2kostki-lodu 02.01.09, 02:22 Jest nas sześć miliardów, a ciągle, bezczelnie i niewdzięcznie narzekamy na samotność!!! Czyż nie nasza to wina??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elen.77 Re: O IRONIO! 02.01.09, 08:57 oczywiście, ze nasza! przecież wystarczy - nic wielkiego! - kogoś pokochać!! ot co! Odpowiedz Link
hesse.1 Re: O IRONIO! 02.01.09, 09:23 jakie sześć miliardów,jakie sześć miliardów..przestań narzekać i tyle. P.S.- i nie każdy narzeka...znaczy gdacze jak kura. Odpowiedz Link
2kostki-lodu Re: O IRONIO! 02.01.09, 11:55 czytając forum, zastanawiam się jak ludzie (czasami i ja niewiele się różnię) mogą narzekać na samotność pisząc, że maja przyjaciela. Bezczelne podkreślanie, że ma "tylko" jednego przyjaciela! Czyż nie łatwiejszym byłoby nasze bytowanie gdybyśmy po prostu docenili jednego, szarego, ale szczerego przyjaciela??? Przecież dwójka szaraków to już nie jest samotność!! Toż to czysta zachłanność! ... a może ja nie rozumiem znaczenia słowa " samotność" ?! Odpowiedz Link
moncherry Re: O IRONIO! 02.01.09, 12:02 Widocznie kazdy roznie widzi ta swoja samotnosc ... Odpowiedz Link
marianinho Re: O IRONIO! 02.01.09, 12:30 ile ludzi tyle opinii no chyba ze ktos jest malo rozumny to jej miec nie bedzie . Jedni lubia przebywac wsrod wielu ludzi, z nimi rozmawiac a drugim wystarcza jeden przyjaciel. wszystko zalezy od charakteru, ego a czasem od postawy zyciowej....to nie generalizujmy Odpowiedz Link
jchlebowska Re: O IRONIO! 02.01.09, 19:14 A nie lepiej pomyslec, jak ja? Nowy rok nowe mozliwosci Wraz z 31 zamknelam pewien rozdział swojego życia i do przodu po następne przygody Odpowiedz Link
2kostki-lodu Re: O IRONIO! 03.01.09, 23:21 Zgadzam się z przedmówcą! W nowym roku nie będzie narzekania tylko docenię to co mam!!! Na pewno wtedy życie będzie prostsze Odpowiedz Link
muza24 Re: O IRONIO! 10.01.09, 14:24 zgadzam się, ale jako osoba która czasami ogarniają życiowe rozterki dodatm, że piętnowianie tego typu zachować nie pomaga samotnym. Zamiast mówić, że nie powinni rozpaczać, narzekać itp itd na swoją samotność, dodajmy im otuchy i ciepła. Może po prostu przez takie osoby przemiawia widenie świata w czarnych kolorach, a wtedy naprawdę trudno docenić co się ma... Odpowiedz Link
trol-a Re: O IRONIO! 10.01.09, 21:04 niby no wlasnie. ale zawsze musi byc ktos kto znajdzie sie poza zbiorem A i trafi do zbioru B-samotnych i niesmialych.to naturalne Odpowiedz Link
little_miss_spookiness Re: O IRONIO! 10.01.09, 21:07 dobrze powiedziane... można trafić do imnego zamkniętego zbioru bez punktów wspólnych... co z tego, że jest tyle ludzi, skoro mogą przebiegać koło siebie jak linie równoległe i nigdzie się nie stykać? Odpowiedz Link