rafae 09.09.11, 13:09 Siemka. Zaniedbałem Was wszystkich ostatnio. Czuję się bezczelnie głupio... i... i... dobrze mi z tym. ;D Mam pytanie. Co jest według Was trujące? Alkohol wykluczamy, ze względów oczywistych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafae Re: Uwaga: Trujące. 09.09.11, 13:36 Przyzwyczajasz się, pomagasz, mówisz... Po prostu jesteś, gdy ktoś tego potrzebuje... A Ty? Starasz się zaufać... ( bo nie ma innej drogi...) a ona wciąż taka SAMA. ( Tfuu...!!! Odpowiedz Link
a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k Re: Uwaga: Trujące. 12.09.11, 05:55 rafae napisał: Cię zostawiła nastolatka? ujujujuj, uj...ła pszczoła misia w ch.j. nie, nie cieszę się z Twojego nieszczęścia [ekhm], ale dobrze, że wiesz jak to jest z tym pomaganiem i byciem - a potem kop w dupę. nie martw się, niedługo jakaś inna naiwna się nawinie Odpowiedz Link
free-szatynka Re: Uwaga: Trujące. 09.09.11, 17:40 > Mam pytanie. Co jest według Was trujące? nienawiść Odpowiedz Link
rafae Re: Uwaga: Trujące. 09.09.11, 17:47 Kicia... przepraszam, ale banalnie stwierdilas. powiedzn cos os siebie, bo ja mamm nienawisc do wiekszosci z tego forum, znaczy wstret mam, za falszywe, pozerskie wpisy Odpowiedz Link
oszukany.32 Re: Uwaga: Trujące. 09.09.11, 18:02 Rośliny bywają trujące. Ludzie bywają toksyczni Odpowiedz Link
przebu.dzenie Re: Uwaga: Trujące. 10.09.11, 12:14 Dla ludzi najbardziej trujacy są drudzy ludzie. Wszystkie niepowodzenia są spowodowane ludzkim jadem. Oni stoją na straży aby nam się nie wiodło lepiej od nich, ciągle ingerują w nasze życie, niszcząc je doszczetnie. A najgorzej gdy robisz to na swoje życzenie, prosząc innych aby cię pomogli rozsiewać plotki, bo ty nie masz czasu, albo nie chcesz byc rozpoznawalny, gratuluje braku zdrowego rozsądku, człowiek jest geniuszem w każdej dziedzinie życia, a szkoda , podziękuj kolegom.jowitka. Odpowiedz Link
free-szatynka Re: Uwaga: Trujące. 09.09.11, 19:31 nienawiść potrafi zatruć nie tylko życie innych ale i nasze serce nienawiść nie pozwala życzliwie spojrzeć na drugiego człowieka nienawiść zaślepia umysł i zatruwa serce banalne? prawdziwe mamm nienawisc do wiekszosci z tego forum, znaczy wstret mam, za falszywe, poze > rskie wpisy żyj i pozwól żyć innym po swojemu Odpowiedz Link
emily111 Re: Uwaga: Trujące. 09.09.11, 22:36 To ja Cię Kicur przepraszam za wszystko. Kocham Cię i mam w dupie wszystko inne. Liczysz się dla mnie tylko Ty!!! KOCHAM CIĘ MOCNO!!!! Odpowiedz Link
a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k Re: Uwaga: Trujące. 12.09.11, 16:11 emily111 napisała: > To ja Cię Kicur przepraszam za wszystko > Kocham Cię i mam w dupie wszystko inne. Liczysz się dla mnie tylko Ty!!! > KOCHAM CIĘ MOCNO!!!! nastolatka zmieniła nicka i wciąż kocha mocno? czy rozkochałeś w sobie jakąś nową już? rzyg Odpowiedz Link
emily111 Zrzygam sie ta małpa dalej na forum...ble 12.09.11, 17:02 Jesteś ohydna...ale...bardzo ciekawi mnie twoje zachowanie i wpisy na forumach. Dziwni jesteście...oboje. Odpowiedz Link
a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k Re: Zrzygam sie ta małpa dalej na forum...ble 12.09.11, 17:30 ja byłam pierwsza z rzyganiem ohydna? momentami pewnie tak, jak każdy a na forum to ja będę wiecznie, bo mnie to po prostu bawi Odpowiedz Link
emily111 Re: Uwaga: Trujące. 12.09.11, 17:07 I bardzo Cie proszę: ODPIERDOL się ode mnie. Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę Odpowiedz Link
a-b-c-d-e-f-g-h-i-j-k Re: Uwaga: Trujące. 12.09.11, 17:31 jak ja nie mogę, bo się tak uroczo denerwujesz! a może w międzyczasie jakieś Bartka na mnie naślesz, hę? Odpowiedz Link
raziel24 Re: Uwaga: Trujące. 11.09.11, 00:05 trujaca jest trucizna albo ciasto mojej siostry z sola zamiast bulki tartej Odpowiedz Link
oszukany.32 Re: Uwaga: Trujące. 11.09.11, 09:52 W socjalistycznej szkole, do jakiej miałem 'szczęście' chodzić, w 4 klasie SP na zajęciach z 'ZPT' próbowano przeprowadzać eksperyment rodem z NRD, czyli chłopcy piekli pizzę, przyrządzali pierogi, gotowali zupy, a dziewczynki składały obwody elektryczne i budowały karmniki dla ptaków. A że był to wiek, w którym najważniejsze było ciąganie za warkocze, oraz wzajemne dogryzanie sobie toteż żadna koleżanka nie chciała spróbować pieczarkowej przyrządzonej przez 'asów' z IV 'g', twierdząc że otruć się nie ma zamiaru. Odpowiedz Link
tapatik Arszenik 11.09.11, 20:18 Kwas pruski, strychnina, no i cała masa ulepszaczy dodawanych przez producentów żywności, aby nasze żarcie było długo świeże i pachnące. Odpowiedz Link
oszukany.32 Re: Arszenik 12.09.11, 01:25 nie znasz się dygnitarze nazistowscy mieli lepsze rozwiązanie, przygotowano dla nich 940 ampułek z KCN. tyle ze podobno Hess to nie był ten Hess miejsce Himmlera podobno zajął niejaki Hitzinger Adolf podobno przedostał się do Argentyny Bormanna nie znaleźli etc jak ktoś CHCE się zabić to się zabije jak ktoś chce ściemnić że się CHCE zabić to zmyli trop Odpowiedz Link
przebu.dzenie Re: Arszenik 12.09.11, 08:44 Pewien bardzo madry filozof, były ksiadz kk, napisal; wszyscy nasi wrogowie są naszymi strażnikami do nieba, oni nam ją torują, a sami idą w odwrotną strone, czyli do piekła. Nikt nie wie co jest po śmierci, jednak są ludzie którzy mają nie przecietne zdolności, i można się nad tym zastanowic. Odpowiedz Link
piorex12 Uwaga: Trujące. 12.09.11, 17:24 Toksyczna miłość i użalanie się nad swoją samotnością czyli przeznaczeniem. Wołanie do Boga o przekleństwo samotności. Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Uwaga: Trujące. 22.09.11, 03:20 Zycie.Czy sie smiejesz czy płaczesz i tak umierasz. Z kazdym oddechem jestes coraz bliżej śmierci i nie ma od tego odwołania i tak zatrujesz sie na amen. ps: ale i tak warto , a jak robisz to z usmiechem to niejako jestes wygranym człowiekiem:p Więc usmiechnij się , jutro bedzie ...jakie bedzie .Wróc i nam o tym opowiedz;p Odpowiedz Link
desper.atka Re: Uwaga: Trujące. 24.09.11, 20:31 czasami coś co w dużej dawce jest trujące w małej może dać niezłą jazdę... i na odwrót nie wszystko jest tym czym nam się wydaje że jest jak nie spróbujesz to się nie dowiesz hihi Odpowiedz Link