Dodaj do ulubionych

Miłość bogatych

06.12.11, 18:18
www.sportfan.pl/artykul/30544/uderzyl-mnie-piescia-w-twarz-zona-oskarza-bylego-kadrowicza

"Cały czas żyła z moich pieniędzy, nie pracowała. Żebyście zobaczyli, jak ona kiedyś wyglądała. Wszystko sobie zrobiła: silikonowe piersi, zęby, pośladki."

W sumie nie żal durnia ale na samotność nie narzekał.
Obserwuj wątek
    • lonelyshe29 Re: Miłość bogatych 06.12.11, 18:45
      noajdde napisał:

>
      > "Cały czas żyła z moich pieniędzy, nie pracowała. Żebyście zobaczyli, jak ona k
      > iedyś wyglądała. Wszystko sobie zrobiła: silikonowe piersi, zęby, pośladki."
      >
      >Ciekawe jak wyglądają silikonowe zęby? big_grin
      • raziel24 Re: Miłość bogatych 06.12.11, 19:22
        I ciekawe jak takim czymś gryźsmile
        • lonelyshe29 Re: Miłość bogatych 06.12.11, 19:46
          raziel24 napisał:

> I ciekawe jak takim czymś gryźsmile

Pewnie je tylko galaretkę ;d
          • raziel24 Re: Miłość bogatych 06.12.11, 19:51
            No i w samolocie nie tylko za cycki się łapie ale także usta ręką zatyka... tu nie ma co się śmiać tu trzeba współczuć kobieciewink
            • lonelyshe29 Re: Miłość bogatych 06.12.11, 19:55
              raziel24 napisał:

> No i w samolocie nie tylko za cycki się łapie ale także usta ręką zatyka... tu
              > nie ma co się śmiać tu trzeba współczuć kobieciewink

Wielu mogłoby jej zazdrościć - spokojnie zagra jamochłona w każdym filmiesmile.
              • raziel24 Re: Miłość bogatych 06.12.11, 21:47
                Im oryginalniejsza rola tym większe szanse na oscara dziewczyna ma głowe na karkusmile
    • raziel24 Re: Miłość bogatych 06.12.11, 19:23
      Zgadza się nie żal durnia
    • hellish_monster Re: Miłość bogatych 06.12.11, 20:14
      no to masz pożywkę, chłopaku. as usual suspicious
      może biednym pozaglądaj do chat, człowieku, żebyś Ty wiedział co za patologia się dzieje jak kasy nie ma...
      • noajdde Re: Miłość bogatych 06.12.11, 21:39
        Bez kasy nie ma miłości, to chyba oczywiste.
        • dreammaker Re: Miłość bogatych 06.12.11, 21:44
          Jeśli ktoś kocha kasę,to oczywiście,że tak.
        • hellish_monster Re: Miłość bogatych 06.12.11, 21:47
          no jesteś pierdolnięty, ale o tym to wszyscy wiedzą
          Ty nie wiesz, co to jest Miłość - i z tego powodu jest mi Ciebie najbardziej żal
          • noajdde Re: Miłość bogatych 06.12.11, 21:58
            Miłość "dotyka" tylko pięknych i bogatych, dlatego jest "uczuciem" tak nieprawdziwym. Jedyną prawdziwą miłością jest ta do własnych rodziców. Reszta to po prostu dobór naturalny.
            • hellish_monster Re: Miłość bogatych 06.12.11, 22:14
              ta do własnych rodziców? co Ty pierdzielisz? jesteś bardziej naiwny niż mi się wydawało...
              kochałam biednego...nawet dwóch... i co z tego? poczuli młodsze ciało - spierdolili... i jak mi to wytłumaczysz?
              • noajdde Re: Miłość bogatych 06.12.11, 22:24
                Kochałaś ich za wygląd/pieniądze a oni znaleźli sobie kogoś kto wygląda lepiej od Ciebie (jak sama zauważyłaś młodsze) wink
                • hellish_monster Re: Miłość bogatych 06.12.11, 22:32
                  kochałam ich, bo kochałam
                  a oni sobie znaleźli coś lepszego, bo nie kochali bo byli sk....mi wink
                  • noajdde Re: Miłość bogatych 06.12.11, 23:06
                    Zatem Tobie też wydaje się, że jesteś wyjątkowa? To spróbuj sprecyzować za co ich "kochałaś". I dlaczego oni nie odeszli do starszych i brzydszych?
                    • hellish_monster Re: Miłość bogatych 07.12.11, 00:52
                      na swój sposób każdy jest wyjątkowy!
                      a to trzeba kochać ZA COŚ?!
                      dlaczego do młodszych? bo faceci są prości, beznadziejni i tak dalej wink myślą nie tą główką, co potrzeba wink
                      • noajdde Re: Miłość bogatych 07.12.11, 19:40
                        Tłumacz sobie jak chcesz. Miłość to zabawa pięknych i bogatych.
                        • hellish_monster Re: Miłość bogatych 08.12.11, 05:51
                          jak grochem o ścianę

BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENSU!!!!!!!!!!!!!
        • desper.atka Re: Miłość bogatych 06.12.11, 21:57
          z powyższego przykładu wynika, że z kasą tym bardziej nie ma
          • noajdde Re: Miłość bogatych 06.12.11, 21:59
            Ależ była, widocznie już się znudziła.
            • desper.atka Re: Miłość bogatych 06.12.11, 22:05
              hmm najpierw należałoby sprecyzować znaczenie słowa "miłość"
              • noajdde Re: Miłość bogatych 06.12.11, 22:30
                Wzniosłe określenie czegoś co wśród innych ssaków i innych zwierząt określane jest mianem doboru naturalnego. Człowiek od zawsze myślał, że jest czymś lepszym, istotniejszym we Wszechświecie od świni albo gronkowca. Boska istota, pępek Świata.
                • desper.atka Re: Miłość bogatych 07.12.11, 19:03
                  oj naciągane to wszystko... trudno jest mi iść tym tropem bo jakoś inaczej to wszystko widzę
                  • yuyuyu34 Re: Miłość bogatych 07.12.11, 23:32
                    miłość jest, spotkałam miłość to wiem
                    to jest wtedy, gdy n Ci oddaje ostatni kawałek chleba i mówi, że nie jest głodny, a wypłata pojutrze.
                    to jest wtedy, gdy słyszysz jego kroki a serce staje ci miejscu
                    gdy trzyma cię za rękę to świat wokół nie istnieje
                    a potem wydaje się, że tak będzie już zawsze, przestałam dbać o miłość dlatego ją straciłam.
                    jest miłość tylko trzeba ją najpierw dostrzec a potem pielęgnować
                    ja mam nadzieję, że mi się uda
    • happy_123 Re: Miłość bogatych 08.12.11, 11:38
      porozmawiajmy na www.psychowsparcie.pl/forum/index.php
    • tapatik Wszystkich? 11.12.11, 12:28
      Czy tylko tego konkretnego z artykułu?

Ludzie powinni się dobierać w pary również pod kątem podejścia do kasy. Jeśli jedna osoba będzie ciężko tyrać, a druga będzie potrafiła tylko brać, to na pewno prędzej czy później dojdzie do konfliktu. No chyba, że ktoś chce mieć ładną lalkę do łóżka, ale w takim razie powinien umieć się zabezpieczyć na wypadek rozwodu.
      • noajdde Re: Wszystkich? 11.12.11, 12:56
        A znasz przypadek kobiety, która związała się z brzydkim i biednym? Po co, jak może mieć lepszego?
        • oszukany.32 Re: Wszystkich? 12.12.11, 22:26
          Związać się związała bo zbajerował ten biedny i brzydki że ma co nieco na koncie big_grin
          Jak wyszło szydło z worka, zwiała do podobnego klasą społeczną ale piękniejszego, lub podobnego wyglądem, ale bogatszego big_grin big_grin
        • lonelyshe29 Re: Wszystkich? 12.12.11, 23:22
          ja znam... koleś był totalnym chamem i sierotą, a ona chciała mu za wszelką cenę matkować ... nie licząc się z tym jak się do niej odnosił..... w końcu ją olał dla jakiejś 16 latki, i dobrze się chyba stało ....
        • tapatik Re: Wszystkich? 13.12.11, 14:10
          noajdde napisał:

> A znasz przypadek kobiety, która związała się z brzydkim i biednym?

Tak.

> Po co, jak może mieć lepszego?

No więc właśnie ten brzydki i biedny egzemplarz był tym lepszym.
        • tadek.1965 Re: Wszystkich? 13.12.11, 15:53
          No tak, bo one wszystkie w księciuniach przebierać mogą.
          • noajdde Re: Wszystkich? 13.12.11, 17:51
            Już to kiedyś pisałem. Na każdego brzydkiego przypada jeden przystojniak i pięciu przeciętnych. Więc przebierają, to chyba oczywiste.
            • desper.atka Re: Wszystkich? 13.12.11, 18:12
              tak właściwie to o co tu chodzi? myślicie, że wyładniejecie od tego gderania?
              • tadek.1965 Re: Wszystkich? 13.12.11, 19:13
                Jeśli można to ja wybieram parę groszy za to gderanie. Dokładnie 10 tysięcy złotych polskich i jestem ustawiony do końca żywota mojego.
                • desper.atka Re: Wszystkich? 14.12.11, 20:47
                  załóż wątek, może Cię ktoś zasponsoruje...wink
              • noajdde Re: Wszystkich? 13.12.11, 19:26
                Z pewnością nie. Ale i tak nie mam z kim gadać to zostaje mi internet.
                • desper.atka Re: Wszystkich? 14.12.11, 08:21
                  rozumiem, ale wypadałoby czasem zmienić temat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka