15.04.13, 22:49
Próbuję być szarmancki a drzwi otwierają się na zewnątrz. Albo je pchnę, dziewczyna zdąży przejść albo i nie i dostanie po kulasach. Mogę otworzyć i stanąć w przejściu, puścić ją przodem, niech się przeciska. Mogę też przejść przodem co jest przecież nie na miejscu. Albo puścić ją przodem, czyli co, ona mi drzwi otworzy?
Obserwuj wątek
    • hashimotka88 Re: drzwi 16.04.13, 00:21
      Puk, puk...
      Witaj Noa...

Hmm drzwi... mi jakakolwiek chęć ze strony męskiej odpowiada. Może otworzyć - stanąć obok, może otworzyć przejść za drzwi i przytrzymać je. Może mnie puścić pierwszą, umie sobie drzwi otwierać - tak właśnie często robię wink Może mnie nawet uderzyć przypadkowo drzwiami big_grin jeśli nie miałby tego w zamiarze wink Cokolwiek byleby nie pchał się na chama.
      Nawet nic nie musi robić, może po prostu stanąć obok smile
      Fajnie, że o tym myślisz ale nie warto takim czymś zawracać sobie głowy.
      • najall Re: drzwi 16.04.13, 08:27
        Dokładnie nie ma c się przejmwać, ale jeśli to randka, to przejdź pierwszy i jej przytrzymaj te drzwi smile
        T miłe, że mężczyzna pyta o savoir vivre smile
        • noajdde Re: drzwi 16.04.13, 17:08
          Nie chodzę na randki. Jestem na to za brzydki. Po prostu czasem się taka sytuacja zdarzy. Chociaż przyznam, że ostatnio przy dziewczynie, która bardzo mi się podoba. Niemniej z racji tego, że teoretycznie mógłbym być jej ojcem... Tak czy inaczej najsensowniejszym wydaje się wyjść jako pierwszy i przytrzymać drzwi. Jednakże w tym przypadku to nie kobieta przejdzie przodem. A nawet trzeba przyspieszyć, wykonać manewr wymijania, zajść drogę, otworzyć drzwi, wyjść jako pierwszy, zejść z drogi i przechwycić drzwi z ręki prawej do lewej jednocześnie wykonując obrót ciała o 180 stopni...
          • najall Re: drzwi 16.04.13, 18:49
            Ale tak wypadałoby właśnie postąpić pomimo teg, że przejdziesz pierwszy smile
            • najall Re: drzwi 16.04.13, 18:51
              Z drugiej strony w każdym miejscu gdzie kbieta mogłaby być na coś narażona, mężczyzna idzie pierwszy smile
              Noa, jestem pod wrażeniem, jesteś gentlemanem w każdym calu szkoda, że tak rzadko to okazujesz smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka