tapatik 13.10.17, 17:27 Drunk Russians Drag Their Blacked Out Friend Through Austrian Ski Resort Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetsadness_87 Re: Przyjaciele 14.10.17, 10:42 Troche malo humanitarne ale przeciez licza sie intencje Odpowiedz Link
tapatik Re: Przyjaciele 18.11.17, 20:01 Nie chce mi się nowego wątku zakładać, a niedawno spotkałem swoich przyjaciół. Tapatik, ale ty przecież jesteś za stary na: - znalezienie sobie kogoś, - zmianę pracę, - zarobienie większych pieniędzy. A tak w ogóle to po co ci więcej pieniędzy? Fajnie jest się spotkać z przyjaciółmi. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Przyjaciele 18.11.17, 20:25 tapatik napisał: > Fajnie jest się spotkać z przyjaciółmi. trochę racji mają, ostatnio sytuacja podobno się poprawiła na rynku pracy więc może nie jest tak źle, ale do niedawna koleś po 40-tce miał słabe perspektywy, a po 50-tce to już kaplica Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Przyjaciele 18.11.17, 23:20 heniek.8 napisał: > > trochę racji mają, ostatnio sytuacja podobno się poprawiła na rynku pracy więc > może nie jest tak źle, ale do niedawna koleś po 40-tce miał słabe perspektywy, > a po 50-tce to już kaplica Zawsze można jakiegoś bloga albo vloga założyć Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Przyjaciele 19.11.17, 07:45 tomekzgor napisał: > Zawsze można jakiegoś bloga albo vloga założyć jakiś poradnik dla młodych podrywaczy z twardego jądra nieśmiałości i samotności nadaje wasz reporter elektorat negatywny już mam, to połowa sukcesu Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: Przyjaciele 19.11.17, 09:57 alez koniecznie poradnik, najlepiej napiszcie, chlopaki. zrobicie crowdfunding na fejsbuniu i wydacie własnym sumptem. branza wydawnicza rozwaza wlasnie zaadoptowanie idei nagrod Zlotych Wezy (swietnie sie sprawdzaja w branzy filmowej) - mysle, ze jak sie postaracie, to dostaniecie nominacje w kategorii: najbardziej zenujacy debiut roku, moze, moze tez w kategorii: dzielo ponizej godnosci? > jakiś poradnik dla młodych podrywaczy > z twardego jądra nieśmiałości i samotności nadaje wasz reporter > > elektorat negatywny już mam, to połowa sukcesu Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: Przyjaciele 19.11.17, 10:21 och, tak bez nominacji i walki z innymi konkurentami?? czyli jakby taki maly Oskar za caloksztal jesli nagroda to rownież kasa, to chetnie przyjme i na gali wystapie. przeciez jak kazda czy prawie kazda kobieta lece na kase! i fejm! ps. uwzglednic Cie w mowie "dziekczynnej" czy nie? no nie wiem, waham sie.... ps2. staram sie nie fustrowac - wiesz, zlosc urodzie szkodzi, a ja bardzo ladna jestem, duzo mialabym do stracenia Odpowiedz Link
leaf.7 Re: Przyjaciele 19.11.17, 09:11 "podobno " tak, oferta dla ochroniarza: podpisujesz umowę na pól etatu, przy czym zsuwasz 8 godzin aby wyrobić połowę minimalnej stawki... Odpowiedz Link
sweetsadness_87 Re: Przyjaciele 18.11.17, 22:51 Ja sie troche pocieszylam, bo myslalam, ze ze mnie jest straszna przyjaciolka, bo jak ostatnio bliska osoba zwierzyla mi sie ze swoich problemow "wielkiej wagi" to chociaz staralam sie zachowac powage i okazac zrozumienie to w pewnym momencie nie wyrobilam i doslowniie poplakalam sie ze smiechu. Kolezanka sie prawie na mnie obrazila ale na szczescie po chwili sie sama zaczela z tego smiac. Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: Przyjaciele 19.11.17, 00:29 a Ty wtedy rzucasz lekko: a, tak po prostu - abyscie bardziej mi zazdroscili i by mial kto Wam wodke stawiac ich reakcja - mysle, ze bezcenna > A tak w ogóle to po co ci więcej pieniędzy?[/i] Odpowiedz Link
tapatik Re: Przyjaciele 19.11.17, 18:59 psycho_but_cute napisała: > a Ty wtedy rzucasz lekko: a, tak po prostu - abyscie bardziej mi zazdroscili i > by mial kto Wam wodke stawiac > ich reakcja - mysle, ze bezcenna To były same kobitki, mogą nie chcieć wódki. Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Przyjaciele 18.11.17, 22:19 Godna pochwaly postawa tych koleszków. Nie zostawili w kumpla w potrzebie. Na pewno by sobie ręcę i nogi odmroził albo w ogóle zmarazl. A metoda transportu? No cóż - tak krawiec kraje... itd. W warunkach, które mieli , chyba była optymalna. Ale fakt, wyglądało to dosyć ekstremalnie Odpowiedz Link
leaf.7 Re: Przyjaciele 19.11.17, 09:14 Wiem mniej więcej ile masz lat. I na pewno jesteś jeszcze za młody na mówienie, ze czegoś ci się nie chce. A jak się twoim znajomym nie chce to smutne dla nich. Spowolnić to można koło 70. Gdy robi się to wcześniej to wegetacja i marnowanie własnych zasobów i potencjału. Odpowiedz Link