Dodaj do ulubionych

Chciałbym z kimś pogadać

16.01.12, 20:53
Witam, mam 17 lat i niezły burdel w życiu. Całkiem niedawno wyprowadziłem się od ojca z matką i dwoma braćmi, mama nie pracuje i do tego pije, nie było tak źle do puki nie dowiedziałem się że jest w ciąży. Urodziła mi się siostra co prawda nie chciałem jej no ale teraz to ją pokochałem a moja mama nie ma jak się ruszyć z domu kiedy ja idę do szkoły młodsi bracia też, więc zakumplowała się z sąsiadką. I tu zaczynają się poważne problemy sąsiadka nakręca moją mamę przeciwko nam całymi dniami jej nie ma w domu, wracam do zimnego domu nie mam obiadu itd. Matka często się nad nami zaczęła "znęcać" co prawda psychicznie ale jednak. Ja zaczynam miewać myśli samobójcze, boję się wracać do domu bo nie wiem co tam zastane. Co mam zrobić? chciałbym z kimś popisać na gg bo jestem naprawdę samotny i jak tak dalej będzie to może to się źle skończyć. 40528003 piszcie.
Obserwuj wątek
    • olalalalaaa Re: Chciałbym z kimś pogadać 16.01.12, 22:50
      masz przerąbane chłopiec...nie umiesz kłamać, ten literkowy kit razi po oczach, musisz sie jeszcze duuuzo nauczyć, to pisałam ja naczelna kłamczucha RP wink
    • dominika665 Re: Chciałbym z kimś pogadać 25.01.12, 01:28
      Hej, bardzo Ci współczuje ale niestety rodziców się nie wybiera, mam nadzieję że jakoś się Ci wszystko ułoży...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka