baenzai 11.11.22, 19:18 Trzeba cieszyć się z małych rzeczy w ten długi weekend. Zaraz otworzę winko i zamówię sobie pizzę z De Grasso. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.l.a_syrenka Re: I tak to jest 11.11.22, 22:22 doliczyłam się kota, trzech koni i właściciela na imprezie - wesoło mieli 😉 Odpowiedz Link
baenzai Re: I tak to jest 12.11.22, 17:59 Swoją drogą ochujali z tymi cenami pizzy? Mam płacić 45 złotych za kawałek placka? Rozumiem inflację i kryzys, ale w takim razie ja ograniczę zamawianie pizzy z czterech razy w miesiącu do dwóch razy w miesiącu i pewnie wiele innych osób zrobi podobnie. Odpowiedz Link
artur5501 Re: I tak to jest 13.11.22, 14:07 baenzai napisał: w takim razie ja ograniczę zamawianie pizzy z c > zterech razy w miesiącu do dwóch razy w miesiącu i pewnie wiele innych osób zro > bi podobnie. A co w te pozostałe 2 dni? Odpowiedz Link
baenzai Re: I tak to jest 13.11.22, 15:30 artur5501 napisał: > A co w te pozostałe 2 dni? Różne rzeczy. Ale ogólnie lubię pizzę i ubolewam, że muszę ją ograniczyć. Odpowiedz Link