Dodaj do ulubionych

Piątek 13-tego

13.01.17, 09:33
Robimy go na wesoło.

Feministki ze zgrozą odkryły, że NFZ nie refunduje kobietom badań prostaty.
Obserwuj wątek
    • laskabezpaska Re: Piątek 13-tego 13.01.17, 09:55
      nooo i problem z tą prostatą wink

ale dziś też jest dzień wzajemnej adoracji "chyba" big_grin
    • m.a.l.a_syrenka Re: Piątek 13-tego 13.01.17, 15:47
      A to błąd, przynajmniej transseksualne po przeróbce powinny mieć te badania. Anna Grodzka powinna krzyczeć najgłośniej wink
    • tapatik Re: Piątek 13-tego 13.01.17, 21:13
      Podobno autentyczne:

W pewnej zapadłej wiosce lat temu ponad dziesięć zaczął ożywać opuszczony klasztor. W ruinach, daleko od dróg i ludzkich siedzib, wrócili mnisi i zaczęli organizować sobie byt. Postawili nową bramę, odremontowali dachy, postawili krzyże i zaczęli wieść zwyczajne, klasztorne życie. Po jakimś czasie dowiedziała się o tym okoliczna ludność.

Pewnego razu, po zakończeniu biby w okolicznej remizie, młodzież postanowiła udać się do klasztoru i z nudów spuścić łomot mnichom. Jako rzekli, tak i się zebrali i pojechali. Droga dobrze ponad 30 kilometrów, dojechali pod wieczór, nastroje bojowe podlewając po drodze wódeczką. Podeszli do bramy - zamknięta! Oburzona gówniarzeria zaczęła walić w bramę, jednocześnie tyleż głośno co wulgarnie wyrażając swoje niezadowolenie. Wrota jednak nie puściły. Dobrze je odremontowano.

Po jakimś czasie jednak otworzyło się małe okienko i pokazał się kawałek męskiej twarzy. Oko, brodaty policzek, kawałek nosa....
      - Chłopaki, czegóż chcecie - zapytał furtian.
      - Otwieraj bramę, taki owaki!
      - Ojciec opat nie pozwolił.
      - A na uj nam twój opat! My go mieli na 157 sposobów! Otwieraj! Facet w ogóle jesteś czy jakiś bezjajcew?
      - Ja jestem brat furtian. Taki mój obowiązek tutaj.
      - Furtian? Obowiązki masz? Posłuszny być musisz?! To otwieraj no tu posłusznie na parę sekund te wrota to my was wszystkich....
      - Zaraz, chłopcy, otworzę, zaraz....
      I rzeczywiście, rozległy się dźwięki odsuwanej zasuwy. Ale wrota się nie otworzyły. Jedynie furtka, taka 120 x 190 cm, a ją szczelnie wypełniało ciało brata furtiana. Spod rozpiętego stroju zakonnego było widać podkoszulek desantowca. Łapska - w dłoń swobodnie mógł wziąć piłkę. Do koszykówki. Na jednym przedramieniu miał wytatuowany napis "Kandahar", na drugim - emblemat wojsk powietrzno-desantowych.

- Chłopcy... - rzekł furtian. - Chłopczyki wy moje... Wy się chociaż Boga bójcie, takich jak ja jest tu nas ze dwustu...

Okazało się, że klasztor p.w. świętego Jerzego był wyremontowany w celu psychologicznej i społecznej rehabilitacji żołnierzy, którzy swoje przeszli w różnych gorących punktach globu.
    • 13haan Re: Piątek 13-tego 14.01.17, 15:55
      Nic wyjątkowego. Po prostu drugi taki się nie zdarzy.
      A jeśli się zdarza, to z zaskoczeniem, które... zderza.
      ot, tyle
    • tapatik Re: Piątek 13-tego 16.01.17, 21:32
      Jadąca przede mną kobieta nagle zmieniła pas ruchu i zajechała drogę kierowcy półciężarówki, zmuszając go do zjechania na pobocze. Ewidentnie wkurzony kierowca wystawił rękę przez okno i krzycząc coś nieprzyjemnego w kierunku kobiety pokazał jej wyprostowany środkowy palec lewej dłoni...

- O rany, ale ten facet jest głupi - pomyślałem sobie.

Ja ZAWSZE miło się uśmiecham i jestem bardzo potulny, gdy widzę kobietę za kierownicą.

Wiecie dlaczego?

Codziennie jeżdżę do pracy 48 mil w każdą stronę. To daje 96 mil każdego dnia. Z tego 16 mil w każdą stronę to jazda "zderzak w zderzak". Taka jazda odbywa się na 8 pasmowej drodze szybkiego ruchu. Na sąsiednich pasach jest 7 samochodów każdy o długości 40 stóp, i tak przez 32 mile. To daje 982 samochody na każdej mili czyli 31.424 samochody na 32 milach. Chociaż przez pozostałe 64 mile już nie jadę zderzak w zderzak, myślę, że mija mnie tam co najmniej 4.000 samochodów. W sumie wychodzi na to, ze mija mnie codziennie 36.000 samochodów.

Statystycznie kobiety kierują połową z nich...

Czyli:

18.000 kobiet za kierownicą!

Statystycznie 1 kobieta na 28 ma PMS. Czyli 642.

Według Cosmopolitan, 70% kobiet opisuje swe życie intymne jako niesatysfakcjonujące. To daje 449 kobiet!

Według National Institute Health, 22% wszystkich kobiet poważnie rozważa samobójstwo albo zabójstwo! Czyli 98.

Z tego 34% wskazuje mężczyzn jako ich największy problem. To daje 33 kobiety!

Według National Association Rifle 5% wszystkich kobiet nosi broń i ta liczba stale się powiększa!

Reasumując:

KAŻDEGO DNIA jadę obok co najmniej jednej kobiety, która ma nędzne życie intymne, myśli, że faceci są jej największym problemem, poważnie rozważa samobójstwo albo zabójstwo, ma PMS i jest uzbrojona!

Czy teraz pokazalibyście kobiecie za kółkiem "fuck off"???
      Ja nieeeeeee!!!
      • karolivia Re: Piątek 13-tego 16.01.17, 21:42
        big_grin
      • m.a.l.a_syrenka Re: Piątek 13-tego 17.01.17, 00:58
        Kobieta, która ma PMS, czyli jest fabrycznie wnerwiona, do tego "ma powody" i może jest uzbrojona, a co najmniej za kierownicą...peszek
        big_grin
        Na szczęście kobiety i mężczyźni troszeczkę nad sobą panują. No i są jeszcze różne kodeksy wink
        • tapatik Re: Piątek 13-tego 17.01.17, 09:23
          Dlaczego "może jest uzbrojona"?
          Taką zabawkę każdy może kupić.

https://www.gascolt.pl/gascolt_foto/fotod_n/1983_1.jpg
          • m.a.l.a_syrenka Re: Piątek 13-tego 17.01.17, 11:09
            Ja, być może naiwnie, mniemam, że jednak większość dam ma w torebce co najwyżej tylko dezodorant (albo lakier do włosów) i zapalniczkę. wink
            Większość nosi też "broń białą", np. nozyczki, pilniczek do paznokci, szpilki we włosach, cienkie obcasy z metalowym okuciem. Niektóre po prostu mają zamontowane szpony na rączkach...gdyby hormony przez większość czasu nie łagodziły kobiecych obyczajów i muskulatury, to...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka