irys28 20.12.06, 17:33 witam!Czy ktoś z was miał wszczep implantu śli. w klinice w Katowicach na ul. Francuskiej? A może znacie kogoś kto tam był,bardzo mnie to interesuje prosze pomóżcie .pozdrowienia mama 6 letniego Patryka UL>UP ok.120db. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fankinet Re: Klinika w Katowicach 21.12.06, 09:57 Witaj Irys. Z tego co wiem klinika ma jeszcze małe doświadczenie albo mniejszą kasę na tego typu operacje.Korzystamy z pomocy logopedów z tego ośrodka i wiemy że 6 osób ma wszczepiony implant właśnie w Katowicach.Spróbuj skontaktować się z ośrodkiem rehabilitacji dzieci i młodych przy PZG nr tel.032-202-09-17 na pewno spróbują zaaranżować spotkanie.W ośrodku była nastoletnia dziewczyna po wszczepie w Katowicach ona wie najlepiej.Spróbuj dzwonić do Kajetan maluchy mają pierwszeństwo, no i tam jest chyba główna fabryka wszczepów,liczy się czas. Pozdrawiam tata Poli 13,04,2005 100db up nucleus freedom ul oticon gaja power Odpowiedz Link Zgłoś
irys28 Re: Klinika w Katowicach 22.12.06, 12:36 witaj! Do Kajetan syn już jest zakwalifikowany ale jak dla mnie jest to zadaleko i za kosztowne,poprostu mnie nie stać na częste wyjazdy do Kajetan a do Katowic mam 40 km.chyba sama rozumiesz że to o wiele bliżej,dziekuje Ci za odpowiedz na mój post pozdrawiam i będe dzwonić do PZG-życze Zdrowych i Spokojnych Świąt Irena mama 6 letniego Patryka. Odpowiedz Link Zgłoś
irys28 Re: Klinika w Katowicach 22.12.06, 12:41 Jeszcze jedno a czy ty mieszkasz blisko Katowic ,bo pisałeś że jeżdzisz do PZG na rehabilitacje. pozdrawiam Irena mama Patryka UL>UPok.120db aparaty Otikon TEGO PRO Odpowiedz Link Zgłoś