Dodaj do ulubionych

Szokująca prawda

• m.a.l.a_syrenka Re: Szokująca prawda 17.01.17, 10:55
      Sądzę, że to działa bardzo analogicznie w obie strony. Dokladnie to samo, oby jednak bez łaciny podwórkowej można powiedzieć o przedstawicielach obu płci. Sposoby na uzyskanie pozycji w stadzie, po pierwsze w grupie samców lub kółku wzajemnej adoracji samic, są tak samo bzdurne i szkodliwe w nadmiarze, ale rezygnacja z tego oznacza często niepełny udział w życiu społecznym, niezależnie ile by się nie wiedziało i umiało.
      Zauważyłam też, że pan chyba ostro idzie za jakąś modą męską. Bo te rozdarte spodnie, to chyba żeby się polansować wink
    • storczyk111 Re: Szokująca prawda 17.01.17, 12:20
      Są piękne i głupie ibrzydkie i głupie. Tak samo jak piękne i mądre i brzydkie i mądre.
      W sumie, nie bardzo wiem, o co autorowi chodziło crying
      PS. Jak zapytasz mężczyzn, co jest ich pasją, hobby to też w większości przypadków usłyszysz: dobry film, spotkania ze znajomymi, siłownia, browar, wycieczki ... to działa w obie strony. wink
      Osobiście dla mnie nie musi się pasjonować od razu spadochroniarstwem albo nurkowaniem, bo pasja pasją, a codzienne życie to inna bajka. Co mi po pasjach, jak się nie dogadamy na co dzień?

• 13haan Re: Szokująca prawda 17.01.17, 14:58
        "Osobiście dla mnie nie musi się pasjonować od razu spadochroniarstwem albo nurkowaniem,"
        no widzisz u panów forumowych ich potencjalna partnerka MUSI mieć nietypowe hobby
        MUSI mieć nawet zawód na miarę zachwytu
        bo JAK (?) tu przyjść na imprezę do kumpli ze zwykłą księgową czy nauczycielką, obciach na maksa!!!
        • noajdde Re: Szokująca prawda 20.01.17, 19:05
          Kobieta czy ma hobby czy nie, czy ma pieniądze czy nie, mieszkanie, samochód, to wszystko musi mieć facet. Kobieta i tak sama nie zostanie. Nawet te najbrzydsze mają spore doświadczenie w związkach. Nawet brzydka dziewczyna, która nie ma zupełnie nic do zaoferowania a jej jedynym zajęciem poza pracą jest oglądanie seriali, czeka na księcia z bajki i komuś takiemu jak ja nawet nie odpisze sad
          • lyzeczka_raz Re: Szokująca prawda 20.01.17, 19:25
            Odpisujesmile
            I co teraz biedaku z tym zrobiszsmile)))
            Pozdrawia brzydula ogladajaca serialsmile))
          • storczyk111 Re: Szokująca prawda 20.01.17, 20:09
            "Kobieta i tak sama nie zostanie" - ciekawa teoria, zwłaszcza, że na forach pełno samotnych kobiet.
        • kevinjohnmalcolm Re: Szokująca prawda 22.01.17, 00:27
          JAK (?) tu przyjść na imprezę do kumpli ze zwykłą księgową czy nauczycielką, obciach na maksa!!!

Ile masz lat? Po tej wypowiedzi zastanawiam się czy na pewno więcej niż 15. Może w Twoim towarzystwie ludzie wiążą się ze sobą dla szpanu, ale uwierz mi, nie wszędzie tak jest.

widzisz u panów forumowych ich potencjalna partnerka MUSI mieć nietypowe hobby MUSI mieć nawet zawód na miarę zachwytu bo

Wytłumacz mi w takim razie o czym można porozmawiać z osobą, z którą nie ma się w ogóle wspólnych zainteresowań, która ma kompletnie inne podejście do życia i priorytety? Jak tutaj się wzajemnie wspierać, jeżeli jedna strona drugiej w ogóle nie rozumie? Wyobrażasz sobie Sebixa z siłowni wiążącego się z panią kardiochirurg odnoszącą sukcesy na skalę światową? O czym by rozmawiali, jak by wyglądało ich codzienne życie? Ludzie nie muszą, a nawet nie powinni być tacy sami, ale wyznawanie podobnego systemu wartości jest już krytyczne.
          • koszmarna.baba Re: Szokująca prawda 24.01.17, 18:18
            kevinjohnmalcolm

A wyjaśnij mi co ma nietypowe hobby do priorytetów życiowych?
            • kevinjohnmalcolm Re: Szokująca prawda 24.01.17, 19:14
              Hobby, a raczej prawdziwe pasje mają bardzo dużo do priorytetów życiowych.
              Weźmy przykład: mamy himalaistę dla którego sensem życia jest zdobywanie ośmiotysięczników oraz "kurę domową" dla której sensem życia jest dom pełny dzieci. Taka para się nie dogada, on będzie miał pretensje do żony że nie pozwala mu jeździć na wyprawy i ciosała kołki na głowie że trwoni pieniądze na głupoty, a on nie będzie w ogóle pojmował jak w ogóle można żyć bez żadnej pasji i zajmować się jedynie domem.
              • koszmarna.baba Re: Szokująca prawda 24.01.17, 20:08
                Może ja gÓpia jestem ale po mojemu pomyliłeś hobby z priorytetami życiowymi, bo te zawsze można mieć różne. Nawet mając takie samo hobby.
                Przykład: dwie osoby lubią podróżować, zwiedzać świat ale między podróżami ona chce "pomieszkać" w domu, starannie przygotować kolejny wyjazd a on marzy o "nadrobieniu" zaległości towarzyskich.
                • storczyk111 Re: Szokująca prawda 24.01.17, 21:54
                  Znałam kiedyś parę, gdzie obydwoje lubili podróżować. Tylko, że on z plecakiem, po kosztach, autostop, zupki w proszku, a ona hotel, pokój z łazienką, rano śniadanie w restauracji hotelowej (ale taki zwykły hotel, nie iluś-tam gwiazdkowy z luksusami, aby było sucho i czysto). I tez się nie mogli dogadać. Nie wiem, jak to się skończyło, tzn czy są nadal razem.
    • lilith45 Re: Szokująca prawda 21.01.17, 00:36
      To prawda, są puste laski, które potem są pustymi kobietami i tak samo puści faceci, co nawet jak mają kasę, karierę, jakiś status społeczny to są puści i nudni. Niczym nie potrafią zainteresować, w dodatku nie rozumieją Twoich potrzeb rozwoju, zainteresowań i najchętniej zrobiliby z Ciebie kurę domową ktora w progu czeka z ciepłym obiadem, wyprasowaną koszula i gotowa na seks gdy tylko tego zapragna..faceci są tak prości że aż zbiera się na wymioty. I to nie ma nic wspolnego z inteligencja, statusem spolecznym i ekomomicznym itd. Sa po prostu prosci i pusci w srodku.
    • serciosacz123 Re: Szokująca prawda 01.02.17, 19:33
      Smutne ale prawdziwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka