tapatik 07.02.18, 17:06 No, może nie do końca Maryni, ale dupa jest. Mąż Dzwoni Kochanie ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebbastek Re: O dupie Maryni 09.02.18, 19:26 śnieży Marcepanko śnieży - muszę Ci się pochwalić bo mocno za mnie na początku kciuki trzymałaś, więc: miesiąc bez fajek i... nie jaramy dalej Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: O dupie Maryni 09.02.18, 21:48 sebbastek napisał: > śnieży Marcepanko śnieży Ale ja ten film widziałam tylko jakby tu rzec-skupiłam się na tym co w tytule . 😉Umknęła mi pogoda i inne niuanse. ☺ Byłam ciekawa, czy dajesz radę z rzucaniem palenia,ale nie chciałm być wścibska. Cieszę się, że dajesz radę. Mam nadzieję, że wychodzisz na prostą także w temacie z Twojego pierwszego wątku.Ale nie chcę drążyć. ☺ Odpowiedz Link
sebbastek Re: O dupie Maryni 10.02.18, 23:11 Jeśli ktoś kibicuje Marcepanko a potem szczerze zapyta co dalej to nie uważam żeby to była wścibskość No co do drugiego tematu to... czarna dziura... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: O dupie Maryni 11.02.18, 09:49 sebbastek napisał: > Jeśli ktoś kibicuje No to kibicuję nadal.😊 ) No co do drugiego tematu to... czarna dziura... Jakoś mam przekonanie,że i z tym dasz radę 😊 Odpowiedz Link
tapatik Re: O dupie Maryni 09.02.18, 21:13 Też nie będzie o Maryni, ale warte obejrzenia: joemonster.org/art/42207/Najdziwniejsza_sportowa_dyscyplina_na_swiecie_ Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: O dupie Maryni 09.02.18, 21:20 Mąż Maryni (która na całą Polskę słynie ze swojej tylnej części ciała) nie miałby w tym biegu łatwo, ale mam koleżankę o wzroście 145 cm, nadawałaby się idealnie, waży 42 kilogramy. Odpowiedz Link
tapatik Re: O dupie Maryni 10.02.18, 15:11 Czyli rozumiem, że w następnych zawodach bierzesz udział? Odpowiedz Link
tapatik Re: O dupie Maryni 10.02.18, 07:31 Ponieważ pierwszy filmik został usunięty, to wrzucam mirror: streamable.com/04hgk Odpowiedz Link