Dodaj do ulubionych

parabolka25

01.03.09, 12:46
Cześć !! Hmm.... Piszecie, że wykańczają was samotne spacery i dobija brak drugiej osoby. Widocznie mięliście szczęście, by spotkać kiedyś kogoś za kim potem tęskniliście. Zostawił po sobie pustkę i chcecie ją wypełnić... Moje dotychczasowe znajomości... no waśnie... nie pozostawiły takiej pustki. Lubię być sama.. ale chciałbym jednak spróbować odnaleźć osobę w której towarzystwie poczuję się..hmm..., po prostu dobrze smileLubię muzykę rockową, szczególnie post-rock ostatnio, jestem w fazie odkrywania wykonawców i no co tu dużo szyć piękna tejże muzy.Do tej pory często pochłaniałam księgi, jednak ze względu na pisanie pracy oraz inne zajątka zaniedbałam to. Ostatnio śmieję się z siebie, ze mogłabym zamieszkać w sali kinowej. Pisać o sobie nie lubię.. Można by pisać wiele.. Nie jestem samotna na szczęście. Samotność jest straszliwa. Mam znajomych, brak jednak męskiej bratniej duszy.. Mam prośbę dla odwiedzających to forum, polećcie czasem czytadło, które was urzekło..smile nom i.... rzecz jasna piszcie, piszcie....smile Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • kydex Re: parabolka25 01.03.09, 14:58
      Cześć smile. Z czytadeł polecam książki Andrzeja Pilipiuka. Szczególnie
      te w których bohaterem jest Jakub Wędrowycz, wioskowy bimbrownik i
      egzorcysta amator smile np. "Czarownik Iwanow", "Weźmisz czarno
      kure...". Czyta się świetnie i dobrze bawi.
      • parabolka25 Re: parabolka25 01.03.09, 17:13
        Cześć!! Dzięki za polecone pozycje..! Kiedy czas odzyska choć średnio unormowany bieg, bo tak ostatnio trochę z mojej winy przecieka mi przez palce, sięgnę po nie... Paka smile
    • tapatik Re: parabolka25 01.03.09, 21:24
      Czytadła? Masz na myśli beletrystykę????

Jeśli nie beletrystykę, to polecam "Sekret", autor - Byrna Rhonde. Polecam
      zarówno książkę jak i film. Są zresztą o tym samym.
      • parabolka25 Re: parabolka25 01.03.09, 21:47
        Dzięki tapatik... Beletrystyka też czasami, lecz ta księga którą poleciłeś jawi
        się bardzo ciekawie w recenzjach...smile Papapty!
    • parabolka25 Re: parabolka25 04.03.09, 19:38
      Nie, że marudzę, czy coś...... choć mam ochotę ponarzekać jak najbardziej, dzień gorszy... Ale ja nie o tym chciałam.. Poleciliście mi czytadła, to może i ja wam coś polecę. Aktualnie czytam..., albo polecę jak przeczytamsmile Siedzę sobie w mieszkaniu, próbuję pisać.., jednak splot zdarzeń jakoś temu nie sprzyja... Przeszkadzają, dzwonią... Ogólnie rzecz biorąc rozkojarzyłam się strasznie i wiecie co oddam się chyba słuchaniu muzyki przy kawie, nom coś wymyślę.. Ale ja nie o tym chciałam, hmm... chciałam zachęcić do skreślenia paru wierszy o sobie, tych którzy polecali mi księgi i tych którzy nie polecali także..., spróbuję nakreślić i siebie, ale liczę, że ktoś zaproponuje punkt odniesienia...
      • adik.01 Re: parabolka25 04.03.09, 20:54
        Wprawdzie rzadko ostatnio miewam czas na czytanie aczkolwiek niegdys zachwycałem
        się Antonim Liberą i jego "Madame" i Markiem Harnym "Lekcją miłości" historie
        mówiące poniekąd o zakazanych miłościach ale jakże niezwykle pieknych - na linii
        nauczyciel - uczeń, podobnie jak nie wstydze się przyznać że przeczytałem kiedyś
        to
        www.i-ksiazka.pl/view_book.php?kid=416
        i zrobilo na mnie wrazenie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka