aretah Re: I znów samotne Walentynki 10.02.07, 22:13 Nie tylko Ty. Są nas całe tłumy, ale Walentynki, to tylko jeden dzien, a w zasadzie kilka godzin. Fakt, ze teraz wszystko krzyczy: Walentynki, Miłosc, Zakochani i takie tam... Wystawy, filmy, reklamy... Nie jest to miłe, ale w czwartek juz będzie cisza. Spokój. Przeżyjemy Odpowiedz Link
dziewczyna500 Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 10:16 Mogę wam pomóc !!! Macie na oku kogoś na ktorym wam zależy !!! Są sposoby na to by się w tobie zakochał\a!!!! Napiszcie na mój adres domka500@interia.pl Odpowiedz Link
dziewczyna500 Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 10:18 Mogę wam pomóc !!! Macie na oku kogoś na ktorym wam zależy !!! Są sposoby na to by się w tobie zakochał\a!!!! Napiszcie na mój adres dziewczyna500@interia.pl Odpowiedz Link
zyxwuts Re: I znów samotne Walentynki 23.03.07, 20:28 Moje walentynki spędziłam przed monitorem ale co tam, dostałam piękną walentynkę ktoś mi powiedział, ze od dawna mnie kocha i stało się po dłuuuuuuuuuuuuugiej znajomości internetowej się spotkaliśmy Odpowiedz Link
szczoteczka Re: I znów samotne Walentynki 10.02.07, 22:27 są bardzo przereklamowane- tworzą dodatkowe cisnienie i wydaje mi się że lepiej je poporstu olać- ja przypuszczam, że po całym dniu pracy i tak zasnę koło 20.30 więc spędzę miło czas w samotności Odpowiedz Link
kwiaaatek1 Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 08:44 Trudno nie myśleć o Walentynkach, kiedy wszędzie te reklamy, nawet w skrzynce internetowej Odpowiedz Link
mooonik Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 14:03 kwiatek,czyli thistle??? pozdrawiam,maia ))) ps.a walentynki mi wiszą i powiewają na wietrze. dobre dla nastolatków. Odpowiedz Link
aniutek11 Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 14:32 Kolejna moda rodem z USA. Nie wzrusza mnie to "święto" absolutnie, ani to czy będę je spędzać sama czy nie. Tak samo samotnie spędzony dzień jak każdy inny. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: I znów samotne Walentynki 11.02.07, 16:22 ja tez nie lubie nie naszych swiat. Odpowiedz Link