Dodaj do ulubionych

******dla wszystkich na forum******

IP: 9.67.96.* 11.09.01, 10:29
"I''m a woman in love,
and I''ll do everything,
to get you into my world(...)"

znacie ten utwór?
czy zgadzacie się z tymi słowami?
czy zakochana kobieta rzeczywiście zdolna jest zrobić wszystko?
może mężczyzna też?
jakie jest wasze zdanie?
temat chyba interesujący nie?
zapraszam więc wszystkich do dyskusji.

Neo
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 10:46
      Niestety ale to prawda,jest zdolana zrobic...prawie wszystko.
      • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:00
        To prawda- kobieta jest zdolna do wszystkiego!- Nawet kobieta niezakochana!
        Nie ma bardziej msciwych istot niz kobiety!!!
        • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 11:03
          mario2 napisał(a):

> To prawda- kobieta jest zdolna do wszystkiego!- Nawet kobieta niezakochana!
          > Nie ma bardziej msciwych istot niz kobiety!!!

*** Mario kochanie! czyzby ktoras szykowala zamach na Twoje zycie?Rzeknij slowo a
          pojde z odsiecza!:)

• Gość: Baby Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 212.244.106.* 11.09.01, 11:03
          Oczywi scie ,ze zakochana kobieta jest zdolna do wszystkiego ( i na ,,+" i
          na ''''-" niestety), nie wiedziałes?
          Jak sądzę , facet także.
        • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:20
          faktycznie Mario potrzebujesz piwa z pigułką optymizmu, dlaczego
          generalizujesz, odnośnie kobiet?
          Intuicja nie podpowiada Ci, które należy wybierać?
    • Gość: angel Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 213.77.81.* 11.09.01, 11:08
      Gość portalu: Neo napisał(a):

> "I''''m a woman in love,
      > and I''''ll do everything,
      > to get you into my world(...)"
      >
      > znacie ten utwór?
      > czy zgadzacie się z tymi słowami?
      > czy zakochana kobieta rzeczywiście zdolna jest zrobić wszystko?
      > może mężczyzna też?
      > jakie jest wasze zdanie?
      > temat chyba interesujący nie?
      > zapraszam więc wszystkich do dyskusji.
      >
      > Neo

ojj...i kobieta i mezczyzna potrafi sie zakochac tak ze zapomni o wszystkim by
      tylko zadowolic ukochana osobe..., a jesli przy tym zapomni o sobie to potem
      latami nie moze sie pozbierac...,, ech..i krasc i zabijac..
      zycze wszystkim milosci odwzajemnionej- i tworczej nie destrukcyjnej

• Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 11:11
      Zakochany męszczyzna może z siebie zrobić co najwyżej idiotę:)
      • anka1 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:12
        sceptycy zapatrują się na to sceptycznie!
        • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 11:16
          A teoretycy teoretycznie:)Witaj Anula.
      • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:22
        zakochana kobieta moze z zakochanego mezczyzny zrobic rogacza! A mnie nieladnie
        w takim nakryciu glowy!
        • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:24
          I dlatego właśnie podjąłeś decyzję: nie zakochiwac się????
          Mario, należy ulegać namiętnością życia - w granicach rozsądku.
          • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:25
            To znaczy tylko dla zaspokojenia biologii?
            Tez mi nie odpowiada!
            • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:27
              nie Mario, ducha (duszy)
              • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:29
                dusze, to mi z zawiasow wyrywa, gdy patrze wokol siebie, na to "szczescie"
                zaspakajajacych sie "duchowo"!!!
                • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:30
                  może źle patrzysz, albo nie na tych co trzeba
                  a wlaściwie to czego Ty Mario oczekujesz od życia?
                  • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:34
                    nie badz filozofka Magnolio. Nie napisze, ze szczescia, bo czegos takiego nie
                    ma!
                    • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:46
                      spokoju=obojętność+sukcesywny orgazm??
                      ...to zależy jaką definicję szczęścia przyjmiesz.
                      • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:49
                        przeciez pisalem, ze szczescia nie ma! Bo kto i dla czego moze byc szczesliwy?
                        Jakie sa kryteria szczescia?
            • Gość: Ronja Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 212.244.252.* 11.09.01, 11:28
              Biologia - ludzka rzecz... Czasami nie da się jej nie poddać...
              • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:32
                jasne , jasne, tylko takie poddanie moze ranic innych! Ale masz racje- nie
                zostalismy stworzeni do szczescia. Celem egzystencji na tym padole lez jest
                prokreacja. A , ze czlowiek jest leniwy i z wlasnej woli nie narazac sie na
                bol, lzy i cierpienia- natura musiala cos wymyslec, co czlowieka pchalo by ku
                temu. I wymyslila orgazm!. A ten jest porzadany przez cialo czlowieka, dla
                odnoszenia przyjemnosci!
                • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum**-mario IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:35
                  Mario nie głoś prawd, w które sam nie wierzysz
                  • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum**-mario 11.09.01, 11:45
                    Magnolio- w to akurat wierze!!!
                • Gość: Ronja Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 212.244.252.* 11.09.01, 11:49
                  Mario, ja uważam, że przede wszystkim jesteśmy ludźmi, a nie zwierzętami, i
                  potrafimy zapanować nad swoim popędem, ale nawet gdy panujesz, to masz przecież
                  wolny wybór i wybierasz. Niby wieć poddajemy się, a jednak nasz umysł dokonuje
                  wyboru...
                  • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:53
                    Zapomni o tej teorii- bo dla czego, gdy kobieta ma wybor, pomiedzy facetem z
                    wielki sercem i rozmuem, a facetem z wielka fujara, zawsze wybiera tego
                    drugiego?
                    Moze nie natychmiast- ale po kilku, tygodniach, miesiacach , latach znajomosci-
                    zalezy od kobiety!
                    • Gość: Ronja Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 212.244.252.* 11.09.01, 11:56
                      O, rany boskie!
                      Naprawdę??? Ty to jesteś jednak niezłym nauczycielem prawdziwego życia...
                      Mówisz, że powinnam przerzucić się w preferencjach na idiotów? Hm....
                      • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 12:00
                        A moze poszukac intelektualisty z wielkim.... :o)))

A tak naprawde, to nie Ty dokonujesz wyborow, tylko biochemia uruchamiana
                        bodzcami wzrokowymi, dotykowymi, zapachowymi, sluchowymi.
                        • Gość: Ronja Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 212.244.252.* 11.09.01, 12:31
                          Ach, to te nieprzespane noce, kiedy myślę i zastanawiam się, czy wchodzić w to,
                          czy nie, bo jeszcze kogoś, a może nawet siebie:) skrzywdzę - to biochemia???
                          Biochemia dokonuje za mnie pierwszych wyborów, drogi Mario. Później załącza mi
                          się myślenie, zdaniem zainteresowanych - niepotrzebnie.
                          • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 19:18
                            Myslenie- czy mimo wszystko instynkt samozachowawczy? Nie da sie myslec w
                            stanie tzw. "zakochania to afekt!
                            • Gość: Ronja Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 212.244.252.* 13.09.01, 10:53
                              Da się, da!!! Nieraz zdarzało mi się już lecieć w przepaść bez możliwości
                              odwrotu, a jeszcze się gorączkowo zastanawiałam, czy warto ryzykować!!! Ale
                              fakt, to myślenie jest jak lampka ostrzegawcza instynktu samozachowawczego!
                              • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 13.09.01, 16:01
                                Lecialas i zastanawialas sie? A po co jak odwrotu juz i tak nie bylo? Takie
                                sobie myslenie proforma? To chyba lepiej krzyzowki porozwiazywac! :o)))
                                • Gość: Ronja Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 212.244.252.* 14.09.01, 14:14
                                  Ten typ tak ma, Mario! Wada pokroju...
                                  • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 14.09.01, 16:14
                                    No jesli myslenie jest wada, to niewiele mamy felernych ludzi na swiecie!
                                    • Gość: Ronja Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 212.244.252.* 17.09.01, 14:01
                                      Takie myślenie może być wadą.

I nie stawiaj mnie wśród myślących tego świata, bo sama siebie tam nie stawiam.
                                      • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 19.09.01, 18:13
                                        Ja zas wole zyc z tym moim felerem. Trudno, juz mam z gorki, wiec nie
                                        zrezygnuje z tego masochizmu, ktory niekiedy jest naprawde bardzo przyjemny
          • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 11:29
            Magnolio, więcej logiki.Rozsądek u zakochanych?Impossible:))))
            • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:31
              to faktycznie trudne, ale wierz mi jedno z drugim się nie kłóci
              • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:33
                Nie kloci sie- tylko walczy magnolio. Bo rozsadek skazywalby natychmiest kazdy
                zwiazek na rozpad!
                • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:37
                  Mario , jeśli nie wierzyć w miłość to w co?
                  Warto przeżyć miłość, nawet jeśli skończy się rozczarowaniem, by przeżyć życie
                  w pełni.
                  • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:46
                    To masochistyczne podejscie- to tak samo jak najesc sie smakolykow, chociaz
                    wiesz, ze dostaniesz sraczki!
                    • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:53
                      Ok, Mario zakładam, że miłość i szczęście nie istnieje.
                      To czym jest wspólne życie,rozmowy o problemach i wzajemne wspieranie się,
                      potrzeba przytulenia, spacery o zmroku, pod gwieździstym niebem, wytworne
                      kolacje - tylko we dwoje.
                      Mario czym jest ww?
                      Obłudą?
                      A co znaczy dla Ciebie szczęście?
                      Ale ok, kończę dysputę, z uwagi na innych, chyba im się znudziło.
                      • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:55
                        Szczescia nie ma, a w.w rzeczy sa tylko uwertura do spelnienia w lozku. I to
                        zazwyczaj kobieta potrzebuje stworzyc pozory romantyzmu, przykrywke dla swoich
                        potrzeb, woalke moralizmu!
                        • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 11:58
                          może masz rację, jestem kobietą, ale muszę ci powiedzieć, ze niektórym facetom
                          to b. odpowiada
                          PA!
                          • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 12:02
                            w każdym razie chyba wiele symatyczniej jest , jeśli poza seksem jest... coś
                            jeszcze
                          • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 12:03
                            faceci musza udawac, ze im sie to podoba. A chcac imponowac kobiecie i ja
                            zdobyc sami aranzuja podobne sytuacje. Instynkt zdobywcy!!!
                            • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 12:13
                              Ok
                              Mario a zakochanie emocjonalne, intelektualne też nie istnieje?
                              Zmysłowe, namiętne, fizyczne, -też nie?
                              • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 12:19
                                zdefiniuj mi prosze co to zakochanie. Dla mnie to gra kwasu
                                dezuksyrybonukleinowego! A zakochanie intelektualne?- co to :o))) Czy to
                                ciupcianie z wyrachowania?
                                • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 12:24
                                  to nadawanie na tej samej fali, zaspokojenie swoich potrzeb intelektualnych w
                                  połączniu z magnetyzmewm erotycznym
                                  Ale to przecież ty masz tu być nauczycielem, gdzieś mi tam przemknęło, a więc
                                  poproszę o jakościowy wykład w tej dziedzinie
                                  cześć!
                                  • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 12:26
                                    Nadawanie na tej samej fali egoizmu?- Zaspokajanie potrzeb intelektualnych
                                    organami plciowymi?
                                    • Gość: magnolia Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 195.205.73.* 11.09.01, 12:29
                                      Mario żółć się z Ciebie dzisiaj wylewa, co ostatnio czytałeś?
                                      Jaką kryminalną książkę o miłości?
                                      • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 19:18
                                        nie- pismo swiete!
              • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 11:40
                Eeee.Magnolio to co to za miłość.Intelektualna?Jak już, to do bólu:)
        • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 11:26
          No pewnie.W drzwiach trzeba się schylać i czpki na wymiar szyć.Hi,hi.
          • anka1 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:34
            ahoj wszystkim! ale filozoficznie dziś zaczęliście, no ,no!
            • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 11:37
              Przez parę dni tłukliśmy się po pyskach, teraz pora na filozofię.Co u Ciebie
              Anulko?
              • samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum******crimen 11.09.01, 11:43
                Gość portalu: crimen napisał(a):

> Przez parę dni tłukliśmy się po pyskach, teraz pora na filozofię.Co u Ciebie
                > Anulko?

A o mnie to sie nie pytasz co?:)Np.Co u ciebie samantko?:)
                • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum******crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 11:48
                  Boję się.Jeszcze bym się zakochał.A to sama Pani wiceprezes.Ale co tam.
                  Co u Ciebie Samantko?
                  • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum******crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 12:14

> Boję się.Jeszcze bym się zakochał.A to sama Pani wiceprezes.Ale co tam.
                    > Co u Ciebie Samantko?

dziekuje Crimenku!nawet slonko przebija sie przez chmury.ide troszke
                    popracowac !:)) A co u Ciebie?
                    • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum******crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 12:24
                      A ja pani wiceprezes, zgodnie ze statutem klubu "zakał", proszę o udzielenie mi
                      trzymiesięcznego urlopu z zalmowane go stanowiska celem podjęcia nowych wyzwan.
                      I mam nadzieję "siostro krwi" że będziesz pilnować mojego "stołka".
                      Wyjeżdżam za parę dni, ale nie ciesz się, wrócę.
                      • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum******crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 16:09
                        Wyjezdzasz na trzy miesiace????????Przeciez ja sie zaplacze na smierc za Toba!!!
                        O!Juz zaczynam:buuuuu!!!!!
                        • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum******crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 21:45
                          Już jestem Skarbie.Właśnie dlatego że wyjeżdżam pilnuj mojego stołka bo mnie
                          wygryzą.Będę tu zaglądał co jakiś czas aby Ci obetrzeć łzy:)
                          • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum******crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 21:48

> Już jestem Skarbie.Właśnie dlatego że wyjeżdżam pilnuj mojego stołka bo mnie
                            > wygryzą.Będę tu zaglądał co jakiś czas aby Ci obetrzeć łzy:)

Na prawde wyjezdzasz na trzy miesiace????? To dlugo...:(
                            • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum******crimen IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 22:17
                              Trzeba trochę popracować.Nie przejmuj się.Znajdę dostęp do sieci.
                              • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum******crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 23:02

> Trzeba trochę popracować.Nie przejmuj się.Znajdę dostęp do sieci.
                                **To moge miske spod oczu odstawic???? :)
                                Ech zycie !jeszcze nie zdazylam go uwiesc a juz wyjezdza.ja to mam zezowate
                                szczescie.

• crimen Re: ******dla wszystkich na forum******crimen 12.09.01, 00:36
                                  Zawsze tak daleko szukasz obiektów do uwiedzenia?Dzieli nas mniej więcej taka
                                  odległość jak Ciebie i Mario.Nie martw się co parę dni wyślę post;-)
                                  • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum******crimen IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 07:28
                                    crimen napisał(a):

> Zawsze tak daleko szukasz obiektów do uwiedzenia?Dzieli nas mniej więcej taka
                                    > odległość jak Ciebie i Mario.Nie martw się co parę dni wyślę post;-)
                                    ***Im dalej tym bezpieczniej!:)) To co zdobywa sie bez trudu nie cieszy
                                    zbytnio.Im wiecej przeszkod tym lepiej!:)Juz od dzisiaj ciesze sie na te
                                    posty!!!;)

• samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:36
            Wystarczy sie zakochac ,wtedy nie ma sie zadnych dylematow .czlowiek chodzi jak
            nacpany z glupim usmiechem na twarzy ,z przekonaniem ze tak bedzie zawsze.Mario
            jak pokochasz ,przestaniesz myslec a zaczniesz zyc.:)
            • anka1 Re: ******dla wszystkich na forum******do Crimena 11.09.01, 11:39
              zimno, wieje i pada. ale mam dziś czerwoną kurtkę a czerwień jak wiadomo
              kolorem rewolucjonistów:)))
              • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum******do Crimena IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 11:43
                Jak na Białostocką Republikę Rad przystało:)Zgaduję że dobrze Ci w czerwonym:)
                • anka1 Re: ******dla wszystkich na forum******do Crimena 11.09.01, 11:46
                  dobrze, bo jak idę do pracy piechotą to mnie nikt nie rozjedzie na pasach. wtedy widać mnie
                  z daleka! precz z białostocką republiką rad niech żyje anarchia!:)))
                  • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum******do Crimena IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 11:50
                    I dlatego jesteś zakała:)
                    • anka1 Re: ******dla wszystkich na forum******do Crimena 11.09.01, 11:53
                      dzięki za komplement, cha, cha!
                      • Gość: crimen Re: ******dla wszystkich na forum******do Crimena IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 12:26
                        Komu mam mówić komplementy jak nie Wam, "zakały"?
            • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:47
              Wole pozostac przy mysleniu- kochanie juz kiedys przerabialem.
              Ostateczny stan zidiocienia
              • anka1 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 11:50
                w medycynie to się określa jako zidiocenie postępujące z przerzutami:)))
                • Gość: Neo Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 9.67.96.* 11.09.01, 12:17
                  widzę że dyskusja się rozwija - to dobrze
                  tylko mario2 - po co tyle tego "błota" w stronę pań.
                  pozwól im się wypowiedzieć - w końcu chyba najwięcej
                  mogą o tym powiedzieć no nie?
                  prywatnie zgodzę się z 1 wypowiedzią samanty że sa zdolne do
                  wszystkiego i zgodzę się z tym "niestety" sam się o tym
                  przekonałem - niestety.

Neo
                  • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum******do Neo- 11.09.01, 12:21
                    a widziales kiedys kobiete obiektywna w stosunku do wlasnej plci? :o)))
                    Do wlasnych odczuc :o))) Do wlasnych potrzeb :o)))
                    Nie sadze, zeby ktoras przyznala jaka jest prawda!
              • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 12:16
                mario2 napisał(a):

> Wole pozostac przy mysleniu- kochanie juz kiedys przerabialem.
                > Ostateczny stan zidiocienia
                Czy szczesliwa czy nieszczesliwa milosc...najwazniejsze cos czuc .Pustka jest
                okropna ..jak po trepanacji czaszki.

• mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 12:22
                  Samanto pozostaje sztuka, muzyka, literatura... :o)))
                  • anka1 Re: do Mario, Resztę bardzo proszę o nieczytanie tego 11.09.01, 12:42
                    Mario nie obraź się to coś Ci powiem w sekrecie, bo nie chce mi się tego wysyłać mailem.
                    ja jestem osobą po przejściach i może jestem głupia, ale ciągle wierzę,że jeszcze spotkam
                    dobrą miłość. a dla swojego byłego jestem wdzięczna za taką lekcję. gdyby nie On nie
                    byłabym taka jak jestem. to było mi najwyraźniej potrzebne, żeby dorosnąć.
                    • mario2 Re: do Mario, Resztę bardzo proszę o nieczytanie tego 11.09.01, 19:16
                      Anko, lekcje maja to do siebie, ze lubia sie powtarzac, a zludzenia to, ze nie
                      realizuja sie. Pozostaja marzenia- niestety- tych tez sie lepiej wyzbyc! Po to
                      by uniknac ran!
                  • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 21:51
                    mario2 napisał(a):

> Samanto pozostaje sztuka, muzyka, literatura... :o)))
                    I myslisz ze mozna tak spedzic reszte zycia ? Chyba nigdy samotnosc Ci Mario tak
                    na prawde nie dopiekla . Mozna zastapic praca,sztuka..na jakis czas ale nie
                    na zawsze.To sie nie daje.
                    • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 22:40
                      Wiesz, tak praktycznie od 5 lat mam okazje otwierania buzi, w celu pogadania
                      tylko w pracy! Moze samotnosc mi jeszcze nie dopiekla- ale to kwestia wzgledna.
                      • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 23:07
                        mario2 napisał(a):

> Wiesz, tak praktycznie od 5 lat mam okazje otwierania buzi, w celu pogadania
                        > tylko w pracy! Moze samotnosc mi jeszcze nie dopiekla- ale to kwestia wzgledna.
                        Ludzie maja rozne jej objawy .U mnie wyraza sie to potrzeba kochania i bycia
                        kochana ,Ty uczucia odpychasz.(tak mi sie wydaje). Ludzie roznie reaguja ,nie
                        neguje tego co powiedziales ,ja po prostu inaczej to odbieram moze.

• mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 11.09.01, 23:15
                          Wiesz Samanto, po wyjsciu z takiego dolka, w ktorym sie znajdowalem, normalnym
                          jest budowanie wokol siebie pancerza i instynktowne bronienie sie przed tym, co
                          popularnie nazywacie tutaj uczuciem. "Przejscia" zmusily mnie do zmiany
                          niektorych pogladow na zycie, do zmiany priorytetow i wartosci. Moze gdzies tam
                          tli sie jeszcze iskierka potrzeby bycia z kims. Ale jest ona przywalona przez
                          wszystkie nieprzespane noce poswiecone rozmyslaniom i rozpatrywaniom. W cos tak
                          bolesnego nie mialbyj juz chyba sil, ani ochoty sie pakowac! Wiesz, bo nigdy
                          nie ma gwarancji, ze nie powtorzy sie znany juz scenariusz!
                          • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 23:26
                            mario2 napisał(a):

> Wiesz Samanto, po wyjsciu z takiego dolka, w ktorym sie znajdowalem, normalnym
                            > jest budowanie wokol siebie pancerza i instynktowne bronienie sie przed tym, co
                            >
                            > popularnie nazywacie tutaj uczuciem.
                            *** ja swoj pancerz nosze od dluzszego czasu ale podswiadomie czekam..Na co? Na
                            to ze to jednak nie koniec,ze jeszcze spotkam te swoja wielka milosc.Moze to
                            naiwne ,dziecinne ale bez tej iskierki nadzieji ,czy mialabym dalej zyc? Smiac
                            sie,zartowac,pokonywac wszystkie przeszkody? Milosc potrafi byc
                            piekna,budujaca.To ze ja jej nie znam to nie znaczy ze nie istnieje .Moze
                            przyjdzie ?Chcialabym spotkac w swoim zyciu kogos ,komu moglabym dac takie
                            uczucie i zeby mnie to nie skrzywdzilo. Jesli kiedys przyjdzie ten moment -
                            zaryzykuje .Zaryzykuje bo wierze (mimo wszystko!) ze warto.

Wiesz, bo nigdy
                            > nie ma gwarancji, ze nie powtorzy sie znany juz scenariusz!

***Gwarancji nie ma ale jest szansa ,nadzieja ....
                            • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 12.09.01, 09:09
                              Wszystkie szanse i nadzieje o ktorych mowisz, to pogon za zludzeniami.
                              Szczesliwi Ci, ktorzy uludzen nigdy nie dogonili. Oszczedzilo im to
                              rozczarowan! Oszczedzilo bolu, oszczedzilo zwatpien!
                              Pogon za czyms ulotnym jest tak dlugo podniecajaca, gdy juz to "cos" dogonisz,
                              wydaje ci sie ono zwyczajne, przyziemne, codzienne i szare. Zaczynasz szukac
                              czegos nowego....
                              • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 13:11
                                Nie masz racji Mario!Mialam to szczescie ze kochalam i bylam kochana.bez
                                wzgledu na final niczego nie zaluje i ciesze sie ze moglam to przezyc.dzieki
                                temu poznalam siebie ,zrozumialam ze nie jestem kaleka i potrafie
                                kochac.Przekonalam sie ze sex z czlowiekiem ktorego sie kocha moze byc
                                najwspanialszym przezyciem .Ze nie trwalo wieki? Niewazne ale bylo ! jezeli
                                wierzysz w przyjazn to dlaczego negujesz milosc? Nie mowie o chwilowym
                                zauroczeniu,fascynacji ale o prawdziwym uczuciu .To tak jakbys splotl
                                najwieksza przyjazn z sexem .jedno i drugie przeciez istnieje wiec mozna to
                                polaczyc .Nie wiem czy spotkam jeszcze w zyciu takiego czlowieka ,ktorego
                                pokocham ale bardzo bym chciala ,bo wiem jakie to wspaniale . Jestes w tej
                                chwili zdolowany wiec widzisz wszystko w czarnych barwach .Przyjdzie dzien ze
                                uczucie samo Cie odnajdzie i wylaczysz wtedy wszystkie mechanizmy obronne.Gadam
                                jak wiedzma ale zazwyczaj tak to jest .Znajdzie sie ktos komu zaufasz ,dla kogo
                                zaryzykujesz.
                                Ps. Mimo Twojej nieczulosci i taaak Cie kocham skarbie:))))
                                • Gość: mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: 193.28.97.* 12.09.01, 13:50
                                  Samanto,
                                  milosc, gdy nawet cos podobnego sie zdarzy, nigdy nie trwa wiecznie, a konczy
                                  sie zranionym i krwawiacym sercem. Wiec zaprzecza to samo w sobie idei
                                  milosci, ktora powinna byc trawla, niezlomna i wieczna. Powinna dawac szczescie
                                  i zadowolenie. Powinna z definicji byc wieczna. Prawda jest taka, ze warunki te
                                  nigdy nie beda spelnione. Z wielu przyczyn. Jedna z nich jest niechec czlowieka
                                  do monogamii. I to obydwu plci! Wiec skoro nie sa spelniane warunki prawdziwej
                                  milosci-nie moze ona po prostu istniec. Istnieje tylko w myslach i marzeniach.
                                  W praktyce przegrywa z zyciem i biologia.
                                  Sexu z przyjacielem sobie nie wyobrazam, bo uwazam, ze prawdziwa przyjazn
                                  istnieje tylko miedzy facetami. Przyjazn miedzy baba i chlopem, to utopia!
                                  • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 14:17
                                    Pieprzenie kotka przy pomocy mlotka! To w takim razie po co rodzic dziecko?Moze
                                    zachorowac ,wpasc pod samochod .A jesli uniknie to i tak bedzie nieszczesliwe
                                    bo wszystko gowno warte na swiecie! Po co wspinac sie na szczyt jesli i tak
                                    trzeba bedzie zejsc na dol? mario! Z takim nastawieniem jak twije to nic ,tylko
                                    wziac mocny sznurek i powiesic sie! Bol ,zranione serce.... To ja baba
                                    (no ,kobieta)potrafie zaryzykowac(tak mi sie wydaje) a Ty sie boisz? Nie
                                    wierze! Po prostu jeszcze Cie nie trafilo! teoria milosci? A co mnie teorie
                                    obchodza! Chce miec obok siebie bliska istote ,ktorej zaufam ,ktora bedzie mnie
                                    akceptowac taka jaka jestem , cieszyc sie ze mna i martwic .I wzajemnie ,to
                                    samo dac drugiej osobie.Mnie wieksza milosc nie jest potrzebna bo ja tak ja
                                    rozumiem.jezeli twierdzisz ze nie ma milosci to znaczy ze nigdy nie kochales.Ja
                                    tez myslalam ze to bedzie trwalo wiecznie ale czasami to sie nie udaje co nie
                                    zmienia faktu ze wierze w to ,ze ten nastepny raz bedzie wieczny.
                                    • mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 12.09.01, 15:12
                                      szczyt trzeba zdobyc, bo on jest, dziecko trzeba urodzic, czy splodzic, bo tego
                                      domaga sie biologia (prokreacja), a milosc? Masz racje - nigdy nie kochalem,
                                      chociaz mi sie tak wydawalo, teraz wiem, ze to niemozliwe.
                                      Niemouliwym jest niekrzywdzenie drugiego czlowieka, a bycie z soba nie jest w
                                      stanie czegos takiego wykluczyc.
                                      • samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** 12.09.01, 16:08
                                        mario2 napisał(a):

> szczyt trzeba zdobyc, bo on jest, dziecko trzeba urodzic, czy splodzic, bo tego
                                        >
                                        > domaga sie biologia (prokreacja), a milosc? Masz racje - nigdy nie kochalem,
                                        > chociaz mi sie tak wydawalo, teraz wiem, ze to niemozliwe.
                                        > Niemouliwym jest niekrzywdzenie drugiego czlowieka, a bycie z soba nie jest w
                                        > stanie czegos takiego wykluczyc.
                                        ***pieprzyc biologie! To ja rodzilam i cos wiem na ten temat .
                                        Jedzenie zdrowej zywnosci tez nie wyklucze zatrucia pokarmowego!
                                        Trzeba sie bylo osiolku we mnie zakochac ,juz ja bym Cie nauczyla patrzec przez
                                        rozowe okulary!!:))sam sobie jestes winien ze tak zle ulokowales uczucia:))
                                        Bardzo sie wkurzyles???????:) I taaak Cie kocham!:))

• mario2 Re: ******dla wszystkich na forum****** 12.09.01, 16:55
                                          Ty rodzilas, ja splodzilem- niestety osobno!
                                          Nie wkurzylem sie, bo po prostu mam swoje przekonania w tym temacie. Skad
                                          wiesz, jak ulozylby sie nasz zwiazek? Moze bysmy sie juz dawno pozabijali?
                                          Moze obchodzilibysmy siebie na ulicy. A moze mieszkalibysmy w jednym domu i
                                          bylibysmy sobie obcy?
                                          • jasmina_tdi Re: mario :-))))))))))))))))))))) 12.09.01, 17:40
                                            Mario! Przestań pieprzyć i po prostu się zakochaj!

mario2 napisał(a):

> Ty rodzilas, ja splodzilem- niestety osobno!
                                            > Nie wkurzylem sie, bo po prostu mam swoje przekonania w tym temacie. Skad
                                            > wiesz, jak ulozylby sie nasz zwiazek? Moze bysmy sie juz dawno pozabijali?
                                            > Moze obchodzilibysmy siebie na ulicy. A moze mieszkalibysmy w jednym domu i
                                            > bylibysmy sobie obcy?

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))) 12.09.01, 19:35
                                              nie wierze w cos takiego, to jak mam to uskutecznic?
                                              Pozatym slyszalem gdzies, ze do tanga trzeba dwojga!
                                              • jasmina_tdi Re: mario :-))))))))))))))))))))) 12.09.01, 20:43
                                                Aaaaaaaaaaaaaaaa... to jesteśmy w domu! Ona nie chce!!!

mario2 napisał(a):

> nie wierze w cos takiego, to jak mam to uskutecznic?
                                                > Pozatym slyszalem gdzies, ze do tanga trzeba dwojga!

• mario2 Re: mario :-)))))))))))))))))))))Jasmina 12.09.01, 22:55
                                                  Jaka ona- zadna nie chce !!!:o(
                                                  • jasmina_tdi Re: mario :-)))))))))))))))))))))Jasmina 13.09.01, 09:41
                                                    A to wstrętne i głupie kobiety! Żadna nie chce się podzielić Mario? Każda chciałaby pewnie tylko dla
                                                    siebie! Egoistki! Nie rozumiem takiej postawy... :-))))))

mario2 napisał(a):

> Jaka ona- zadna nie chce !!!:o(

• mario2 Re: mario :-)))))))))))))))))))))Jasmina 13.09.01, 10:48
                                                    Jasminko- mnie nie chca, a nie dzielic sie nie chca. Zobacza i uciekaja!!
                                                    Wirtualnie to jeszcze jakos dziala, w realu zaczynam sie czerwienic i sycze!
                                                  • jasmina_tdi Re: mario :-)))))))))))))))))))))Jasmina 13.09.01, 11:02
                                                    Coś Ty Mario! Miłość jest ślepa! Poszukaj głuchej daltonistki! :-))))

mario2 napisał(a):

> Jasminko- mnie nie chca, a nie dzielic sie nie chca. Zobacza i uciekaja!!
                                                    > Wirtualnie to jeszcze jakos dziala, w realu zaczynam sie czerwienic i sycze!

• mario2 Re: mario :-)))))))))))))))))))))Jasmina 13.09.01, 11:32
                                                    Jesli milosc istnieje, to nie jest slepa, tylko perfidna. Nie pozwala
                                                    najczesciej na to, zeby dwie osoby naraz odczuwaly do siebie to samo!

I wlasnie wtedy ten ambaras... by dwoje chcialo naraz!
                                                  • jasmina_tdi Re: mario :-)))))))))))))))))))))Jasmina 13.09.01, 19:19
                                                    Mario, samo z nieba nie spadnie... postaraj się troszeczkę..
                                                    Ale blagam - musisz zaspokoić moją kobiecą ciekawość!!! To ona nie chciała, czy Ty nie chciałeś???

mario2 napisał(a):

> Jesli milosc istnieje, to nie jest slepa, tylko perfidna. Nie pozwala
                                                    > najczesciej na to, zeby dwie osoby naraz odczuwaly do siebie to samo!
                                                    >
                                                    > I wlasnie wtedy ten ambaras... by dwoje chcialo naraz!

• mario2 Re: mario :-)))))))))))))))))))))Jasmina 13.09.01, 20:06
                                                    Zazwyczaj one nie chca :o((( Dlatego juz nie warto sie starac .... a moze....?
                                                  • jasmina_tdi Re: mario :-)))))))))))))))))))))Jasmina 14.09.01, 09:50
                                                    wniosek z tego, że kiepsko sie starasz.

mario2 napisał(a):

> Zazwyczaj one nie chca :o((( Dlatego juz nie warto sie starac .... a moze....?

• mario2 Re: mario :-)))))))))))))))))))))Jasmina 14.09.01, 16:15
                                                    Nie- ja sie w ogole nie staram- a i tak mnie nie chca- moze wola natarczywych?
                                                    Aha- jesli bedziesz odpowiadala dzis na maila- to prosze na adres " gazetowy"
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 14.09.01, 17:37
                                                    Za późno...... odpisałam na de.
                                                    No cóż: może i lepiej... Jestem dziś w deszczowym nastroju. Pobyt w Alpach nastroi Cię
                                                    optymistycznie, to mi wybaczysz :-))))

mario2 napisał(a):

> Nie- ja sie w ogole nie staram- a i tak mnie nie chca- moze wola natarczywych?
                                                    > Aha- jesli bedziesz odpowiadala dzis na maila- to prosze na adres " gazetowy"

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))) 14.09.01, 17:47
                                                    Juz przeczytalem, bo jeszcze w pracy siedze. Przemailowalem, ale do domu.
                                                    Odpowiem w czasie weekendu. I wcale nie byl taki, jaki mowisz- nawet dosyc
                                                    sympatyczny.
                                                    Co do Alp- u nas leje. Zaby sie tylko nie skonczylo na spacerku z dzieckiem do
                                                    lasu! :o(((
                                                  • jasmina_tdi Re: mario :-))))))))))))))))))))) 16.09.01, 16:32
                                                    No jasne, że wcale taki nie był hehehehee....
                                                    "Nawet dosyć sympatyczny" - skąd to wytrzasnąłeś???? Do boju chłopie, a nie
                                                    lejesz mi tu wodę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mario2 napisał(a):

> Juz przeczytalem, bo jeszcze w pracy siedze. Przemailowalem, ale do domu.
                                                    > Odpowiem w czasie weekendu. I wcale nie byl taki, jaki mowisz- nawet dosyc
                                                    > sympatyczny.
                                                    > Co do Alp- u nas leje. Zaby sie tylko nie skonczylo na spacerku z dzieckiem do
                                                    > lasu! :o(((

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))) 16.09.01, 18:28
                                                    Kochana Jasminko!

A jak bylo w kinie? Umyslnie nie pytam o film, bo na pewno osoba towarzysza
                                                    bardziej Cie absorbowala, niz perypetie Ligii !!!
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 17.09.01, 10:09
                                                    Gdybyś poszedł, to byś wiedział!
                                                    A tak pozostaje Ci tylko i wyłącznie wyobraźnia.....:-)))

mario2 napisał(a):

> Kochana Jasminko!
                                                    >
                                                    > A jak bylo w kinie? Umyslnie nie pytam o film, bo na pewno osoba towarzysza
                                                    > bardziej Cie absorbowala, niz perypetie Ligii !!!

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))) 17.09.01, 18:14
                                                    nie moglem pojsc bo:
                                                    1)bylas juz z kims innym
                                                    2)za pozno mnie zaprosilas!
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 18.09.01, 15:47
                                                    nie mogłeś pójść, bo nie chciałeś!
                                                    1. poszłam sama
                                                    2. zaprosiłam Cię odpowiednio wcześnie

mario2 napisał(a):

> nie moglem pojsc bo:
                                                    > 1)bylas juz z kims innym
                                                    > 2)za pozno mnie zaprosilas!

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))) 18.09.01, 17:30
                                                    i znowu wszystko na mnie, a ja Cie tak kocham!
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 18.09.01, 18:06
                                                    Świecą gwiazdy, świecą,
                                                    Na wysokim niebie,
                                                    Jeno nie myśl chłopie,
                                                    Że to i dla Ciebie!

mario2 napisał(a):

> i znowu wszystko na mnie, a ja Cie tak kocham!

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))) 18.09.01, 20:41
                                                    Wiem, wiem, dla mnie nie swiece i kolacje przy nich- dla mnie gromnica!
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 18.09.01, 23:26
                                                    I koniecznie posyp głowę popiołem! Może pójdziesz za to wprost do nieba!
                                                    I to ma być miłość! Od razu wyskakujesz mi ze świeczką!

mario2 napisał(a):

> Wiem, wiem, dla mnie nie swiece i kolacje przy nich- dla mnie gromnica!

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))) 18.09.01, 23:31
                                                    Ty ze swieczka- ja z gromnica! A milosc prawdziwa, nieutulona, romantyczna i
                                                    dozgonna
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 18.09.01, 23:38
                                                    No to teraz udowodnij mi to! :-)))))))))))))) (he he)

mario2 napisał(a):

> Ty ze swieczka- ja z gromnica! A milosc prawdziwa, nieutulona, romantyczna i
                                                    > dozgonna

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))) 19.09.01, 00:00
                                                    Dowody milosci? jasminko. Tego sie nie da udowodnic! To sie czuje! Albo
                                                    oszukuje- mozesz wybierac!
                                                  • Gość: jasmin Re: mario :-))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 19.09.01, 00:15
                                                    Ok! Ja czuję, że ty oszukujesz!
                                                    Pojawiasz się jak duch - widziałeś o której wysłałeś posta!

mario2 napisał(a):

> Dowody milosci? jasminko. Tego sie nie da udowodnic! To sie czuje! Albo
                                                    > oszukuje- mozesz wybierac!

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))) 19.09.01, 08:16
                                                    Nie oszukuje, ale tego tez sie nie da udowodnic! A godzina- coz, specjalnie
                                                    czekalem, zeby wrazenie zrobic na Tobie!
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 19.09.01, 09:25
                                                    Udało Ci się! Do białego rana bałam się wyjść spod kołdry!
                                                    No nie Mario, wszystko da się udowodnić: włóż w to trochę zapału!

mario2 napisał(a):

> Nie oszukuje, ale tego tez sie nie da udowodnic! A godzina- coz, specjalnie
                                                    > czekalem, zeby wrazenie zrobic na Tobie!

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))) 19.09.01, 12:32
                                                    Najlepiej udowadnia mi sie patrzac w oczy, ale skoro absorbuje Cie praca i....
                                                    nowy absorbant....:o((( Nawet z wyjazdu w listopadzie chyba zrezygnuje.
                                                    Pozostaje mi zagladanie do skrzynki pocztowej- ciagle beznadziejne...
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 19.09.01, 13:04
                                                    Mario! Zaskakujesz mnie! Po pierwsze czytasz cudze posty, a po drugie chyba naprawdę jesteś
                                                    zazdrosny... Chcesz zrezygnować z wyjazdu przez tak opluwany gatunek jakim jest kobieta??? Nawet
                                                    tak słodka jak ja???? Ciekawe.... Rozklejasz się skarbie! :-))))))
                                                    No cóż, jestem tylko słabą i bezbronną istotą: potrzebuję stałego i niesłabnącego zainteresowania! Cóż
                                                    ja biedna mam począć; przegapiłeś sprawę............:-)))))))

A tak serio, napiszę dziś, naprawdę nie mogłam :-)))))))

mario2 napisał(a):

> Najlepiej udowadnia mi sie patrzac w oczy, ale skoro absorbuje Cie praca i....
                                                    > nowy absorbant....:o((( Nawet z wyjazdu w listopadzie chyba zrezygnuje.
                                                    > Pozostaje mi zagladanie do skrzynki pocztowej- ciagle beznadziejne...

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))) 19.09.01, 18:11
                                                    A tak naprawde nie bede sie pchal tam gdzie mnie nie chca. Albo ze mna nie
                                                    moga :o)))
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-((((((((((((((((((( IP: 194.181.38.* 19.09.01, 18:21
                                                    Ale czego nie mogą???????????????
                                                    Poza tym to w końcu Ty nic nie chcesz i na wszystko kręcisz nosem! :o))))))
                                                    Ile można zachwycać się cudzymi wiosłami bez żadnego odzewu?! Widzisz co narobiłeś!!
                                                    Doprowadziłeś mnie do łez...................

mario2 napisał(a):

> A tak naprawde nie bede sie pchal tam gdzie mnie nie chca. Albo ze mna nie
                                                    > moga :o)))

• mario2 Re: mario :-((((((((((((((((((( 19.09.01, 18:30
                                                    Wzruszylas sie ogladajac Quo Vadis?, czy wzruszylas sie nowym obiektem?
                                                    Bo na pewno nie wzruszylas sie mna :o(((( Nie zalezy Ci na mnie!!! Jestem
                                                    zalamany i ide sie upic!
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-((((((((((((((((((( IP: 194.181.38.* 19.09.01, 19:17
                                                    Idź się lepiej stuknąć w głowę! Obiekt jest stary: kino Wisła stoi w tym samym miejscu chyba od 20 lat!
                                                    Nie mam pojęcia o co mnie posądzasz!
                                                    Jak ma mi na tobie zależeć, jak nie chcesz zapuścić brody!
                                                    Ale to miłe, że jesteś zazdrosny.... Jak chcesz, to potrafisz.

mario2 napisał(a):

> Wzruszylas sie ogladajac Quo Vadis?, czy wzruszylas sie nowym obiektem?
                                                    > Bo na pewno nie wzruszylas sie mna :o(((( Nie zalezy Ci na mnie!!! Jestem
                                                    > zalamany i ide sie upic!

• mario2 Re: mario :-((((((((((((((((((( 19.09.01, 20:14
                                                    Sama mowilas, ze brody nie mam zapuszczac! Odmienilo Ci sie? Moze to za sprawa
                                                    tego nowego adoratora? Dlaczego zawsze ja jestem nieszczesliwy i gdy zagladam
                                                    do skrzynki swieci ona pustkami?
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-((((((((((((((((((( IP: 194.181.38.* 20.09.01, 09:57
                                                    Już nie świeci, nie świeci..... Zajrzyj jeszcze raz... Wprawdzie bardzo krótki, ale miły :-)))))
                                                    Jesteś nieszczęśliwy, bo masz kiepski refleks - było iść ze mną do tego kina! A tak musiałam pójść
                                                    sama :-(((( i jeszcze nikt mi w to nie wierzy....

mario2 napisał(a):

> Sama mowilas, ze brody nie mam zapuszczac! Odmienilo Ci sie? Moze to za sprawa
                                                    > tego nowego adoratora? Dlaczego zawsze ja jestem nieszczesliwy i gdy zagladam
                                                    > do skrzynki swieci ona pustkami?

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))))) 20.09.01, 17:06
                                                    Oj Jasminko, pewnie ze nie wierze. Ty sama? . Czy w Wa-wie wszyscy sa niewidomi
                                                    albo glupi?
                                                  • jasmina_tdi Re: mario :-))))))))))))))))))))))) 20.09.01, 19:24
                                                    W W-wie?! Wiesz ja znam takich spoza którzy też są albo głupi albo ślepi! Albo jedno i drugie :-)))

mario2 napisał(a):

> Oj Jasminko, pewnie ze nie wierze. Ty sama? . Czy w Wa-wie wszyscy sa niewidomi
                                                    >
                                                    > albo glupi?

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))))) 20.09.01, 19:54
                                                    Slepy nie moge byc, bo Cie nie widzialem. Gluchy tez nie- bo Cie nie slyszalem!
                                                  • Gość: jasmin Re: mario :-))))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 20.09.01, 19:59
                                                    O rany chodzący ideał!!! A z której strony masz prawą rączkę???

mario2 napisał(a):

> Slepy nie moge byc, bo Cie nie widzialem. Gluchy tez nie- bo Cie nie slyszalem!

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))))) 20.09.01, 23:28
                                                    Prawa raczke zazwyczaj nan miedzy nozkami- nie moimi!
                                                  • Gość: jasmina Re: mario :-))))))))))))))))))))))) IP: 194.181.38.* 21.09.01, 00:19
                                                    Naprawdę? Jesteś pewien, że to nie Twoje?!

mario2 napisał(a):

> Prawa raczke zazwyczaj nan miedzy nozkami- nie moimi!

• mario2 Re: mario :-))))))))))))))))))))))) 21.09.01, 09:28
                                                    No jasne, chyba, ze Twoje tez sa owlosione! :o)))
                                          • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 20:44
                                            mario2 napisał(a):

> bylibysmy sobie obcy?
                                            *** No tak..to przesilenie jesienne... My??? jak dwa golabeczki bylibysmy.kazdego
                                            ranka calowalbys mnie na dzien dobry i mowil (podajac kawke do lozeczka):dzien
                                            dobry samantko! Ja ,jak ta liana oplatajac ramiona wokol Twojej szyji
                                            odpowiadalabym :dzien dobry skarbie? Pozniej opowiadalbys mi jakie laski Ci sie
                                            przysnily .Ja tylko paluszkiem bym grozila wiedzac ze to tylko sny. Po powrocie z
                                            pracy Ty gotowalbys ....zaraz!Przeciez juz ustalilismy co by bylo??? O nocach tez
                                            nie bede pisac ,bo to tez przerobilismy! Patrzylibysmy jak nam dzieci rosna a nam
                                            wlosow siwych przybywa .Czasami wyslalibysmy dzieci do rodziny zeby moc sie tylko
                                            soba nacieszyc. Nie uwazasz ze piekny scenariusz? Nie pozabijalibysmy sie bowiem
                                            jesmy ludzmi doroslymi ,przewidujacymi i tolerancyjmi. Przy tym wszystkim bardzo
                                            bysmy sie kochali i ufali sobie.Noooo..ladnie mi to wyszlo! I co ? Widzisz co
                                            straciles???

• Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 20:49
                                              Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> mario2 napisał(a):
                                              >
                                              > > Ty rodzilas, ja splodzilem- niestety osobno!
                                              > > Nie wkurzylem sie, bo po prostu mam swoje przekonania w tym temacie. Skad
                                              > > wiesz, jak ulozylby sie nasz zwiazek? Moze bysmy sie juz dawno pozabijali?
                                              > > Moze obchodzilibysmy siebie na ulicy. A moze mieszkalibysmy w jednym domu
                                              > i
                                              > > bylibysmy sobie obcy?
                                              > *** No tak..to przesilenie jesienne... My??? jak dwa golabeczki bylibysmy.kazde
                                              > go
                                              > ranka calowalbys mnie na dzien dobry i mowil (podajac kawke do lozeczka):dzien
                                              > dobry samantko! Ja ,jak ta liana oplatajac ramiona wokol Twojej szyji
                                              > odpowiadalabym :dzien dobry skarbie? Pozniej opowiadalbys mi jakie laski Ci sie
                                              >
                                              > przysnily .Ja tylko paluszkiem bym grozila wiedzac ze to tylko sny. Po powrocie
                                              > z
                                              > pracy Ty gotowalbys ....zaraz!Przeciez juz ustalilismy co by bylo??? O nocach t
                                              > ez
                                              > nie bede pisac ,bo to tez przerobilismy! Patrzylibysmy jak nam dzieci rosna a n
                                              > am
                                              > wlosow siwych przybywa .Czasami wyslalibysmy dzieci do rodziny zeby moc sie tyl
                                              > ko
                                              > soba nacieszyc. Nie uwazasz ze piekny scenariusz? Nie pozabijalibysmy sie bowie
                                              > m
                                              > jesmy ludzmi doroslymi ,przewidujacymi i tolerancyjmi. Przy tym wszystkim bardz
                                              > o
                                              > bysmy sie kochali i ufali sobie.Noooo..ladnie mi to wyszlo! I co ? Widzisz co
                                              > straciles???

*******tak sobie pomyslalam ze przeciez moglam Ci dac gwarancje dozywotnia!:))
                                              >

• Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum****** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 22:01
                                            mario2 napisał(a):

> bylibysmy sobie obcy?
                                            ***odpowiedz jest kilka pieter nizej.Dlaczego? Nieee wiem...

• mario2 Re: ******dla wszystkich na forum******Samanta 12.09.01, 22:54
                                              Ale los wystrychnol nas na dudka. Ty mieszkasz w Szczecinie- ja wegetuje w
                                              Stuttgarcie! Budzimy sie sami rano, na szybko sniadanko i wio do pracy. Po
                                              powrocie ksiazka albo net! Faaaaajnie sie porobilo!
                                              • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum******Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 23:18
                                                mario2 napisał(a):

> Ale los wystrychnol nas na dudka. Ty mieszkasz w Szczecinie- ja wegetuje w
                                                > Stuttgarcie! Budzimy sie sami rano, na szybko sniadanko i wio do pracy. Po
                                                > powrocie ksiazka albo net! Faaaaajnie sie porobilo!

****Mialo to zabrzmiec rozpaczliwie co? Cos Ci nie wyszlo ssskarbie! Oczy mojej
                                                wyobrazni i tak widza jak radosnie sie usmiechasz i raczki zacierasz .:))Nobla
                                                tej,ktora Ci z twarzy zetrze ten usmieszek:)Gdybym nie byla soba to pewnie bym
                                                napisala cos w stylu: Mario !Ja rowniez cierpie ,ale milosc nie zna granic.Nic
                                                straconego,reszte zycia mozemy spedzic razem...Guzik!Nic takiego Ci nie powiem!
                                                Nawet juz "rwac "Cie nie bede bo jakos sie zniechecilam tym zes taki
                                                niezdobyty .Serce mi zlamales ,nadzieje zdeptales(ale sie rymlo!) ...po co mi to?
                                                Masz racje,nie ma milosci ,bede sama na wieki wiekow ........Nikt nie da buzi na
                                                dzien dobry,nikt nie przytuli..Nikt mnie nie kooooocha!!!:((( ;)

Ps.I tak Cie kooocham !;)

• mario2 Re: ******dla wszystkich na forum******Samanta 12.09.01, 23:26
                                                  Nie jestem niezdobyty, tylko jestem realista. Zreszta byloby swinstwem lamac
                                                  komus takiemu jak Ty serduszko, majac moje poglady na zycie we dwoje! A tak
                                                  prawde mowiac do tej "samotnosci" mozna sie bardzo latwo przyzwyczaic! Wiesz i
                                                  potem trudno zmusic sie do zmiany nawykow, obecnosci kogos drugiego w domu, do
                                                  boecnosci tesciow w zyciu....!!!!! :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: ******dla wszystkich na forum******Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 23:48
                                                    mario2 napisał(a):

> Nie jestem niezdobyty, tylko jestem realista. Zreszta byloby swinstwem lamac
                                                    > komus takiemu jak Ty serduszko, majac moje poglady na zycie we dwoje! A tak
                                                    > prawde mowiac do tej "samotnosci" mozna sie bardzo latwo przyzwyczaic! Wiesz i
                                                    > potem trudno zmusic sie do zmiany nawykow, obecnosci kogos drugiego w domu, do
                                                    > boecnosci tesciow w zyciu....!!!!! :o)))

***A kis sie we wlasnym sosie ,kis! I tak bym nie zniosla obok siebie takiego
                                                    wiecznego malkontenta ,marudy .Na pewno masz obrzydliwe przyzwyczajenia i
                                                    chrapiesz w nocy!:( Cale szczescie ze mnie to ominie .Jedz sobie te samotne
                                                    obiadki ,gap sie do smierci w komputer az zgrzybiejesz i mchem porosniesz !;)

Ps.I tak...;)