Dodaj do ulubionych

Wszystkim samotnym kobietom

24.12.14, 22:54
życzę księcia z bajki z duuużym portfelem big_grin
Obserwuj wątek
    • midnight_lightning Re: Wszystkim samotnym kobietom 25.12.14, 01:40

A ja życzę Tobie, Noajdde, udanych świąt i lepszego Nowego Roku, życzę dalszego odkrywania swojej wartości i nabierania pozytywnej samooceny. Życzę coraz lepszych zarobków i korzystania z nich dla swojej przyjemności. Życzę zdrowia, zagojenia ran, odzyskania dumy i zadowolenia z siebie.

Pozdrawiam
      ML
      • maca1234_1972 Re: Wszystkim samotnym kobietom 24.01.15, 16:23
        Wydaje mi się że najlepszy sposób na samotność to współpraca przy fajnym projekcie! Ja nie mam żony i dziewczyna mnie zostawiła, ale mam przyjaciół i nie czuję się ani trochę samotny. Czego i Wam życzę.
        • torado Re: Wszystkim samotnym kobietom 24.01.15, 19:50
          maca1234_1972 napisał(a):

> Wydaje mi się że najlepszy sposób na samotność to współpraca przy fajnym projek
          > cie! Ja nie mam żony i dziewczyna mnie zostawiła, ale mam przyjaciół i nie czuj
          > ę się ani trochę samotny. Czego i Wam życzę.
          >

właśnie TAK! czuć się spełnionym bez względu, na to co się robi, czuć się dobrze ze sobą, a wtedy życie jest prawdziwą przyjemnością smile
        • noajdde Re: Wszystkim samotnym kobietom 25.01.15, 22:38
          Tak, tak, fajny projekt jest fajny. Do momentu aż się skończy, potem jest następny a po nim kolejny. Tylko w przerwie dociera do ciebie, że życie to kupa gówna i że poza tymi projektami jesteś dla innych tylko śmieciem.
          • torado Re: Wszystkim samotnym kobietom 30.01.15, 19:27
            noajdde napisał:

> Tak, tak, fajny projekt jest fajny. Do momentu aż się skończy, potem jest nastę
            > pny a po nim kolejny. Tylko w przerwie dociera do ciebie, że życie to kupa gówn
            > a i że poza tymi projektami jesteś dla innych tylko śmieciem.

jeśli uważasz siebie za kupę gówna to może i tak jest, że stanowisz wartość tylko podczas realizacji takich projektów...Wartość każdego człowieka jest bezwzględna...smile
            • maca1234_1972 Re: Wszystkim samotnym kobietom 08.02.15, 07:50
              W moim świecie projekty nigdy się nie kończą, są nowe odnogi, dorzecza i zawsze jest nowy temat którym można się ekscytować smile życie jest pię.... pię... pię... KNE! smile
    • face-predator Re: Wszystkim samotnym kobietom 25.12.14, 04:31
      A ten z małym... yhm yhm... portfelem to już nie ma czego szukać??

Najlepszych świąt!!
    • torado Re: Wszystkim samotnym kobietom 25.12.14, 11:41
      noajdde napisał:

> życzę księcia z bajki z duuużym portfelem big_grin

aż tak źle im życzysz ? suspicious big_grin big_grin
    • blvalmonds Re: Wszystkim samotnym kobietom 25.12.14, 23:11
      apage satanas, zadnych książąt ani ich cennych portfeli smile
    • anka401 Re: Wszystkim samotnym kobietom 28.12.14, 10:20
      Samotnemu noajdde zycze-raczej juz na przyszly rok, choc i sylwestra milo byloby z kims spedzic - kobiety:
      1/ladnej na tyle,aby mogl sie przy niej podniecic
      2/wymagajacej tyle, aby potrafil sprostac jej oczekiwaniom
      3/przyzwoitej na tyle,aby nie przyniosla mu wstydu
      4/wiernej tak dlugo, jak on jej bedzie wierny
      5/ cierpliwej na tyle, aby wytrzymac etap samouzalania sie nad soba poszukiwacza idealnej dziewczyny
      6/zaradnej na tyle,aby wziac to bezradne marudne chlopie w ryzy i pokazac,ze zycie ma tyle odcieni szarosci,ile barw jasnych i wesolych
      7/z poczuciem humoru, aby jej nie dobil swoim sarkazmem, nibyukruta ironia czy jawna zlosliwoscia.
      No coz, tak wlasciwie mozna bylo od razu napisac- ksiezniczki szukasz, wypada zyczyc, zebys ja znalazl??
      • noajdde Re: Wszystkim samotnym kobietom 28.12.14, 20:01
        Bardzo dziękuję, choć wiem, że się nie spełni. Nie jestem ani specjalnie bogaty ani przystojny a w dodatku mam problemy ze zdrowiem. To nic, że niewiele mogę na to poradzić, zostałem już skreślony.
        • torado Re: Wszystkim samotnym kobietom 28.12.14, 20:03
          noajdde napisał:

> Bardzo dziękuję, choć wiem, że się nie spełni. Nie jestem ani specjalnie bogaty
          > ani przystojny a w dodatku mam problemy ze zdrowiem. To nic, że niewiele mogę
          > na to poradzić, zostałem już skreślony.

o jej o jej ojej o jej big_grin big_grin big_grin big_grin jaki nieszczęśliwy
        • anka401 Re: Wszystkim samotnym kobietom 28.12.14, 21:55
          moja znajoma/samotna od 20 lat/, ktora od roku jest po mastektomii, kilka dni temu dowiedziala sie o przerzutach na pluca, i nie tylko. Porozmawialysmy sobie szczerze na temat takich naszych babskich oczekiwan od zycia, i na co wyszlo? Nadzieja umiera razem z czlowiekiem... Zarowno ona,bez jednej piersi, jak inna kobieta ze stomia czy rakiem tarczycy, zupelnie identycznie jak miliony zdrowych kobiet- marza o szczerej, uczciwej milosci. Ta nadzieja jest oddanym towarzyszem w zyciowej niedoli, w sukcesach, wzlotach i upadkach. Czasami jest jedynym towarzyszem, a czasem jednym z wielu. Dzielisz sie swoja potrzeba, ale tak naprawde to nie wiem,czy potrzebna jest ci milosc, czy kobieta do seksu. W moim wieku widze powazna roznice miedzy jednym a drugim. I oczywiscie nie sluchaj tych glupot, zeby sobie sprawic psa, ktory zaspokoi twoja potrzebe kochania i bycia kochanym- najwyrazniej az tak ubogi nie jestes, aby ci to mialo wystarczyc. Nie umiem przewidziec czy i kiedy napotkasz prawdziwa, uczciwa i szczera milosc swego zycia, ale powiem ci jak matka - mezczyzna uzalajacy sie nad soba wzbudza smiech, a nie wspolczucie. Z tego, co zdazylam sie zorientowac, masz jakis defekt fizyczny. Rozumiem, ze spotkalo cie nieszczescie, ale to nie znaczy, ze jestes najbardziej nieszczesliwym czlowiekiem na swiecie- oddaj palme pierwszenstwa tym, ktorzy na to zasluguja. Ogarnij sie chlopie, pomysl w czym mozesz komus pomoc, bo inaczej zwariujesz od mysli na temat swojego "nieszczescia". Pzdr
    • ktosmadrzejszy Re: Wszystkim samotnym kobietom 30.12.14, 04:48
      samotne niech zostana samotne - niech sie ucza robic dobrze loda i dobrze obslugiwac kolejnych kochankow. A Ty nie zycz atrakcyjnym mezczyznom problemow.
    • raziel24 Re: Wszystkim samotnym kobietom 30.12.14, 12:33
      Jak kolego jestem twoim wiernym fanem poważnie jesteś jedyną osobą na forum którą zawsze czytam big_grin Jak dojdę tak do 35 to nawiążemy koalicje i będziemy atakować kobiety na dwa fronty.
      • 36spriing Re: Wszystkim samotnym kobietom 30.12.14, 12:52
        raziel24 napisał:

Jak dojdę tak do 35 to nawiążemy koalicje i będziemy atakow
        > ać kobiety na dwa fronty.

Razik nie rób mi tego tongue_out Asterkę trzeba będzie wołać na pomoc smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka