jarus84 04.10.05, 14:16 intersuja mnie dwunastosciany i dwudziestrosciny foremne, moze ktos moze jakies namiary na strone jakas z instrukcja jak zrobic to? lub prosze o wyslanie na maila z gory dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarus84 Re: wielosciany foremne 07.10.05, 10:19 jejciu nie moge nic znalesc, niech ktos pomoze prooooooooosze Odpowiedz Link
asia_anton Re: wielosciany foremne 07.10.05, 13:31 Jeśli chcesz wykonać krawędziowce to instrukcje można znależć w książce Agaty Wierzbic (chyba nie mylę nazwiska) Krawędziowce. Odpowiedz Link
barbara.kl Re: wielosciany foremne 07.10.05, 13:41 Może na tych stronach coś znajdziesz: hektor.umcs.lublin.pl/~mikosmul/origami/index.html home.comcast.net/~meenaks/diagrams/ Odpowiedz Link
barbara.kl Re: wielosciany foremne 07.10.05, 14:41 I jeszcze jeden link: www.geocities.com/golics/index_en_sum.htm Odpowiedz Link
graz.ka Re: wielosciany foremne 07.10.05, 17:35 Basiu! Jak dobrze że jesteś! Dopiero teraz zauważyłam, że nie wkleiłam linków - a też miałam ten na stronę Michała Kosmulskiego! Odpowiedz Link
burczyk Re: wielosciany foremne 07.10.05, 22:28 Polecam kilka adresów Francisa Ow - na tej stronie można znaleźć ciekawy moduł krawędziowy na dwunastoscian foremny i inne modele (np. gwiazdy). web.singnet.com.sg/~owrigami/ Jima Planka www.cs.utk.edu/~plank/plank/pics/origami/origami.html Toma Hulla www.merrimack.edu/~thull/gallery/origamigallery.html Mette Pederson mette.pederson.com/ Heleny Verrill - strona o module Sonobe. hverrill.net/origami/ Jest to dobry moduł i modele z niego na początek. Pozdrawiam Krystyna Burczyk Odpowiedz Link
jarus84 Re: wielosciany foremne 08.10.05, 16:48 dziekuje wszystkim obczaiłem juz wszystko i juz wszystko wiem :) tylko napiszcie jeszcze jakiego papieru uzywanie i jaki jest najlepszy, aby nie drogi ;) pozdr Odpowiedz Link
graz.ka Re: wielosciany foremne 08.10.05, 17:18 na początek może być zwykły papier ksero, a o zaletach i wadach innych rodzajów dyskutowaliśmy tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16475&w=18048053&v=2&s=0 Odpowiedz Link
graz.ka Re: Dla fanów brył 01.10.08, 22:54 podnosze, niestety, nie wszystkie linki aktualne. Odpowiedz Link