07.06.06, 06:08
slabosc do duzych biustow utrudnia mi zycie-chcialbym rozpoczac ten watek
Obserwuj wątek
    • jason_bourne Re: biust 07.06.06, 09:45
      czy to jest twój główny kwalifikant w ocenie kobiet?
    • grzanka23 Re: biust 07.06.06, 10:04
      Jak musi byc duzy? bo ja takowy posiadam i robie wszystko aby byl troche
      mniejszy.
      • turhotel Re: biust 01.01.07, 18:28
        A mój dramat życiowy polega na tym, że ni cholery nie umiem znaleźć panny,
        ktora miałaby mózg większy od ptasiego. No taki mam gust jak rzeczony biust.
        • zyxwuts Re: biust 01.01.07, 21:03
          duży biust to duży problem chocby z zakupem bielizny czy zwykym bieganiem do
          autobusu ... poza tym narażenie na zaczepki takich typów, którzy na kobietę
          patrzą przez pryzmat właśnie biustu a nie uczuć czy umysłu
          • turhotel Re: biust 01.01.07, 21:09
            Właśnie o tym moja Panno napisałem powyżej w zawoalowanej formie.
            • zyxwuts Re: biust 01.01.07, 21:17
              nie jestem twoją panną wink
              • turhotel Re: biust 01.01.07, 21:24
                Ale chciałabyś, co nie?
                • zyxwuts Re: biust 01.01.07, 21:25
                  ani troche smile wolałabym być do końca życia sama smile
                  • turhotel Re: biust 01.01.07, 21:33
                    Nie wierzę Ci moja Panno smile))))))))))))))
                    • zyxwuts Re: biust 01.01.07, 21:35
                      wierz w co chcesz wink na to akurat nie mam wpływu ale wiem swoje wink
                      • turhotel Re: biust 01.01.07, 21:46
                        A ja wiem, że jesteś fajną laską (troche Cię znam) i nie jesteś aż taką bestią,
                        żeby nie wypić kawy ze mną smile)))))))))))
                        • zyxwuts Re: biust 01.01.07, 21:49
                          a ciekawe skad mnie znasz wink poza tym skąd wiesz, ze nie jestem bestią?
                          • turhotel Re: biust 01.01.07, 21:56
                            Skąd Cię znam??? - czytam smile))))))))
                            Ależ ja uwielbiam poskramiać złośnice.
                            • zyxwuts Re: biust 01.01.07, 21:59
                              no to uważaj, zeby jakaś ciebie nie poskromiła wink
                              • turhotel Re: biust 01.01.07, 22:06
                                .... a może to będziesz Ty?
                                • zyxwuts Re: biust 01.01.07, 22:08
                                  raczej nie smile))))
                                  • turhotel Re: biust 01.01.07, 22:22
                                    E tam, krygujesz się smile
                                    Daj się zaprosić na drinka, nie bądź taka.
                                    • zyxwuts Re: biust 01.01.07, 22:28
                                      nie zrobiłeś dobrego wrażenia, niby dlaczego miałabym dać sie zaprosić na drinka?
                                      • turhotel Re: biust 01.01.07, 22:31
                                        Ale ja już tak mam. Moje akcje rosną w miarę poznawania smile
                                        .... a ten "biust" będzie mi się chyba dzisiaj śnił w nocy smile)))
                                        Do jutra. Dobranoc i co złego to nie ja.

