15.10.18, 18:08
Wiem że jestem jednowymiarowy i że jest to potocznie wada. Natomiast moje tak jest tak a nie jest nie. I nieważne czy piszę na forum czy na priv. Trzeba być uczciwym wobec siebie i innych. Admin piszę że priv. Nie rozumiem. Ktoś na forum pisze coś a na priv. inaczej. Nie uważam że to uczciwe. Ja jezeli komukolwiek napisałem lub napiszę na priv. to biorę za to odpowiedzialność. Uważam to za uczciwe.
Obserwuj wątek
    • bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Zasada 15.10.18, 18:10
      Ło jesu. Raczej kwas tongue_out
      • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 18:15
        No to sorry. Ale serio moje słowo droższe od pueniedzy. 😊. Piszę bez aluzji. W życiu się z tym spotykam..
    • autoteliczna Re: Zasada 15.10.18, 18:34
      Ale weź pod uwagę, że na forum można też mieć jakąś swoją kreację czy tam rólkę. Nie wszystkie wpisy są serio. My się tu też bawimy, a nie tylko poważnie piszemy. smile
      Jak się bawię w różne forumowe miłości, wkręty, bajkopisarstwo i inne takie, np. urządzę na forum wesele baraniny1234 z drobiowym6789, a oprócz tego piszę z kimś normalnie na privie - to co? jestem hipokrytką, konfabulantką, świrką czy debilką? wink Czy tylko nieodpowiedzialną osóbką? wink
      Privy - owszem, dla mnie akurat są poważne i na serio, i za to biorę odpowiedzialność, ale nie jest to tożsame z tym, co na forum piszę. Tym bardziej, że przecież o różnych moich prywatnych sprawach nie wszyscy muszą wiedzieć.
      Forum to również cyrk i kabaret, a nie tylko konfesjonał i kozetka wink

• gyubal_wahazar Re: Zasada 15.10.18, 18:45
        Dobrze powiedziane smile
      • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 18:51
        Jasne. Ja Cię rozumiem. To tylko internet. Pisałem o sobie. Konwencję żartu oczywistego też rozumiem. Jednak ja biorę odpowiedzialność za swoje słowa. Piszę tylko o tym że jestem inny niż obowiązujący standard 😊
        • autoteliczna Re: Zasada 15.10.18, 18:58
          strike1965 napisał(a):

> Jasne. Ja Cię rozumiem. To tylko internet. Pisałem o sobie. Konwencję żartu ocz
          > ywistego też rozumiem. Jednak ja biorę odpowiedzialność za swoje słowa. Piszę t
          > ylko o tym że jestem inny niż obowiązujący standard 😊

A obowiązujący standard wg Ciebie to pisanie czego innego na forum, a czego innego w privach?
          (Pomijając konwencję żartu oczywistego)
          • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 19:10
            Dokladnie to mam na mysli.
            • autoteliczna Re: Zasada 15.10.18, 19:13
              A na jakiej podstawie wysnułeś ten wniosek?
              • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 19:19
                Na podstawie dolores. I nie piję tutaj do niczego. Ona mnie nie obchodzi. Po prostu nie jestem choragiewka i to chcialem napisać. Forum jest fajne i liczę na znalezienie tutaj wartosciowej osoby.
                • autoteliczna Re: Zasada 15.10.18, 19:27
                  Na podstawie korespondencji z jedną osobą wysnuwasz wnioski na temat standardów obowiązujących na forum, na którym jest kilkudziesięciu użytkowników?
                  Hmmm, ciekawe.... I bezpodstawne.
                  • gyubal_wahazar Re: Zasada 15.10.18, 19:55
                    Kochani, luz. Jabol pokoju i hare-hare, ok ? Ładnie proszę i ogólna buźka kiss
                    • autoteliczna Re: Zasada 15.10.18, 19:59
                      Spoko kwoko wink
                      Przecież to jest tylko wymiana zdań. Nikt tu nikogo nie bije smile
                      Ja się jeszcze z nikim nie pokłóciłam - wyobraź sobie, że nawet mi się nie chce wink
                      • gyubal_wahazar Re: Zasada 15.10.18, 20:18
                        Hehe smile No wiem przecież, że oazą spokoju jesteś. Ja tylko pilnuję, by nikt nie miał pusto w kielichu wink
                  • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 20:45
                    To Internet.
                    • autoteliczna Re: Zasada 15.10.18, 21:04
                      Tym gorzej dla Twojego wniosku z racji płynności i niesprawdzalności danych.
      • bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Zasada 15.10.18, 19:04
        Sorry że się wcinam ale ja z głupim pytaniem: czy jak się mówi o pisaniu na priv to chodzi o tą pocztę gazetową? czy jest jeszcze jakiś dodatkowy komunikator gazetowy typu messi?
        • autoteliczna Re: Zasada 15.10.18, 19:05
          gazetowa
          • gyubal_wahazar Re: Zasada 15.10.18, 19:54
            gazetowa = nick@gazeta.pl
            • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 20:08
              A to nie wiedziałem. Nie mam poczty na tym portalu.
              • gyubal_wahazar Re: Zasada 15.10.18, 20:21
                To przy robieniu loginu, od razu nie odpaliło Ci poczty ? Kiedyś to chyba szło z automatu. Czasem sie przydaje, jak nie chcesz się dekonspirować pytając na forum o maila, a od razu piszesz pod nick@gazeta.pl
                • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 20:28
                  Dziękuję. Nie odpalilo. Dopuszczają inne domeny. Jestem w autobusie więc trudno pisać.
    • tomekzgor Re: Zasada 15.10.18, 18:57
      Strike, o co ci tak naprawdę chodzi? Nie wymyślaj jakichś wydumanych zasad. Zasady są takie same jak w realu - jeśli rozmawiasz w większym gronie osób i w dodatku nawet nie wiesz ile osób tego słucha, to jest to zupełnie co innego niż gdy piszesz do kogoś prywatny list czy dzwonisz, czy gadasz twarzą w twarz. I nie ma co się w tym grzebać bo wiadomo że tak jest i najwyżej można się głupio zagrzebać wink
      Rozumiem że cierpisz, ale to przejdzie. Napij się z kumplami albo coś zajaraj, albo odżałuj 150 zł i każ sobie zrobić dobrze, albo zrób to wszystko jednocześnie, to wtedy czas szybciej zleci wink
      • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 19:14
        Jesteś swój chlop. Ceny znasz😊. Nie piszę o dolores. To przeszlosc. Pisze o tym ze jak wyrażę jakieś zdanie to.... Kurcze piszę o tym że jestem odpowiedzialny za swoje słowa. Tyle.
        • tomekzgor Re: Zasada 15.10.18, 21:50
          strike1965 napisał(a):
          > Jesteś swój chlop. Ceny znasz😊. Nie piszę o dolores. To przeszlosc. Pisze o ty
          > m ze jak wyrażę jakieś zdanie to.... Kurcze piszę o tym że jestem odpowiedzialn
          > y za swoje słowa. Tyle.

I tu się bardzo mylisz. Piszesz, że odpowiadasz za swoje zdanie - ty, czyli kto? Przeież nie osoba, która to napisała, która ma jakies imię i nazwisko, płeć, zawód , swoją historię itp. Odpowiada Strike1965 - czyli nick na forum, który nie wiadomo, ile ma lat, jaką ma płeć, czy jest sterowany przez jedną czy kilka osób, a jego historia to wyłącznie posty na forum. W kazdej chwili może zniknąć albo się zmultiplikować i być jednoczesnie jakąś Gabi-ileśtam, albo jego twórca może stworzyć zupełnie kogoś nowego, całkiem innego niż Strike.

• strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 21:56
            No tak to moja odpowiedzialność przed sobą. Piszę, że jeśli ktoś mnie pozna to potwierdzę to co napisałem.
            Wiem , że trudno weryfikowalne.
          • gabi0711 Re: Zasada 16.10.18, 19:45
            Hej, Kolego... Gabi- ileśtam jest autentyczna.. nawet nie wiesz jak bardzo... i nie zniknęła
            To Strike nie miał ochoty ze mną pisać bo ucinał każdy mój wpis... a ja nie chcę się narzucać.. w końcu jestem kobietąsmile naprawdę!!! Ale cóż, może właśnie przegapił swoje szczęściewink) żart ...
      • to_ja_pisze Re: Zasada 15.10.18, 19:17
        Te 150 to za ile? Godzina, hotel, motel, u klienta?
        • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 19:21
          Godzina in site.
          • karolivia Re: Zasada 15.10.18, 19:25
            strike1965 napisał(a):

> in site.

A ???? co to znaczy? bo ja ten teges, NIGDY nie korzystałam...jakoś nie było potrzeby wink
            • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 19:27
              Pora skorzystać to się dowiesz😁
              • karolivia Re: Zasada 15.10.18, 19:39
                > Pora skorzystać to się dowiesz😁

Nie muszę. Po poście niżej tomkazgor zrozumiałam. Pani może być z dostawą do domu, albo Ty idziesz do burdelu. To miałeś na myśli?
                Jak tak to literówkę strzeliłeś, dlatego nie załapałam. Sorry.
                bo albo po angielsku "on site", albo po łacinie "in situ"
                • gyubal_wahazar Re: Zasada 15.10.18, 19:57
                  Karo, coś mi mówi, że mogło chodzić o 'inside' . Nie sądzisz ? wink
                  • karolivia Re: Zasada 15.10.18, 21:18
                    Tyś moim mistrzem wink...
                • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 20:29
                  Jesteś dociekliwa😉
            • to_ja_pisze Re: Zasada 15.10.18, 19:28
              To ceny pewnie za kobietę a nie za żigolaka
              • tomekzgor Re: Zasada 15.10.18, 19:33
                Facet jest na pewno tańszy smile
                • to_ja_pisze Re: Zasada 15.10.18, 19:37
                  profesjonalny żigolak? taki super hiper?
                  mylisz się, wygooglaj wink
                  • tomekzgor Re: Zasada 15.10.18, 21:12
                    to_ja_pisze napisała:

> profesjonalny żigolak? taki super hiper?
                    > mylisz się, wygooglaj wink

Nie kłócę się, nie sprawdzałem dokładnie, raczej strzelałem. Ale przecież nie traktuje się go jako kandydata na męża wink Więc nie może nie musi być hiper. Poza tym,jak poszukasz hiper laski to też za 150 zł nawet telefonu by nie odebrała smile
                    • to_ja_pisze Re: Zasada 15.10.18, 21:22
                      Nie na męża, ale na rozrywkę w miarę zadbaną smile
                      Nie korzystałam co prawda, ale jak widziałam strony panów to byli dość drodzy.
                      • tomekzgor Re: Zasada 15.10.18, 21:56
                        Tu ma być super hipe, czy w miarę zadbany? smile
                        Z panami pewnie jak z laskami, samochodami, telewizorami, szynką itp. - każdy kupuje to, na co ma ochotę ale jednocześnie na co go stać smile smile
                        • to_ja_pisze Re: Zasada 15.10.18, 22:50
                          Ja to tylko teoretyzuję, a ta część Panów która mnie potencjalnie zainteresowała była droga smile
        • tomekzgor Re: Zasada 15.10.18, 19:28
          Standardowo w dużym mieście to raczej za godzinę i trzeba się pofatygować. Komu za 150 zł chciałoby się gdzieś jeździć i jeszcze tzw. d..y dawać? smile
          Ale wpisz w googla "ogłoszenia towarzyskie" lub coś podobnego, to ci pełno ofert typu www.roksa.pl/pl/anonse/ wyskoczy.
          • to_ja_pisze Re: Zasada 15.10.18, 19:32
            eee to szału nie ma z tym cennikiem w sumie wink takiej super kasy to nie mają, jeszcze koszty wynajmu i alfonsa
            • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 19:36
              No tak ale na swoje wychodzą.
              • to_ja_pisze Re: Zasada 15.10.18, 19:37
                ale jaką mają dupiatą robotę
                • strike1965 Re: Zasada 15.10.18, 19:40
                  Temat poniżej pasa😉
                  • gyubal_wahazar Re: Zasada 15.10.18, 20:16
                    Co prawda, to prawda, ale na swój sposób fajny, bo budzi emocje smile
    • marcepanka313 Re: Zasada 15.10.18, 20:19
      youtu.be/g6uATC-u9rw

Jakby w temacie, ale z przymrużeniem oka. wink
      Na uspokojenie emocji.
    • tapatik Re: Zasada 15.10.18, 22:58
      "Admin piszę że priv. Nie rozumiem. Ktoś na forum pisze coś a na priv. inaczej. Nie uważam że to uczciwe."

Jak masz jakąś sprawę do kogoś to rozmawiasz z tą osobą w cztery oczy.
      Jeżeli tę osobę znasz tylko wirtualnie to rozmawiasz z nią poprzez pocztę albo jakiś komunikator.
      My na forum nie musimy o tym wiedzieć i nie mamy ochoty babrać się w waszych prywatnych sprawach.
      Wywlekanie spraw prywatnych na publiczne forum jest niegrzeczne i nie ma nic wspólnego z uczciwością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka