laskabezpaska 25.08.17, 21:54 bo głupie wątki zakładam i Roman znowu będzie chciał odejść. Tylko ban mnie może powstrzymać przed zakładaniem pieprzot i innych takich. to mówiłam ja Laska maruda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_to_ja Re: Tapatik - daj mi bana 25.08.17, 22:18 Lasko, na bana trzeba zaslużyć Na pewno głupoty to za mało Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Tapatik - daj mi bana 25.08.17, 22:32 hmm.... no tak, ale jak natworzę takich wątków dziesiątki ........ to kogoś coś może trafić, prawda? nic nie poradzę ,że nikomu nie chce się założyć mądrych ,życiowych, elokwentnych wątków, a ja mam za dużo stresu, zmartwień w życiu realnym aby się dołować lub być poważną w necie kiedyś trzeba się w końcu uśmiechnąć i zapomnieć o tym co boli, dla mnie lepsze jest pisanie niż picie Też się do Ciebie Romanie uśmiechnę wolno mi Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Tapatik - daj mi bana 25.08.17, 22:35 To miłe. Zawsze to milej jest, gdy się laski usmiechają Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Tapatik - daj mi bana 25.08.17, 22:38 a masz dodatkowo jeszcze jeden na miły początek weekendu Odpowiedz Link
karolivia Re: Tapatik - daj mi bana 26.08.17, 08:08 Liberum veto. A Roman się przyzwyczai. Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Tapatik - daj mi bana 26.08.17, 10:09 a koszulę albo kieckę przy tym rozdarłaś??? Odpowiedz Link
karolivia Re: Tapatik - daj mi bana 26.08.17, 11:59 Jakby to powiedzieć... O 8:08 to nie miałam akurat niczego do darcia pod ręką Teraz mogę jak to konieczny warunek. Drzeć? Odpowiedz Link