Dodaj do ulubionych

Pod wpływem chwili...

30.03.17, 19:18
se zamówiłem nowy zegarek. Wcześniej dwa dni nie miałem żadnego, bo mi się gdzieś zapodział. No i jak zamówiłem, to godzinę później znalazłem. No i nie wiem teraz, czy mieć do siebie pretensje czy nie mieć. wink
Obserwuj wątek
    • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:22
      wina tuska!
      • witrood Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:25
        A to mi nie przyszło do głowy. surprised Może być też - wszystko przez te łunie. wink
        • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:36
          żydostwo!!
    • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:24
      Chyba z 5 lat nie nosiłam zegarka.... Ale teraz dostałam... elegancki :p i noszę...
      Jak nie zamowiles identycznego to nie miej pretensji wink
      • witrood Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:28
        Nowy elegancją przebija stary z dziesięciokrotnie. To może i nie będę. smile
        • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:31
          To pokaż co kupiłeś ;P
          • witrood Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:33
            Bulova, ale z tych najtańszych.
        • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:32
          Ale siła przyzwyczajenia jest wielka... Czas sprawdzam częściej na telefonie wink
        • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:33
          pasek skórzany coś w tym stylu czy metalowa bransoleta? oceniam cie na to pierwsze albo coś w tym stylu. a ja wolę bransolete wink
          • witrood Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:35
            Skórzany, ale bransoletkę metalową też miewałem. A po czym wnosisz? wink
            • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:37
              ciężko mi to wyrazić słowami tongue_out

ja mam festine model tdf oczywiście big_grin
              • witrood Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:38
                Jedziesz. wink
                • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:44
                  a ile masz w nadgarstku witku?
                  • witrood Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:48
                    Nie mam czym teraz zmierzyć. A norma jaka?
                    • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:52
                      zegarek powinien być założony luźno z ciężką bransoleta żeby się łatwo zsuwal a ty byś miał pretekst do częstego go poprawiania niby od niechcenia pobrzekujac bransoleta.
                      a tak... kupiłeś na skórzanym pasku i jak to ma pasować to metalowej koperty? nic się nie znasz
                      • witrood Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:57
                        Bo mi się zegarek jako taki podobał najbardziej i cena też (było dwie stówy taniej, bo ostatnia sztuka). A bransoletę to zawsze mogę wymienić.
                      • jovian Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:48
                        Jajebie, Tadek co ty tu za cygańsko-festyniarskie teorie głosisz? Pobrzękiwanie ciężką bransoletą... smile
                        Może jeszcze złoty kajdan na neka? smile
                        A skórzany pasek to niby do jakiej koperty pasuje? Do skórzanej? wink
                        Swoją drogą to chyba też nadszedł czas na kupno nowego sikora. Stary co prawda działa, ale już się trochę zużył i wygląda słabo. Może jakiś Elysee, Bering albo Zeppelin, trzeba będzie połazić po internetach.
                        • maruda2 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:54
                          skóra, fura i komóra wink to pobrzękiwanie to mi nawet do Tadka pasuje wink
                          • jovian Re: Pod wpływem chwili... 31.03.17, 19:56
                            Nooo, super gość. smile Wejdzie se do pasażu kupi zegar i łańcuch, a co? big_grin
                            • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 31.03.17, 20:10
                              a co mam się niecierpliwic czekając na przesyłkę tongue_out
                              • maruda2 Re: Pod wpływem chwili... 31.03.17, 21:05
                                big_grin
                        • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 23:18
                          jak jest gruba koperta to tylko bransoleta
                          jak cieńsza to można próbować z paskiem. ja wieeem ze komuś się wydaje ze skórzany pasek dyskretniejszy - będzie lepiej pasował do garnituru i aktówki...
                          ale bransoleta pasuje do wszystkiego do gajera i do dresiku smile
                          a łańcuch tez mam tongue_out i to i to kupione pod wpływem chwili normalnie w sklepie w pasazu handlowym nie na necie. dla mnie to jak splunac big_grin
                          • maruda2 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 23:41
                            Noo, mnie się podobają właśnie męskie zegarki na skórzanych paskach. Zwłaszcza takie zupełnie klasyczne, ze wskazówkami i cyferkami, bez widocznych dodatkowych gadżetów.
                        • marisella Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 18:23
                          jovian napisał:

> A skórzany pasek to niby do jakiej koperty pasuje? Do skórzanej? wink

Parsknęłom big_grin big_grin big_grin
                    • witrood Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:53
                      Dobra. Mam. 19.
                      • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:59
                        oksmile
                        • maruda2 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 20:25
                          ile byłoby nie ok. ?
                          • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 20:42
                            to zależy dla kogo
                            • maruda2 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:01
                              dobra - ja mam 14, może być ? suspicious
                              • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:09
                                u ciebie to i 10 by było oktongue_out
                              • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:48
                                Drobniutka musisz byc.
                                Jesli chodzi o wzrost to pewnie nie jestes wysoka.
                  • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 19:54
                    Frip przerzuciles się na męskie nadgarstki? wink
                    • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 20:06
                      a ty ile masz?
                      • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 20:07
                        a ty? pewnie jak kingkong
                      • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 20:41
                        ja 19,5 a ty tadeuszu zdradzisz?
                        • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 20:49
                          nie mam miarki ale jak się złapie w przegubie kciukiem i środkowym drugiej dłoni to kciuk aż za paznokieć sięga. cieniutko
                          • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 20:54
                            mavi ma drobne kości
                            • szarlotka_ja Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:00
                              Pod wpływem chwili... zmierzyłam se nadgarstki big_grin. Lewy 14,9; prawy 15,3 (rozumiem, że mierzymy przez wyrostki rylcowate?)
                              • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:08
                                a skąd te 4mm różnicy?tongue_out
                                • szarlotka_ja Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:11
                                  Nie wiem, może dlatego, że prawa kończyna jest dominująca? A może dlatego, że miałam kiedyś uszkodzoną i się tak pozrastało grubiej? A może po prostu jest bardziej tłusta od lewej tongue_out.
                                  Rozumiem, że wynik kiepski? suspicious
                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:14
                                    wynik przyzwoitytongue_out
                                    • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:20
                                      ja to bym się obawiał czy mawi dobrze wykonała pomiar. znając jej bystrosc to mogła się pomylić
                                      • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:22
                                        czy z mavi jest coś nie tak?
                                      • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:52
                                        Pieprz sie TDfkuuuuu tongue_out
                                        Zbawicielu drogi.
                                      • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:53
                                        Aaaa i bylo o pomiarze Szarlotty a nie moim.
                            • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:15
                              Eeee. To juz zalezy gdzie. Gore mam drobna. Drobnokoscista i dosc szczupala (nieraz to slyszalam tongue_out) ale dol mam grubokoscisty, zimnokrwisty wink
                              Znowu Fripo myslisz o mnie big_grin zerknelam dzisiaj w watek o spotkaniu. Tez o mnie pomyslales wink oczywiscie ze sie nie wybiore. Na 300%. Kiedys bym mogla. Teraz nie dam rady. Dziwnie bym sie czula. Na pewno nie czulabym do siebie sympatii
                              No i... orzeciez nie bede sie pokazywac z tej dobrej strony wink na pewno wobec witaminy strasznie dziwnie bym sie czula big_grin mysle ze mimo wszystko to fajna kobitka.
                              • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:20
                                a widzisz tchórzysztongue_out nie myślę o tobie, guru zabroniłotongue_out
                                • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:25
                                  Guuuuru nalezy sluchac wink
                                  Juz sie zastanawiam kiedy zaczne brzuszki robic smile
                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:27
                                    wtedy kiedy pomidorową gotowałaś, czyli nigdytongue_out
                              • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:21
                                mavi znowu brzuch pokazujesztongue_out
                              • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:25
                                Mavi mniee nie będzie w KRK na 100%… jedz bez obaw wink
                                • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:27
                                  przecież mavi cię lubitongue_out tak jak onyksiesmile
                                • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:29
                                  z resztą ja nie wiem kogo mawi się wstydzi jak wiekszosc co się zapowiedziała to nowki nie kojarzące jej radosnej tworczosci oraz mariss - dziewczyna anioł
                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:34
                                    tdf-888 napisał:

> mariss - dziewczyna anioł

Z rogami ;D
                                    • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:36
                                      mari wszystko wie najlepiejtongue_out
                                  • marisella Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 18:23
                                    tdf-888 napisał:

> mariss - dziewczyna anioł

No chociaż raz mądrze mówisz wink
                                    • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 18:29
                                      anioł?big_grin
                                      • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 19:48
                                        fripooo napisał:

> anioł?big_grin

Anioł miłosierdzia lituje się nad jęczącą wink
                                        • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:02
                                          Gdybym była wierząca to bym napisała, że Bóg cię opuścił...
                                          A tak to napiszę tylko "zieeew..."
                                          Po weekendzie dzięki pogodzie oraz satysfakcjonującym nocom :p mam tyle endorfin, że możesz sobie bzyczeć muszko do usranej śmierci suspicious
                                          • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:06
                                            Cieszę się Twoim szczęściem Witamino i życzę Ci jeszcze więcej jęczących nocy wink
                                            • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:10
                                              Ja Tobie życzę choć jednej, muszko.
                                              • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:16
                                                witamina_b12 napisał(a):

> Ja Tobie życzę choć jednej, muszko.

big_grin
                                                • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:20
                                                  gwen nosisz maskę antysmogową?
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:23
                                                    fripooo napisał:

> gwen nosisz maskę antysmogową?

Nie noszę, teraz jak się smog pojawia to lokalnie i na chwilę wink
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:25
                                                    a w sezonie nosisz?
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:26
                                                    fripooo napisał:

> a w sezonie nosisz?

Nie.
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:27
                                                    chciałbym wiedzieć dlaczego?
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:30
                                                    fripooo napisał:

> chciałbym wiedzieć dlaczego?

W zimie mało przebywam na zewnątrz. Do mieszkania smog się nie dostaje, w samochodach są filtry powietrza wink
                                                  • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:33
                                                    Nie wierzysz przez kilka dni z rzędu?
                                        • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:18
                                          gwen coś ty taki upierdliwy?tongue_out no ile można jedno i to samo?big_grin
                                          • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:20
                                            Przecież ładnie jej życzyłem, a ona taka niewdzięczna wink
                                            • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:21
                                              Przecież ja Ci też ładnie... Muszko.
                                              • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:24
                                                dyskryminujesz drobnych facetów?tongue_out
                                                • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:28
                                                  Muszka to id irytujacego brzęczenia.
                                                  Byłam na działce i też tam taka była.... Ciepło ja obudziło i latała i brzeczała upierdliwe.
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:31
                                                    może gwenowi się podobasz i on takie zaloty robi
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:32
                                                    fripooo napisał:

> może gwenowi się podobasz

Nawet tak nie żartuj wink
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:33
                                                    ok koniec przesłuchania w sprawie smogutongue_out
                                                  • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:41
                                                    Raczej Gwen po raz kolejny realizuje swoją krucjate... Tym razem uparł się na mnie.
                                                    Mimo, że wszyscy już tym żygaja to on będzie brnął i brzęczał... Taka cechą charakteru - upierdliwość...
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:45
                                                    a z kim gwen wojuje?
                                                  • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:51
                                                    Teraz chyba ze mną big_grin suspicious
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:52
                                                    fripooo napisał:

> a z kim gwen wojuje?

Z głupotą wink
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:49
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Raczej Gwen po raz kolejny realizuje swoją krucjate... Tym razem uparł się na m
                                                    > nie.
                                                    > Mimo, że wszyscy już tym żygaja to on będzie brnął i brzęczał... Taka cechą cha
                                                    > rakteru - upierdliwość...

Rzygają Witamino wink

To nie krucjata, tylko twoje przewrażliwienie, brak dystansu do siebie i tego co się napisało. I oczywiście robienie z bogu ducha winnego Gwena jakiegoś okropnego trolla wink
                                                    Ech, chyba zacznę robić psychologiczne analizy Witaminy, bo ona tak bardzo lubi robić je mnie wink
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:56
                                                    hhe gwen żeś się przyczepił do kobitybig_grin zabujałeś się w niej przyznaj totongue_out
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:59
                                                    fripooo napisał:

> hhe gwen żeś się przyczepił do kobitybig_grin zabujałeś się w niej przyznaj totongue_out

A ona bidula nie jest w stanie ignorować moich postów, tylko się rzuca jak ryba w sieci wink
                                                  • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:00
                                                    Fakt rzygaja.
                                                    Brak dystansu? Gdybym go nie miała to bym tak wtedy nie napisała.
                                                    Mnie ani nie zawstydza ani nie peszy jak piszesz o jeczeniu. Irytuje mnie że robisz to tak nagminnie. Sporo osób w tym Twoja faworyta big_grin smile Mavika napisało tu dużo większych głupot i jakiś ich tak nie przesladujesz. tongue_out
                                                    Nudzisz wszystkich i taka prawda.... Mogłabym cię zablokować i nie odpowiadać by Cię nie nakręcać ale nawet jak ja tego nie robię to Ty wracasz do tematu sam tak jak dziś w odpowiedzi dotyczącej Mariss
                                                  • happy36 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:03
                                                    Hihiwink
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:07
                                                    hehe to gwenik do mavi wzdycha?smile
                                                  • happy36 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:12
                                                    Nie wiem😳
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:12
                                                    fripooo napisał:

> hehe to gwenik do mavi wzdycha?smile

Może jęcząca forumka tak to widzi? wink
                                                  • happy36 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:15
                                                    Hmmmm.....jęcząca?
                                                  • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:19
                                                    Gwen nawiązuje do jednej wypowiedzi sprzed miesiąca bądź dwoch. .. taka ma obsesje/wątpliwa rozrywkę?
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:20
                                                    Nawiązywanie to zło wink
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:20
                                                    trzeba komisję śledczą powołaćtongue_out
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:11
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Fakt rzygaja.
                                                    > Brak dystansu? Gdybym go nie miała to bym tak wtedy nie napisała.
                                                    > Mnie ani nie zawstydza ani nie peszy jak piszesz o jeczeniu. Irytuje mnie że ro
                                                    > bisz to tak nagminnie. Sporo osób w tym Twoja faworyta big_grin smile Mavika napisało tu
                                                    > dużo większych głupot i jakiś ich tak nie przesladujesz. tongue_out
                                                    > Nudzisz wszystkich i taka prawda.... Mogłabym cię zablokować i nie odpowiadać b
                                                    > y Cię nie nakręcać ale nawet jak ja tego nie robię to Ty wracasz do tematu sam
                                                    > tak jak dziś w odpowiedzi dotyczącej Mariss

To jak cię to moje przywoływanie jęczenia tak bardzo irytuje to przecież nie musisz czytać moich postów wink
                                                    O, faworyta big_grin Czyżby tu jakaś zazdrość była? wink
                                                    Czujesz się prześladowana? big_grin
                                                    Oj biedna Witaminka. Przyczepiła się parę dni temu do mnie i teraz nie może znieść tego jęczenia wink
                                                    Pani Marisella dziś właśnie odgrzała ten zimny kotlet, podziękuj jej za to wink
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:18
                                                    hahaha zaraz mavi się zjawibig_grin pewnie czyta z przyczajeniabig_grin jak ją znamtongue_out
                                                  • happy36 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:20
                                                    jedni na drugich się czają 😂😂😂
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:21
                                                    hehe ja się nie czaję na nikogo na forumtongue_out
                                                  • happy36 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:24
                                                    To dobrze😊
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:28
                                                    też tak myślębig_grin
                                                  • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 03.04.17, 00:34
                                                    Jestem. Dla Ciebie Fripo zawsze jesten wink
                                                    Dopiero twraz zerknelam tongue_out nieraz.... przestaje czytac i opuszczam rozne wpisy tematy. Teraz tez nir mam pojecia co sie dzieje ale w sumie to i lepiej. Tzn. Nie wiem czy tylko tu sie dzialo czy gdzie indziej bo innych postow z dzisiaj nie czytalam ^^
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 03.04.17, 08:33
                                                    www.youtube.com/watch?v=C9FBOi-mlFw
                                                    big_grin
                                                  • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:23
                                                    ziewww kiedy Ty w końcu zobaczysz, że bawi to tylko ciebie....
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:27
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> ziewww kiedy Ty w końcu zobaczysz, że bawi to tylko ciebie....

Jedno wiem na pewno: bezsensownie się oburzasz smile
                                                  • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:34
                                                    Nie oburzam się.... Już pisałam, że jesteś jak wrzód na tylku, wrzody irytują a nie oburzają. A teraz żegnaj -zostales wygaszony. Good bye
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:39
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Nie oburzam się.... Już pisałam, że jesteś jak wrzód na tylku, wrzody irytują a
                                                    > nie oburzają. A teraz żegnaj -zostales wygaszony. Good bye

O najbardziej jęcząca z jęczących! Dziękuję! ;D
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:33
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> ziewww kiedy Ty w końcu zobaczysz, że bawi to tylko ciebie....

I jeszcze chciałbym dodać, że jak powołujesz się na innych lub wypowiadasz się w ich imieniu, to na mnie to w ogóle nie działa smile
                                                  • happy36 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:35
                                                    A ja napiszę że już nic nie rozumiem co się tutaj dzieje😉
                                                  • maruda2 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:42
                                                    to trochę stare dzieje i zaszłości z przed kilku lat suspicious
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:44
                                                    hehe gwenik kosza dostał?tongue_out
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:50
                                                    fripooo napisał:

> hehe gwenik kosza dostał?tongue_out

Może na odwrót było i stąd te słowa o faworycie? ;D
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:52
                                                    ja się nie moge połapać w tej forumowej telenowelitongue_out
                                                  • happy36 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 22:08
                                                    To jak w kamiennym kręgu....
                                                  • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 22:04
                                                    Na niektórych ludzi szkoda czasu i energii... I tak za dużo jej zmarnowałam.
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:43
                                                    heheh kabaret a to ludzie po 40 jużtongue_out a na mnie narzekali, że głupi jestembig_grin
                                                  • happy36 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:45
                                                    Nie jesteś 😊 dobrze że do tej 40-tki trochę mi brakuje😉
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:48
                                                    właśnie, że jestembig_grin mi też do 40 trochę brakuje, a ty jakieś zabiegi odmłądzające robisz? że tak korzystając z okazji zapytamsmile
                                                  • happy36 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:52
                                                    Czasami trzeba😊......jak to mówią oby nie zaczęła się druga młodość trzecie zęby😂
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 21:57
                                                    a co konkretnie robisz?
                                                  • happy36 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 22:01
                                                    jak najmniej ingerencji ale raz na miesiąc to trzeba coś zrobić, np mikrodermabrazja, mezoterapia nieinwazyjna i makijaż raz na 5lat to tyle😊
                                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:31
                                                    witamina_b12 napisał(a):

> Muszka to id irytujacego brzęczenia.
                                                    > Byłam na działce i też tam taka była.... Ciepło ja obudziło i latała i brzeczał
                                                    > a upierdliwe.

Witamino nudna się robisz i monotematyczna. Ile można o muszce nawijać? Uważaj, bo cię zbanują za to wink
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:34
                                                    ja zaliczyłem bany na wszystkich forachbig_grin
                                            • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:22
                                              jeszcze z 50 lat tak będziesz pisał....
                                              • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 02.04.17, 20:23
                                                fripooo napisał:

> jeszcze z 50 lat tak będziesz pisał....

Dokładnie wink
                                • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:29
                                  Haha ale nie jestes jedyna osoba ktorej... mozna powiedziec ze dokuczalam big_grin
                                  Nie mam takiej potrzeby jak kiedys by sie urealniac.
                                  No i Wy sie tam w wiekszosci znacie. Ja nie musze byc poznana.
                                  • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:39
                                    przyznaj sie ze byś się zgubiła w drodze jak za granicą i po prostu cykorzysz.
                                    • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:46
                                      Juz mi sie zdarzylo do obcego miasta jechac sama i po obcym miescie sie szwendqc sama smile 500 km od domu.
                                      Nie zabladzilabym w krakowie. Nieraz tam bywalam smile tzn. Pare razy ;p z 5 na pewno.

Tak. Zabladzilabym to jest powod wink
                                      • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:47
                                        no to jedź! wyjdź do ludzia!
                                        witaminy i onyksa nie będzie.
                                        a bard cie obroni
                                        • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:49
                                          włąsnie mavi wyjdź do ludziatongue_out
                                        • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:55
                                          Wychodze do ludzi smile
                                          • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:58
                                            wiele zawdzieczasz temu forum a jak jest spotkanie to nie chcesz przyjechać. niewdzieczna sad
                                            • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:01
                                              hehe ciekawe co mavi na tobig_grin
                                            • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:04
                                              Takam niewdzieczna wink
                                              Wdzieczna jestem sobie... ze litery nauczylam sie skladac nawet jesli byly skladane niepoprawnie.
                                              Forum tylko pozwolilo mi sie rozwijac. (Oswobadzac).
                                              Zawdzieczam innym osobom moje uswiadomienie. I im wdzieczna bylam.
                                          • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:59
                                            przecież tutaj od groma twoich postówbig_grin
                                            • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:08
                                              Aha smile
                                              • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:29
                                                unc uncsmile
                                                • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:37
                                                  Uncle smile
                                                  12 % angielskiego przerobilam z pewnej aplikacji.
                                                  A u ciebie jak tam. Cwiczysz?
                                                  Ja z godz pasuje zebym dzisiaj przysiadla. przed spaniem wink
                                                  • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:44
                                                    godzina dziennie to ok
                                                  • mavika_88 Re: Pod wpływem chwili... 31.03.17, 00:29
                                                    No i godzinka zleciala z ang
                                                    Dobrze ze sa cwiczenia gdzie cwicze wymowe (sprawdzaja mjie ) i pisze to co slysze. Powinni byc zdecydowanie wiecej tego rodzaju cwiczen.
                              • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:39
                                mavika_88 napisała:

> na pewno wobec
                                > witaminy strasznie dziwnie bym sie czula big_grin mysle ze mimo wszystko to fajna kob
                                > itka.

A ja bym w Krakowie jęczenia już nie zniósł... ;D
                                • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 21:58
                                  Przecież już Ci pisalam, żebyś się nie łudził... Bo go never-ever niedoświadczony... Szykuj gościnę lepiej dla zlotowiczy sknerusie
                                  • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:02
                                    big_grin

Ale jak ty teraz będziesz przyjmować forumków u siebie? Jak oni zniosą to nocne jęczenie? Może jakieś stopery w pakiecie? ;D
                                    • fripooo Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:07
                                      haha o tym jęczeniu to 50 lat będziesz pisałtongue_out
                                    • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:09
                                      Oj Gwen tak się ekscytujesz moim życiem seksualnym jakbyś swojego zupełnie nie miał.
                                      • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:13
                                        witamina_b12 napisał(a):

> Oj Gwen tak się ekscytujesz moim życiem seksualnym jakbyś swojego zupełnie nie
                                        > miał.

Jesteś w błędzie. Już to pisałem, ale jak widać nie dotarło. Chodzi o samo sformułowanie i chęć pochwalenia się.
                                        • tdf-888 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:21
                                          ale gweniku nawet najlepszy żart uslyszany po raz tysięczny juz nie śmieszy tongue_out
                                          a co dopiero taki suchar big_grin
                                          • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:26
                                            Jak ktoś w sprawach seksu ma mentalność ucznia pierwszych klas podstawówki to może go śmieszy?
                                            • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:49
                                              witamina_b12 napisał(a):

> Jak ktoś w sprawach seksu ma mentalność ucznia pierwszych klas podstawówki to m
                                              > oże go śmieszy?

Dorosła kobieta, a chciała zabłysnąć "jęczeniem"... ;D
                                              • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:54
                                                Zabłysnąć? Trudno mi się odnosić do Twoich odczuć...
                                                • gwen75 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 23:00
                                                  witamina_b12 napisał(a):

> Zabłysnąć? Trudno mi się odnosić do Twoich odczuć...

Tak naprawdę to powinnaś to wziąć na klatę i ignorować, ale reagujesz i dlatego jest paliwo do żartów ;P
                                                  Albo mogłabyś się przyznać, że było to głupie ;P
                                                  • maruda2 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 23:04
                                                    o i wtedy to dopiero miałbyś pole do popisu zapewne suspicious
                                                  • witamina_b12 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 23:05
                                                    Głupie to było stwierdzenie Fripa że zazdroszczę Mavice.. Potem to już nie można było pisać poważnie :p
                                          • maruda2 Re: Pod wpływem chwili... 30.03.17, 22:27
                                            dokładnie