Dodaj do ulubionych

Szanowne panie

21.04.17, 20:44
Czasami na tym forum pada pytanie, gdzie można poznać ciekawego mężczyznę.
Więc ja twierdzę, że możecie to zrobić 30 kwietnia od godziny 10 pod Warszawą na Strzelnicy w Suchodole (Myśliwska 1, 05-555 Suchodoł).

www.wykop.pl/link/3705263/czarnoprochowce-amp-zwykli-ludzie/
Zapewniam, że mężczyzn tam będzie pod dostatkiem.
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: Szanowne panie 09.05.17, 08:51
      Było dużo mężczyzn zgromadzonych w jednym miejscu. I trochę kobiet.
      Można było postrzelać z broni palnej, zjeść kiełbaskę i poznać ciekawych ludzi.
      • laskabezpaska Re: Szanowne panie 09.05.17, 08:57
        i kogo poznałeś ciekawego ? wink
        • tapatik Re: Szanowne panie 09.05.17, 09:02
          Ogólnie rzecz biorąc wychodzi na to, że bronią interesują się zwykli ludzie, bo poznałem łodzianina pracującego w Dellu.
          Zapraszał do Łodzi, żeby zobaczyć ją teraz, bo szykują się przebudowy i za kilka lat Łódź będzie inaczej wyglądać niż obecnie.

Jeśli chodzi o płeć przeciwną to panie z reguły przyjeżdżały z własnym ochroniarzem smile
          Więc jeśli chcielibyśmy kogoś poznać to jest to raczej dobre miejsce dla kobiet niż dla mężczyzn.
      • tapatik Re: Szanowne panie 09.05.17, 08:58
        Psiamać, spamerowi odpisałem. big_grin
        • laskabezpaska Re: Szanowne panie 10.05.17, 11:05
          tapatik napisał:

> Psiamać, spamerowi odpisałem. big_grin

kogo masz na myśli????
          • tapatik Re: Szanowne panie 10.05.17, 19:14
            Już nie zobaczysz, bo wyciąłem post.
            Subtelna reklama pewnego serwisu dla ekshibicjonistek.
      • 77bll Re: Szanowne panie 09.05.17, 21:33
        Chyba jednak wizyta samotnej kobiety w takim zgromadzeniu to jak wejście osobnika płci męskiej do salonu kosmetyczno-depilacyjnego smile Bez urazy dla obu miejsc. Priorytet jest tam raczej na zimną stal luf a nie plączące się kobitki.....
        • tapatik Re: Szanowne panie 10.05.17, 19:17
          Chyba jednak nie. Samotna plącząca się kobietka, która nie wie jak strzelać, wzbudziła by zainteresowanie całego stada samców.
          • 77bll Re: Szanowne panie 10.05.17, 20:50
            Ha ha tylko trzeba jeszcze umieć przyjąć bezbronną postawę, buzię w ciup i rączki w maldrzyk. Ona taka słaba a oni tacy męscy smile
            • tapatik Re: Szanowne panie 11.05.17, 07:35
              O, widzisz, już wiesz co robić. Poćwicz przed lustrem i szukaj najbliższej strzelnicy.
    • tapatik Re: Szanowne panie 11.05.17, 07:37
      A tutaj szykuje się dużo pań.
      www.targi-ksiazki.waw.pl/
      Tak więc panowie - do dzieła. smile
      • 77bll Re: Szanowne panie 11.05.17, 21:25
        Pociagnę wątek w wersji damskiej - motoryzacja/ salony samochodowe smile
        Szukam teraz auta i trochę ich odwiedziłam. Kompetentni panowie, lśniące auta, tylko co tam robią te oszałamiające recepcjonistki sad żadna klientka nie wytrzyma konkurencji. ...
        • tapatik Re: Szanowne panie 11.05.17, 22:17
          Recepcjonistki przyciągają panów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka