marcel76.09 29.07.09, 13:39 Witam, zapowiada sie "solowy" urlop, pewnie gdzieś wyjadę ale mam drobny dylemat, zastanawiam się co byłoby lepszym wyborem wypoczynek (plaża, woda itd) czy może jakas "objazdówka"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzoana_jot Re: wakajce... 31.07.09, 15:06 Wybierz to co lubisz. Jeśli wodę i plażowanie to wybierz wyjazd stacjonarny, ale jeśli niekoniecznie rajcuje Cię wylegiwanie na plaży i np. czytanie, bo po pewnym czasie może Ci się znuidzić, to zdecyduj się na objazdówkę. Moim zdaniem dobra opcja to 7+ 7. 7 dni zwiedzania i 7 leżakowania. Plan atrakcji będziesz miał napięty, a w wolnym tygodniu czas na własną inwencję w organizowaniu czasu. Myślę o realizacji podobnego planu we wrześniu. powodzenia i ekscytujących wrażen urlopowych życzę Odpowiedz Link
marcel76.09 Re: wakajce... 01.08.09, 18:58 dzoana_jot napisała: > Wybierz to co lubisz. Jeśli wodę i plażowanie to wybierz wyjazd > stacjonarny, ale jeśli niekoniecznie rajcuje Cię wylegiwanie na > plaży i np. czytanie, bo po pewnym czasie może Ci się znuidzić, to > zdecyduj się na objazdówkę. Moim zdaniem dobra opcja to 7+ 7. 7 dni > zwiedzania i 7 leżakowania. Plan atrakcji będziesz miał napięty, a w > wolnym tygodniu czas na własną inwencję w organizowaniu czasu. Myślę > o realizacji podobnego planu we wrześniu. > > powodzenia i ekscytujących wrażen urlopowych życzę a jaki kierunek? może bedzie nam po drodze Odpowiedz Link
dzoana_jot Re: wakajce... 03.08.09, 14:47 kierunek jeszcze nie został wybrany elementy niezbędne: ciepła, przejrzysta woda z możliwością podziwiania tego co w niej, okolice atrakcyjne zwiedzaniowo i brak tłumów być może Portugalia pzdr. Odpowiedz Link
pannaredd Re: wakajce... 03.08.09, 15:08 To przecież zależy wyłącznie od tego jaki rodzaj wypoczynku Ty preferujesz... czy lubisz słodkie lenistwo, czy raczej aktywny wypoczynek Odpowiedz Link