songaja1 12.04.07, 19:21 W Klubie dla Ciebie pojawiła się nowa książka "Miniorigami" . Myślę, że wiele pomysłów można wykorzystać w pracy z małymi dziećmi. I cena książki jest atrakcyjna. Pozdrawiam wszystkich składających. Joanna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonatinka Re: miniorigami 12.04.07, 19:53 Też polecam te książeczkę! I cieszy mnie, że kdc systematycznie cos wydaje. Oby tak dalej, dalej, dalej ......................... Odpowiedz Link
graz.ka Re: miniorigami 12.04.07, 21:31 Zaglądałam tydzień przed świętami - dziękuję za wiadomość, idę pooglądać :) Odpowiedz Link
rudlis Re: miniorigami 17.04.07, 22:51 Mam i wydaje mi się, ża warto ją mieć w swoim księgozbiorze... Odpowiedz Link
flappingbird Re: miniorigami 02.05.07, 10:19 Bardzo przyjemne, proste wzory, ale wydaje mi się, że zdiagramowane w trochę trudny sposób. Ostatni krok jest często pominięty. Ja tam lubię łamigłówki, ale myślę, że książka może być trudna dla początkujących. Ale modele są bardzo fajne :) Odpowiedz Link
graz.ka Samoloty David Mitchell 04.05.07, 08:00 kdc konsekwentnie "trzyma się" tego autora. Czy ktoś już ma? Kolejna książka o samolotach na polskim rynku. Odpowiedz Link
zaba255 Re: miniorigami 17.05.07, 21:41 Chociaż nie mam dużego doświadczenia w składaniu, kupiłam "Miniorigami", zrobiłam kartkę z liściem i wyszła. Jak będę miała czas to wkleję zdjęcie. Odpowiedz Link
zaba255 Re: miniorigami 20.05.07, 22:20 Wkleiłam widok liścia - fantastyczne, że z jednej kartki papieru można coś takiego stworzyć. Odpowiedz Link