Dobrego i niegłupiego 11.06.11, 23:03 Jak mógłbym sprawdzić czy jestem niegłupi? Odpowiedz Link
rafae Re: Dobrego i niegłupiego 12.06.11, 00:19 "noajdde napisał: Jak mógłbym sprawdzić czy jestem niegłupi?" "feelicja napisała: Np. odpowiadając na mój post " to się chyba na mistrzowie.org kwalifikuje Odpowiedz Link
xzarovichx Re: Dobrego i niegłupiego 12.06.11, 00:28 Hmmmm takich są przynajmniej tysiące. Odpowiedz Link
rafae Re: Dobrego i niegłupiego 12.06.11, 00:37 "Hmmmm takich są przynajmniej tysiące." hahhahaa to ja jestem wyjątkiem jakimś. potrafię pić, bić i do domu przynosić w drugą stronę ni chu. chu. no ale kto mnie zechce? Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Dobrego i niegłupiego 13.06.11, 05:50 "potrafię pić, bić" Jeszcze się tym chwalisz?! Jak przestaniesz pić i bić, to może Cię ktoś zechce - na nowo. Odpowiedz Link
feelicja Re: Dobrego i niegłupiego 12.06.11, 22:44 Naprawdę? To może mnie z jednym z tych tysięcy zapoznasz? Odpowiedz Link
xzarovichx Re: Dobrego i niegłupiego 12.06.11, 22:50 Najlepiej doprecyzować wymagania. Bo to co napisałaś to nawet ja spełniam Odpowiedz Link
xzarovichx Re: Dobrego i niegłupiego 12.06.11, 22:58 Właśnie nie sądzę Przecież facet ma być po prostu normalny, jak to zwykle panny piszą Odpowiedz Link
feelicja Re: Dobrego i niegłupiego 12.06.11, 23:05 Może lepiej napiszę, jaki być nie musi: przystojny ( nieliczni, z którymi się spotykałam budzili pod tym względem zdziwienie moich koleżanek, że też z takim...), wysoki, wierzący albo niewierzący,bogaty, kawalerskiego stanu, ale musi być wolny. A normalny? Nie wiem co by to miało znaczyć.. Odpowiedz Link
xzarovichx Re: Dobrego i niegłupiego 12.06.11, 23:12 Takich to są wręcz dziesiątki tysięcy Odpowiedz Link
fatalny_kasztan Re: Dobrego i niegłupiego 13.06.11, 20:52 > Może lepiej napiszę, jaki być nie musi: przystojny ( nieliczni, z którymi się s > potykałam budzili pod tym względem zdziwienie moich koleżanek, że też z takim. > ..), wysoki, wierzący albo niewierzący,bogaty, kawalerskiego stanu, ale musi by > ć wolny. A normalny? Nie wiem co by to miało znaczyć.. Bardzo obniżony próg wymagań. Łysy i ślepawy też się zakwalifikuje? Odpowiedz Link
xzarovichx Re: Dobrego i niegłupiego 13.06.11, 21:24 Ja bym tego nie traktował zbyt poważnie. Potem taki delikwent który wymogi spełnia się dowie że po prostu nie ma "tego czegoś" Odpowiedz Link
absolwencina Re: Dobrego i niegłupiego 16.06.11, 21:43 o, normalna dziewczyna, czyli taka, która nie szuka swojego księcia z bajki, skąd jesteś ? czyżby właśnie z 3 miasta ? Odpowiedz Link
feelicja Re: Dobrego i niegłupiego 12.06.11, 22:59 Tyle że innych wymagań brak, no może poza chęcią poznania kogoś, ale to oczywiste Odpowiedz Link
xzarovichx Re: Dobrego i niegłupiego 12.06.11, 23:13 Wspomniane wymagania są raczej bardzo umiarkowane. Dziwi zatem problem ze znalezieniem kogoś. Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Dobrego i niegłupiego 13.06.11, 07:53 Ma być dobry, inteligentny... tu rozwija się dalsza lista zalet, a co Ty masz do zaoferowania? Odpowiedz Link
easydobranocka Re: Dobrego i niegłupiego 14.06.11, 14:02 Witaj.Pewnie poznasz mądrego,dobrego i niegłupiego.A do zaofiarowania pewnie masz poczucie humoru i obiad na stole i pobudkę dla mężczyzny o 6.00 rano. Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Dobrego i niegłupiego 14.06.11, 18:12 właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam, ale od wątkodawczyni Odpowiedz Link
absolwencina no witam; 16.06.11, 21:40 w tym roku kończę 32 lata, czy jestem niegłupi i dojrzały ? hmm , nie mi to oceniać, wystarczy poczytać moje posty, których trochę tu zamieszczam p.s. jestem z 3 miasta; Odpowiedz Link
feelicja Re: no witam; 21.06.11, 19:56 Miło mi ja jestem z Wawy, ale większe są odległości między ludźmi Odpowiedz Link
easydobranocka Re: no witam; 22.06.11, 13:04 Miło mnie jestem z Radomia mam 38 lat,miły,sympatyczny,z poczuciem humoru.Nigdy nie oceniam innych .Uważam,że każdy ma szansę by poznać kogoś,z kim można miło spędzić czas.Czy ten mężczyzna będzie dobry i niegłupi .Czy też będzie to dobra i niegłupia kobieta zweryfikuje życie. Odpowiedz Link
wertigoadi Re: Dobrego i niegłupiego 26.06.11, 20:13 Czesc. Przekonaj sie jaki jestem, to moj nr. gg. 33919866 pozdrawiam Odpowiedz Link
noajdde Re: Dobrego i niegłupiego 26.06.11, 22:08 "Jestem jaki jestem." To mój ulubiony cytat. Na kobiety działa najskuteczniej poparty odpowiednim zdjęciem Odpowiedz Link
jolantakw Re: Dobrego i niegłupiego 27.06.11, 12:44 musiałąbyś trochę bardziej sprecyzować swoje wymagania, bo przecież większość mężczyzn (ich zdaniem) odpowiada Twojemu opisowi Odpowiedz Link
easydobranocka Re: Dobrego i niegłupiego 27.06.11, 14:11 Witam.Pytanie do autorki postu.Niech sprecyzuje ,kogo chce poznać.Czy mądrego i niegłupiego mężczyznę.Czy też szuka tylko znajomości internetowej. Odpowiedz Link