Dodaj do ulubionych

Przyjaciele

• sweetsadness_87 Re: Przyjaciele 14.10.17, 10:42
      Troche malo humanitarne ale przeciez licza sie intencje wink
    • tapatik Re: Przyjaciele 18.11.17, 20:01
      Nie chce mi się nowego wątku zakładać, a niedawno spotkałem swoich przyjaciół.

Tapatik, ale ty przecież jesteś za stary na:
      - znalezienie sobie kogoś,
      - zmianę pracę,
      - zarobienie większych pieniędzy.
      A tak w ogóle to po co ci więcej pieniędzy?

Fajnie jest się spotkać z przyjaciółmi. https://zdjecia.pl.sftcdn.net/pl/scrn/91000/91096/ikony-gg-11.jpg
      • heniek.8 Re: Przyjaciele 18.11.17, 20:25
        tapatik napisał:

> Fajnie jest się spotkać z przyjaciółmi.

trochę racji mają, ostatnio sytuacja podobno się poprawiła na rynku pracy więc może nie jest tak źle, ale do niedawna koleś po 40-tce miał słabe perspektywy, a po 50-tce to już kaplica
        • tomekzgor Re: Przyjaciele 18.11.17, 23:20
          heniek.8 napisał: >
          > trochę racji mają, ostatnio sytuacja podobno się poprawiła na rynku pracy więc
          > może nie jest tak źle, ale do niedawna koleś po 40-tce miał słabe perspektywy,
          > a po 50-tce to już kaplica

Zawsze można jakiegoś bloga albo vloga założyć smile
          • heniek.8 Re: Przyjaciele 19.11.17, 07:45
            tomekzgor napisał:

> Zawsze można jakiegoś bloga albo vloga założyć smile

jakiś poradnik dla młodych podrywaczy
            z twardego jądra nieśmiałości i samotności nadaje wasz reporter

elektorat negatywny już mam, to połowa sukcesu
            • psycho_but_cute Re: Przyjaciele 19.11.17, 09:57
              alez koniecznie poradnik, najlepiej napiszcie, chlopaki.
              zrobicie crowdfunding na fejsbuniu i wydacie własnym sumptem.
              branza wydawnicza rozwaza wlasnie zaadoptowanie idei nagrod Zlotych Wezy (swietnie sie sprawdzaja w branzy filmowej) - mysle, ze jak sie postaracie, to dostaniecie nominacje w kategorii: najbardziej zenujacy debiut roku, moze, moze tez w kategorii: dzielo ponizej godnosci?

> jakiś poradnik dla młodych podrywaczy
              > z twardego jądra nieśmiałości i samotności nadaje wasz reporter
              >
              > elektorat negatywny już mam, to połowa sukcesu
              • heniek.8 Re: Przyjaciele 19.11.17, 09:58
                a ty już dostajesz za 2017: frustratka roku
                • psycho_but_cute Re: Przyjaciele 19.11.17, 10:21
                  och, tak bez nominacji i walki z innymi konkurentami?? czyli jakby taki maly Oskar za caloksztalsmile
                  jesli nagroda to rownież kasa, to chetnie przyjme i na gali wystapie.
                  przeciez jak kazda czy prawie kazda kobieta lece na kase! i fejm!tongue_out
                  ps. uwzglednic Cie w mowie "dziekczynnej" czy nie? no nie wiem, waham sie....wink
                  ps2. staram sie nie fustrowac - wiesz, zlosc urodzie szkodzi, a ja bardzo ladna jestem, duzo mialabym do straceniasmile
        • leaf.7 Re: Przyjaciele 19.11.17, 09:11
          "podobno "
          tak, oferta dla ochroniarza: podpisujesz umowę na pól etatu, przy czym zsuwasz 8 godzin aby wyrobić połowę minimalnej stawki...
      • sweetsadness_87 Re: Przyjaciele 18.11.17, 22:51
        Ja sie troche pocieszylam, bo myslalam, ze ze mnie jest straszna przyjaciolka, bo jak ostatnio bliska osoba zwierzyla mi sie ze swoich problemow "wielkiej wagi" to chociaz staralam sie zachowac powage i okazac zrozumienie to w pewnym momencie nie wyrobilam i doslowniie poplakalam sie ze smiechu. Kolezanka sie prawie na mnie obrazila ale na szczescie po chwili sie sama zaczela z tego smiac.
      • psycho_but_cute Re: Przyjaciele 19.11.17, 00:29
        a Ty wtedy rzucasz lekko: a, tak po prostu - abyscie bardziej mi zazdroscili i by mial kto Wam wodke stawiactongue_out
        ich reakcja - mysle, ze bezcennasmile

> A tak w ogóle to po co ci więcej pieniędzy?[/i]

• tapatik Re: Przyjaciele 19.11.17, 18:59
          psycho_but_cute napisała:

> a Ty wtedy rzucasz lekko: a, tak po prostu - abyscie bardziej mi zazdroscili i
          > by mial kto Wam wodke stawiactongue_out
          > ich reakcja - mysle, ze bezcennasmile

To były same kobitki, mogą nie chcieć wódki.
    • roman_to_ja Re: Przyjaciele 18.11.17, 22:19
      Godna pochwaly postawa tych koleszków. Nie zostawili w kumpla w potrzebie. Na pewno by sobie ręcę i nogi odmroził albo w ogóle zmarazl. A metoda transportu? No cóż - tak krawiec kraje... itd. W warunkach, które mieli , chyba była optymalna. Ale fakt, wyglądało to dosyć ekstremalnie
    • leaf.7 Re: Przyjaciele 19.11.17, 09:14
      Wiem mniej więcej ile masz lat. I na pewno jesteś jeszcze za młody na mówienie, ze czegoś ci się nie chce. A jak się twoim znajomym nie chce to smutne dla nich. Spowolnić to można koło 70. Gdy robi się to wcześniej to wegetacja i marnowanie własnych zasobów i potencjału.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka