04.11.11, 14:36
Są tacy ludzie, którzy tylko sprawiają wrażenie szczęśliwych. Duszą się w sobie .Nie uzewnętrzniają się. Myślę, że to jest złe. Później jest szok i niedowierzanie gdy ta osoba popełnia głupstwo.
Tylko, że niektórym tak ciężko jest mówić o swoich uczuciach… Często nie mają odwagi, najczęściej po prostu nie chcą. Nie szukają pomocy u innych, zostają z tym sami. Ta samotność ich zabija… i jest zamierzona, bo inaczej nie mogą.

_
Najtrudniej jest upaść i powstać..
Obserwuj wątek
    • meg_16 Re: Szook 04.11.11, 14:58
      Nicesmile
      • raziel24 Re: Szook 04.11.11, 15:34
        zgadzam sie nice ale ja tam wole instrumenty
        • dreammaker Re: Szook 04.11.11, 15:57
          Fruity loops fajna sprawa,bawiłem się tym trochę,ale nic trzymającego kupy nie udało mi się stworzyć big_grin można powiedzieć,że bardziej eksperymentowałem smile
          • meg_16 Re: Szook 04.11.11, 16:13
            Chciałabym zagrać na gitarze ale...brak talentu.
            • dreammaker Re: Szook 04.11.11, 16:21
              Ale jakieś podstawy chyba można sobie przyswoić,żeby sobie tak troszkę melodyjnie pobrzdąkać...czy nie bardzo - prosimy o zdanie eksperta,jeśli taki się tu znajduje smile
              • raziel24 Re: Szook 04.11.11, 17:10
                Nie wiem czy jestem ekspertem ale gram od 4 miesiecy i spokojnie mozna sie nauczyc grac wystarczy przebolec trudne poczatki a pozniej to juz lapie sie bakcyla i proste robi sie to co z poczatku bylo awykonalne ale tak jest chyba z kazdym instrumentem ze bez talentu tez mozna osiagnac wzglednie zadowalajacy poziom
                • dreammaker Re: Szook 04.11.11, 17:22
                  No to nic jak tylko próbować,wyładowywać gdzieś swoje frustracje,a potem znowu próbować i tak do skutku...łatwizna,a potem zacznie się gwiazdorzenie big_grin
                  • raziel24 Re: Szook 04.11.11, 20:04
                    A tam nie ma co gwiazdorzyc kobiety dzis juz nie leca na chlopcow z gitarasmile
                    • dreammaker Re: Szook 04.11.11, 20:12
                      A kto zagra przy ognisku "love me tender" jak wszystkim akumulatory powysiadają w samochodach big_grin ?
                      • dreammaker Re: Szook 04.11.11, 20:13
                        I wtedy się zacznie wink
                        • dreammaker Re: Szook 04.11.11, 20:14
                          Od kobiet się nie odpędzisz big_grin
                          • meg_16 Re: Szook 04.11.11, 20:34
                            Kiedyś Wam zagnam...dostaniecie szokubig_grin
                            • dreammaker Re: Szook 04.11.11, 21:33
                              Tzn ,że włosy z głów będziemy rwać big_grin ?
                          • raziel24 Re: Szook 04.11.11, 23:12
                            A to dziekuje bardzo wtedy nie bede mial czasu na graniewink swoja droga lepsze bym zrobil w dzisiejszych czasach wrazenie na Paniach gdyby zagraly moje ekstra odjechane glosniki w BMW ktorego wlasnie nie posiadamsmile
                            • dreammaker Re: Szook 04.11.11, 23:31
                              raziel24 napisał:

> A to dziekuje bardzo wtedy nie bede mial czasu na graniewink
                              Aaaaaa...no tak wink rozumiem...a dzięki czemu by tak się stało.......no właśnie,a więc szlifuj swoje umiejętności big_grin
                              >swoja droga lepsze
                              > bym zrobil w dzisiejszych czasach wrazenie na Paniach gdyby zagraly moje ekstra
                              > odjechane glosniki w BMW ktorego wlasnie nie posiadamsmile

Ale przypuszczam,że i tak nie był byś z tego zadowolony,bo chyba nie o takie sprawianie dobrego wrażenia Ci chodzi wink
                              • raziel24 Re: Szook 05.11.11, 10:38
                                A pewnie ze nie i to nie dlatego ze nie mam porzadnego auta bo mam niczego sobie ale czym tu sie chwalic ze mam bogatego tatusia i nie widze potrzeby by kupic sobie 100% za wlasne bo auto jest mi w zasadzie niepotrzebne a laska ktora leci na kase jest dla mnie nikim wole juz swoje zwierzeta bo przynajmniej one nie leca na wrazenia
                                • dreammaker Re: Szook 05.11.11, 15:53
                                  No ale jest jeszcze cała masa kobiet,u których kasa ma najmniejsze znaczenie,także wybierz dobrą przynętę,zarzuć wędkę i cierpliwie czekaj smile ...i nie szarp jak już coś złapiesz ,bo Ci ucieknie wink
                                  • meg_16 Re: Szook 05.11.11, 17:37
                                    Dwie kobiety spędzają wczasy w pensjonacie. Jedna mówi: "jakie tu mają niedobre jedzenie", a druga dodaje: "no i w dodatku takie małe porcje." To samo myślę o życiu, a na dodatek szybko przemija.
                                    • meg_16 Re: Szook 05.11.11, 17:42
                                      Zawsze jak babka zrywa z facetem a on poznaje drugą miłość to mówi że wszystkie jesteśmy takie same, a wcale bynajmniej ja tka nie jestem.
                                      • dreammaker Re: Szook 05.11.11, 18:55
                                        A co taki facet ma na mysli,mowiac,ze wszystkie babki sa takie same...jaka Ty nie jestes ?
                                        • meg_16 Re: Szook 06.11.11, 17:09
                                          Ja jak mam faceta to trzymam sie tylko Jego. A On myśli że jestem taka jak inne i go zostawię a czasami to nie potrafi mi zaufać a może. JEST CHYBA ZA MĄDRY DLA MNIE
                                          • dreammaker Re: Szook 06.11.11, 18:22
                                            meg_16 napisała:

> Ja jak mam faceta to trzymam sie tylko Jego. A On myśli że jestem taka jak inne
                                            > i go zostawię a czasami to nie potrafi mi zaufać a może. JEST CHYBA ZA MĄDRY D
                                            > LA MNIE

A czym się przejawia ten brak zaufania z jego strony ? ...i co to znaczy za mądry ???
                                            • meg_16 Re: Szook 06.11.11, 19:55
                                              Jak kobieta widzi, że ktoś jest smutny, to nie mówi mu nigdy "jesteś smutny". Tak głupio postępuje tylko mężczyzna. Kobieta udaje, że wcale nie widzi smutku - i jest weselsza, milsza, piękniejsza niż zwykle. Wtedy smutek mija. Facet tak nie potrafi i tylko zadaje głupie pytania.

"czym się przejawia ten brak zaufania z jego strony ?"
                                              Ja widzę po zachowaniu czy ktoś mi ufa. Musze się bardziej postarać, zmienić może swoje zachowanie...albo mieć wszystko w dupce.
                                              • dreammaker Re: Szook 06.11.11, 21:23
                                                meg_16 napisała:

> Jak kobieta widzi, że ktoś jest smutny, to nie mówi mu nigdy "jesteś smutny". T
                                                > ak głupio postępuje tylko mężczyzna. Kobieta udaje, że wcale nie widzi smutku -
                                                > i jest weselsza, milsza, piękniejsza niż zwykle. Wtedy smutek mija. Facet tak
                                                > nie potrafi i tylko zadaje głupie pytania.
                                                > "czym się przejawia ten brak zaufania z jego strony ?"
                                                > Ja widzę po zachowaniu czy ktoś mi ufa. Musze się bardziej postarać, zmienić mo
                                                > że swoje zachowanie...albo mieć wszystko w dupce.

Wiesz,nie ma co generalizować,tak jest i z facetami i z kobietami. W moim przypadku jest właśnie odwrotnie i nauczyłem się,że uśmiech wcale nie rozwiązuje problemu - owszem miło się patrzy jak ktoś się do nas uśmiecha,ale w związku uśmiech gra drugorzędną rolę w takich sytuacjach; najważniejsza jest szczerość ze swoimi uczuciami,jak leży nam coś na wątrobie,to po prostu wyrzucamy to z siebie no i faktem jest,że trudno jest wtedy powstrzymać swój żal i pretensje,trudno też dojść do porozumienia,ale jak zależy nam na budowaniu związku to nie ma łatwiejszej drogi - choć myślę,że akurat szczera rozmowa to niezbyt wygórowana cena.
                                                Trzeba naprawdę dużo pracy włożyć w związek,by miał szansę przetrwania i to im wcześniej tym lepiej,inaczej prędzej czy później zaczną się wieczne problemy,nieporozumienia,kłótnie...a wtedy to już wiadomo co może nas spotkać.
                                                Jak nie ma porozumienia mimo naszych ciągłych starań,to dla mnie związek nie istnieje.

Dodam tylko,że to moje osobiste spostrzeżenia i wnioski wink

• raziel24 Re: Szook 06.11.11, 22:02
                                                A jak facet nie zadaje glupich pytan to nie ma tak? "Nie interesujesz sie mna nic Cie nie obchodzi!!!"

A tak na powaznie nie jest sie z kims aby zmieniac swoje zachowanie lepiej miec juz wszystko w dupce mniejsze koszta psychiczne
                                                • meg_16 Re: Szook 07.11.11, 12:20
                                                  W tym rzecz, bo to jest moja słabość ja nie potrafię mieć tego wszystkiego w dupce, bo mi to się nie opłaca, i źle mi z tym by było. Muszę się uczyć na własnych błędach choć tego także nie potrafię, staram się jak mogę, a prawie nikt tego nie docenia. Lubię samą siebie bo tylko ja rozumiem co mam na myśli co czuje i nie wiem co robić w pewnych sytuacjach co często mi się zdarza. Nikt inny nie wie kim jestem, zna tylko moje nic nie warte imię.Nie chcę mieć czegoś w dupie, nie chcę być poetką, prezydentem, czy kimś na wyższym stanowisku ja chcę żeby ludzie szanowali to że jestem taka jaka jestem i że nie zmienię się. I tylko tyle.
                                                  • dreammaker Re: Szook 07.11.11, 13:32
                                                    Ale skąd wiesz,że Cie nie akceptują ? Obrzucają Cię obelgami,wyzwiskami,wyśmiewają Cię ?
                                                    I jeszcze mam takie pytanie - czy lubisz pisać na tym forum ?
                                                  • meg_16 Re: Szook 07.11.11, 14:30
                                                    Czasami lubię pisać na TYM forum różne głupoty a czasami lubię pisać poważne sprawy. Ale przecież to nie jest ważne-to tylko nic znaczące literki, nic więcej, inni uważają odwrotnie. Gdybym spotkała chociaż jednego faceta lub babkę z forum i by mi opowiedziała swą historię i tak bym w to nie uwierzyła bo bym musiała to zobaczyć i z tego powodu jest mi przykro a zarówno popełniam błędy i jestem szczęśliwasmile
                                                  • meg_16 Re: Szook 07.11.11, 14:54
                                                    Hehe i to jest taka polityka? JA TO WSZYSTKO PIERDOLE!!! Rzucam to co było a biorę to co jest (i oby to było na zawszę) inaczej idę spać.
                                                  • dreammaker Re: Szook 07.11.11, 15:21
                                                    ......jesteś dla mnie nie zwykle skomplikowana w odbiorze big_grin no i cóż dodać - grunt że, wiesz co jest dla Ciebie dobre wink
                                                  • raziel24 Re: Szook 07.11.11, 16:10
                                                    Szacunku potrzebujesz a czy to takie wazne? Wiekszosc ludzi i tak ma innych gdzies i nie obchodzi ich nic poza nimi samymi Ty lepiej nie ogladaj sie na innych bo widzisz mysle ze w zyciu najwazniejszy jest szacunek do siebie samej a zmiany nie sa takie zle oby nie byly one wbrew Tobiesmile
                                      • raziel24 Re: Szook 05.11.11, 23:04
                                        Oj kobiety nie sa takie same na szczescie sa takie ktore nie spelniaja standardow ISO 9001smile
                                        • meg_16 Re: Szook 06.11.11, 17:11
                                          "ISO 9001"
                                          Mogę wiedzieć co oznaczają te cyfry?
                                          • raziel24 Re: Szook 06.11.11, 17:18
                                            Taki miedzynarodowy system zarzadzania jakoscia polegajacy na standaryzowaniu nieciekawa sprawa chodzilo mi o to czlowiek nie rzecz kazdy jest inny
                                            • meg_16 Re: Szook 06.11.11, 18:05
                                              Jak równy z równym
                                              • meg_16 Re: Szook 06.11.11, 18:20
                                                A co do babek i facetów- zawsze trzeba uważać
                                              • raziel24 Re: Szook 06.11.11, 18:22
                                                W sumie z harrego lubie tylko pierwsze 3 czesci
    • s-t-x Re: Szook 04.11.11, 20:16
      to spowiedź, groźba, ostrzeżenie czy plan. to jest pytanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka