tapatik 01.11.23, 11:09 Jakbym nie reagował na spam, to piszcie na forum (maupka) agora.pl Ja się mogę oddalić na jakiś czas, a nie będę na urlop brać lapka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kevinjohnmalcolm Re: W razie czego 01.11.23, 19:54 Miłego odpoczynku! Poza internetem też jest życie! Odpowiedz Link
baenzai Re: W razie czego 11.11.23, 23:21 Ciekawe jakie. Jeżeli ktoś nie ma partnera i bliskich znajomych oraz nie przepada za uprawianiem sportu to tak zwany realny świat niewiele mu oferuje. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: W razie czego 12.11.23, 01:01 morojka napisała: > Życie generalnie jest poza internetem.🙂 Niby jest, ale co to za życie... Odpowiedz Link
obrotowy istotnie... 15.11.23, 22:15 searam napisał: > W razie czego to ksiadz ma gosposie... istotnie... zawsze muvilem, ze lepsze to - niz chodzenie "po koledzie" Odpowiedz Link
stasi1 Re: istotnie... 18.11.23, 10:01 Ale po kolędzie to może mieć świeże zdobycze, na plebanii to samo od lat Odpowiedz Link
obrotowy Re: istotnie... 18.11.23, 16:18 stasi1 napisał: > Ale po kolędzie to może mieć świeże zdobycze, na plebanii to samo od lat wiadomo, ale to juz nie jest specyfika tego zawodu - tylko kwestia konkretnego charakteru i konkretnego czlowieka. Odpowiedz Link
stasi1 Re: istotnie... 19.11.23, 09:32 Ale na samej kolędzie to chyba nie da się wyrwać kobiety? Miałem kiedyś kolegę spod Legionowa. Stwierdził że pójdzie do koscioła wtedy kiedy jego proboszcz przestanie mieszkać z kobietą Odpowiedz Link
obrotowy nieobeznany... 19.11.23, 16:53 stasi1 napisał: > Ale na samej kolędzie to chyba nie da się wyrwać kobiety? Miałem kiedyś kolegę > spod Legionowa. Stwierdził że pójdzie do koscioła wtedy kiedy jego proboszcz pr > zestanie mieszkać z kobietą zazdrosnik, bo nieobeznany z zyciem... jak sam troche z kobietą pomieszka - to zobaczy, ze to zadna "Mleczna Droga" , a raczej "Droga przez meke"... Odpowiedz Link
stasi1 Re: nieobeznany... 21.11.23, 17:12 Chyba tak. On żonaty i kiedyś rozmawialiśmy sobie jakąś laską. I tak przez przypadek powiedziałem że ma żonę. Miał pretensję. Ale na koniec mnie zakablował Odpowiedz Link