P. S. Poprawię się!
                                        Ale chyba trochę mnie lubisz, co nie??????????
                                        • zyxwuts Re: biust 01.01.07, 22:34
                                          no zmykaj spac złośliwa jednostko wink a z tym obiecywaniem poprawy to jeszcze
                                          zobaczymy wink nie lubię jak ktoś obraza innych nie znając ich smile
                                          • turhotel Re: biust 01.01.07, 22:36
                                            Nie ma skutku bez przyczyny. Nie należy mnie prowokować i to jest cała
                                            tajemnica.
                                            Do jutra smile
                                            • turhotel Re: biust 02.01.07, 17:57
                                              Dzień dobry bardzo, bardzo smile))
                                              • grzanka23 Re: biust 02.01.07, 17:58
                                                dzien dobry.
                                                • turhotel Re: biust 02.01.07, 18:08
                                                  Ja forma posylwestrowo-noworoczna?
                                                  Bo ja już prawie wytrzeźwiałem. Dzisiaj będę bardzo grzeczny i nie wadził
                                                  nikomu.
                                                  • zyxwuts Re: biust 02.01.07, 18:56
                                                    zobaczymy :] trudno w to uwierzyć ale powitać wypada smile Dzień dobry
                                                  • turhotel Re: biust 02.01.07, 19:01
                                                    Dzięks, no wczoraj, to ja tak.... hm... się wstydzę, znaczy się chciałem
                                                    przeprosić bo bo bo ja nienajlepiej się czułem. Ale już jestem dobry smile))))))

I jak minął dzień?
                                                  • zyxwuts Re: biust 02.01.07, 19:03
                                                    hmm nie od wczoraj ublizałeś ludziom, dobrze że juz sie lepiej czujesz. Ale
                                                    chyba zawiało, bo się jakby jąkasz wink Co do dnia to spokojnie minął, dziękuję smile
                                                    a jak u Ciebie?
                                                  • grzanka23 Re: biust 02.01.07, 19:07
                                                    U mnie tez spokojnie.A do pracy dopiero w czwartek.
                                                  • zyxwuts Re: biust 02.01.07, 19:07
                                                    takiej to dobrze wink udanego odpoczynku smile
                                                  • turhotel Re: biust 02.01.07, 19:09
                                                    No jak to, jak to? Tylko wczoraj byłem zawiany. To brak treningu tak mnie
                                                    wykończył bo na codzień w ogóle nie piję alkoholu i takich tam smile))
                                                    Kobitki a skąd jesteście w przybliżeniu, jeśli mogę spytać?
                                                  • grzanka23 Re: biust 02.01.07, 19:11
                                                    Ale w Sylwka pracowalam.
                                                  • zyxwuts Re: biust 02.01.07, 19:14
                                                    Grzanka smile ja w sylwestra balowałam ... w domu z przyjaciółmi tymi realnymi i
                                                    netowymi wink ale było śmiesznie lidzie się nawzajem poznawali smile

Turhotel, nie wiem czy powiedzieć ... podpuszczasz panie kolego wink
                                                  • grzanka23 Re: biust 02.01.07, 19:17
                                                    ja tez bylam na balu.Praca polaczona z zabawa.Od godz.2.00 sie bawilam.
                                                    Ale podczas pracy tez mialam ubaw.Zreszta ja swa prace kocham i nie zamienie
                                                    jej na zadna inna.
                                                  • kruz7 Re: biust 02.01.07, 19:13
                                                    Na pewno dalej mają do Ciebie niż Twoja dziewczyna.
                                                  • grzanka23 Re: biust 02.01.07, 19:14
                                                    Chyba jestem nie w temacie.
                                                  • zyxwuts Re: biust 02.01.07, 19:15
                                                    przeczytaj kilka wcześniejszych postów wink
                                                  • turhotel Re: biust 02.01.07, 19:29
                                                    A nie mówiłem, że łykasz wszystko jak Pelikan?
                                                    I wcale nie podpuszczam.
                                                  • zyxwuts Re: biust 02.01.07, 19:31
                                                    przecież nie łyknęłam, jakbym łyknęła to bym napisała skąd jestem, bo bym
                                                    uwierzyła, ze się poprawiłeś wink
                                                  • turhotel Re: biust 02.01.07, 19:33
                                                    to było do Kruza.
                                                  • zyxwuts Re: biust 02.01.07, 19:33
                                                    ahaaaaaa wink
                                                  • turhotel Re: biust 02.01.07, 19:54
                                                    Mamy intruza. Wyślę do Ciebie maila smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka