Dodaj do ulubionych

Katyń III

IP: 213.210.58.* 12.05.10, 17:14
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7871621,105_osob_zginelo_w_katastrofie_samolotu_w_Trypolisie.html
Obserwuj wątek
    • fanka.jobrave Re: Katyń III 12.05.10, 17:37
      Och PANIE JOBRAVE!
      PAN jest taki mądry i sprytny. PAN potrafi znaleźć właściwą informację wśród
      tysiąca innych. PAN potrafi powiązać fakty. PAN potrafi pisać i czasem czytać.
      PAN jeden tutaj jest jeden jedyny wielki światowy mędrzec na wieki wieków amen.

PADNIJCIE NA KOLANA LUDU CZCIĄ PRZEJĘTY
      UCZCIJCIE SWEGO PANA
      ŚWIĘTY ŚWIĘTY ŚWIĘTY
      • Gość: jobrave Re: Katyń III IP: 213.210.58.* 12.05.10, 18:31
        Wreszcie kobieto napisałaś czystą prawdę, ale strasznie długo
        musiałaś dochodzić (do tej prawdy).
        • kundelek_jobrave Re: Katyń III 12.05.10, 19:54
          Hau Hau Hau Hau jaha jaha jaha Hau Hau Hau :-)))
          • Gość: hycel Re: Katyń III IP: *.toya.net.pl 12.05.10, 20:16
            widzisz PiS_dzielczy kundlu, umiesz tylko obszczekiwać.
            A napoisz coś mądrego albo wystarczy z sensem jak "Jo".
            Gówno. Nie umiesz. Tak samo jak wszyscy z PiS_dzielczego
            pomiotu. Umiecie tylko wyzywać. To ja wam odpłacam.
            • kundelek_jobrave Re: Katyń III 12.05.10, 20:31
              Wrrrrrrrrrrrrr..... Wrrrrrrrrrrrrrr..... Hau Hau Hau :PPP
              • Gość: jobrave Re: Katyń III IP: *.range86-148.btcentralplus.com 12.05.10, 20:34
                Buda!
                • lechowski51 Re: Katyń III 12.05.10, 20:46
                  Pierwsze Pioro Peremysla zeszlo na psy?!
                  • Gość: jeden taki Re: Katyń III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 22:10
                    lechoskiemu odwaliło jakie pióro jakie pierwsze???????????????
                    poślednie grafomaństwo i tyle
    • Gość: Analityk Re: Katyń III IP: *.toya.net.pl 12.05.10, 22:25
      A ciekaw jestem jakby głebiej pokopali to ile byłoby?
    • Gość: Analityk Re: Katyń III IP: *.toya.net.pl 12.05.10, 22:27
      KLechoś.. oprócz czekoladki lubisz pieski? trąci dużym hardcorem..
    • Gość: Analityk Re: Katyń III IP: *.toya.net.pl 12.05.10, 22:29
      Psi języczek dla koleżanki też jest odlotemm zawsze to cos innego..
      • lechowski51 Re: Katyń III 12.05.10, 22:37
        Gdybys wiedzial jak jestes prymitywny i ograniczony to nie stukalbys
        bezsensownie w klawiature.....a tak mamy ubogi klon jobrave.
      • Gość: pysio Re: Katyń III IP: 213.25.24.* 12.05.10, 22:38
        po za samolotem te dwa przypadki trudno połączyć i myślę jo że przesadziłeś.
        Dzisiaj padła nowa teoria; Prawdopodobnie zawinił telefon komórkowy. Zakłócił
        ponoć pracę przyrządów. Jeśli by to było możliwe to terroryści są w posiadaniu
        olbrzymich możliwości. Zostaje albo wyeliminować lotnictwo albo komórki.
        • kocur_zalogowany Na pewno to bzdura z tymi telefonami komórkowymi. 12.05.10, 23:32
          Ciekawe tylko, dlaczego jest zakaz korzystania z komórek na pokładach
          samolotów. W szpitalach zresztą też.
          • Gość: aaa Re: Na pewno to bzdura z tymi telefonami komórkow IP: *.brnt.cable.ntl.com 12.05.10, 23:50
            To chbya tylko w polskich szpitalach. Znajomy spedzil ostatnio prawie dwie doby
            na tutejszym oddziale kardiologicznym i wszyscy gadali przez komorki jak najeci
            • Gość: jobrave Re: Na pewno to bzdura z tymi telefonami komórkow IP: *.range86-148.btcentralplus.com 13.05.10, 00:20
              W polskich szpitalach chyba tylko w pobliżu bloków operacyjnych, ale wydaje mi
              się, że ten zakaz został zniesiony - byłem w sierpniu na Monte i bez przeszkód
              korzystałem z telefonu, natomiast jeśli chodzi o samoloty, którymi latam dość
              często, to zapewniam, że jest absolutny zakaz ich używania - przed startem
              zarówno z kokpitu jak i ze strony stewardes pada polecenie wyłączenia telefonów
              komórkowych, ponieważ komórka może, choć nie musi,zakłócić pracę różnych
              urządzeń eletronicznych. Jedna raczej takiego zagrożenia nie stwarza, ale więcej
              już tak. Gdyby nie stanowiły zagrożenia, nikt by takiego polecenia nie wydawał.
              Co do pieska, myślę, że jest to dobry pomysł, kiedyś jeszcze, kiedy nie było
              wibratorów, samotne kobiety obdarzone nadmiernym temperamentem, a cierpiące na
              brak powodzenia u płci przeciwnej, którym podłużne płody rolne nie sprawiały
              wystarczającej satysfakcji "wewnętrznej", kupowały sobie pieski. Piesek lubi
              dziwne zapachy i lubi też polizać, to coś, co dziwnie pachnie. Zwolenniczki PiS
              mają dodatkową satysfakcję, bo - jakże by inaczej - ich "clitorisy" liżą, bądż
              bracia mniejsi. Och jakież one muszą mieć orgazmy!
              • Gość: Dedal1 Re: Na pewno to bzdura z tymi telefonami komórkow IP: 79.139.112.* 13.05.10, 00:25
                A fuj!(wszystko, co wyż.)
    • Gość: Analityk Re: Katyń III IP: *.toya.net.pl 13.05.10, 06:05
      KLechoś.. jesteś brzydki..
    • Gość: Analityk Re: Katyń III IP: *.toya.net.pl 13.05.10, 06:24
      Polska podobno zerwała stosunki dyplomatyczne z Grecją jak sie nie
      zgodziła na pochówek na Olimpie..
      • Gość: pysio Re: Katyń III IP: 213.25.24.* 13.05.10, 06:50
        Dzisiaj podano że znalezione na miejscu komórki były aktywne. Nie wiem czy to
        ma zw. z trudnościami w sprawie ustalenia godziny katastrofy bo musiano się
        upewnić kto dzwonił w tym czasie i ewentualnie którąś wersję przyjąć. Po za tym
        są połączenia specjalne tzw. rządowe i one mogą pracować na konfliktowych
        częstotliwościach. Z czarnej skrzynki wynika że załoga była kompletnie
        zaskoczona rzeczywistą sytuacją i ostatnie ich okrzyki to jezu,jezu!
        • kocur_zalogowany Gdzie można posłuchać nagrania 13.05.10, 10:24
          z czarnej skrzynki? Możesz podrzucić link?
          • Gość: jobrave Re: Gdzie można posłuchać nagrania IP: *.range86-148.btcentralplus.com 13.05.10, 10:39
            " Niby nic w sprawie smoleńskiego wypadku nie jest przesądzone, ale w istocie
            wszystko już w kręgach patriotycznych wiadomo: piloci nie popełnili błędów i
            nikt na nich nie naciskał, choć wszyscy wypowiadający się dotąd lotnicy i
            eksperci stwierdzają, że nigdy by w warunkach panujących tamtego feralnego
            poranka pod Smoleńskiem nie lądowali. Że nie chodzi o błędy w samym lądowaniu,
            ale o samą niezrozumiałą decyzję o lądowaniu. Nikt poważny nie rozważa na razie
            opcji zamachu, ponieważ nie ma dla tego żadnych przesłanek, ale ta właśnie
            wersja jest najpoważniej rozważana w części prawicowych środowisk, które
            zapewniają, że chcą poznać prawdę, ale, jak widać, nie zamierzają na nią
            poczekać. Ponieważ i tak żadnej oficjalnej Tuskowo-Putinowej prawdy nie przyjmą.
            Inna zaś prawda, nieoparta na śledztwie, będzie z natury rzeczy tylko legendą.

Dlatego sama katastrofa przechodzi powoli w sferę legend i kultu. Niech nie mylą
            bardzo szczegółowe rozważania techniczne, jakich pełno na prawych blogach, to
            tylko „naukowa” podbudowa ludowego podania o tym, jak na nieludzkiej ziemi
            zabili nam prezydenta. Kiedy śledztwo prowadzą Rosjanie, mówi się, że nie można
            im wierzyć, bo tak uczy historia. Gdyby przejęła je w całości strona polska,
            czego domagało się PiS, pojawiłby się zarzut, że teraz to już naprawdę nic nie
            będzie wiadomo, bo Tusk z Klichem wszystko zatuszują. Już słychać, że raport
            rosyjskiej prokuratury to na pewno makulatura, niech dają czarne skrzynki, ale
            najlepiej nie w ręce reżimu Platformy, tylko Amerykanom albo Szwajcarom."
            całość:
            www.polityka.pl/kraj/opinie/1505802,1,kto-uwierzy-w-powody-katastrofy-tupolewa.read
            • solist Re: Gdzie można posłuchać nagrania 17.05.10, 21:44
              Jeszcze nikt na świecie nie udowodnił, że korzystanie z komórki czy
              komórek w jednym czasie ma wpływ na niewłaściwe działanie urządzeń
              pokładowych, medycznych itd. Dlatego można te tezy włożyć między
              bajki. Winna w tym wypadku jest tylko buńczuczność i patriotyzm na
              pokaz, błąd pilotów i polowanie na wyborców. Wszystko razem. Ale dla
              Klechowskiego i jemu podobnych to raczej mało realne. To prawie na
              100% robota Ruskich. Wie to Kaczyński z całą pewnością, ale nie
              powie.
              • kocur_zalogowany Proponuję uważną obserwację komputera 17.05.10, 22:17
                w trakcie odbierania rozmowy lub esemesa.
                • solist Re: Proponuję uważną obserwację komputera 18.05.10, 11:22
                  Oprócz bzyczenia nic się nie dzieje - nie ma wpływu na dysk,
                  transformator, kartę graficzną, sieciową itd. Nie ma wpływu na zapis
                  i odczyt danych. A Klechowskiemu życzę więcej radości i uśmiechu, bo
                  nerwica go zeżre a "stójka" może się więcej nie pojawić
                  • kocur_zalogowany Tutaj gość w miarę mądrze pisze: 18.05.10, 12:08
                    heading.pata.pl/ped1.htm
              • lechowski51 Re: Gdzie można posłuchać nagrania 17.05.10, 23:08
                Zglos sie palancie do Komisji Badania Wypadkow ze swoimi rewelacjami.Szkoda ze
                odpadla wam teza ze sp/Kaczynski wymusil na zalodze ladowanie o czym bredzila
                GWprawda.
                • Gość: jobrave Re: Gdzie można posłuchać nagrania IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.05.10, 11:37
                  Natomiast ty KLechoś powinieneś się zgłosić do Komisji d/s Badań Szczególnych
                  Przypadków Idiotyzmu.
                  Jesli zaś chodzi to, czy L.Kaczyński kazał lądować, to ten zarzut wcale nie
                  odpadł, Tusk nie ujawnia tej sprawy, przez szacunek dla zmarłego prezydenta, nie
                  chce również byc posądzany o wykorzystywani tego faktu dal potrzeb kampanii
                  wyborczej - to po prostu człowiek kulturalny, natomiast Jaruś, chamunio, cierpi
                  na brak kultury i bezwzglednie wykrozystuje śmierc brata.
                  Co do zakazu uzywania telefonoów komorókowych, to skoro taki zakaz istnieje i
                  żąda się bezwględnego przestrzegania tego zakazu, tzn. w jakims celu został on
                  wydany, chyba, że tak dla jaj, zeby wesoło było.
                  • Gość: pysio Re: Gdzie można posłuchać nagrania IP: 213.25.24.* 18.05.10, 11:51
                    Z jakiego powodu władze uparcie zaprzeczają i wzywają do cierpliwości /czyt.
                    zapomnienia/? Fachowcy na pewno tak na 99% wiedzą co było przyczyną. Widocznie
                    prawda jest prozaiczna i niewygodna dla władz.
                    • Gość: kres Re: Gdzie można posłuchać nagrania IP: 79.139.106.* 18.05.10, 22:09
                      przez sam fakt złożenia zwłok na Wawelu nigdy nie dowiemy się całej
                      prawdy o wypadku.Najprawdopodobnie oficjalną przyczyną katastrofy
                      podaną do wiadomości będzie błąd pilota.
                      A to wszystko co się dzieje w kraju po katastrofie wskazuje i
                      potwierdza w jakim kraju żyjemy.Jesteśmy wyjątkowym a właściwie to
                      wyjatkowo durnym narodem.
                      • lechowski51 Re: Gdzie można posłuchać nagrania 18.05.10, 22:23
                        A co w.g Ciebie bylo przyczyna katastrofy?.Czyzbys powtarzal insynuacje GWprawdy?.
                        • Gość: kres Re: Gdzie można posłuchać nagrania IP: 79.139.106.* 19.05.10, 08:34
                          wg mnie pilot po zapoznaniu się z sytuacją tj danymi przekazanymi
                          przez wieżę kontrolną,osobiście wzrokowo,ponadto brakiem
                          naprowadzenia elektronicznego powinien podjąć decyzję o nie
                          lądowaniu i skierować samolot na inne lotnisko.Pilot odpowiada za
                          bezpieczeństwo ludzi na pokładzie.A całej prawdy się nie
                          dowiemy.Dodam tylko że miałem przyjemność być w kabinie pilotów w
                          samolocie pasażerskim w czasie wielokrotnych lądowań i startów.
                          Mam odrobinę rozeznnania w problematyce lotniczej.
                  • Gość: Land Rover Re: Gdzie można posłuchać nagrania IP: 82.46.190.* 12.08.10, 22:19
                    Gość portalu: jobrave napisał(a):

Jesli zaś chodzi to, czy L.Kaczyński kazał lądować, to ten zarzut wcale nie
                    odpadł, Tusk nie ujawnia tej sprawy, przez szacunek dla zmarłego prezydenta, nie
                    chce również byc posądzany o wykorzystywani tego faktu dal potrzeb kampanii
                    wyborczej - to po prostu człowiek kulturalny, natomiast Jaruś, chamunio, cierpi
                    na brak kultury i bezwzglednie wykrozystuje śmierc brata.
                    ====
                    ten zarzut został wręcz wzmocniony po zapoznaniu się kilku osób z treścią
                    rozmowy obu braci na 20 minut przed katastrofą [jest zapis tej konwersacji z
                    telefonu satelitarnego, ale to głęboka tajemnica sledcza].po tej rozmowie do
                    kabiny pilotów wyruszył najpierw min. Kazana a potem gen. Błasik. ''dopingiem''
                    dla kapitana samolotu była obietnica, że jak wyląduje, to dostanie zgodę na
                    opuszczenie wojska i przeniesienie się do lotnictwa cywilnego [zarobki
                    6krotnie wyższe]. A później rosyjski kontroler usłyszał ''to teraz zobaczycie,
                    jak lądują debeściaki''
        • Gość: dark Katyń XXV IP: 77.236.0.* 19.05.10, 08:44
          "i ostatnie ich okrzyki to jezu,jezu!"

A Jezu nic.
          • kocur_zalogowany To byli piloci wojskowi, więc 19.05.10, 10:47
            bardziej prawdopodobne wydają mi się okrzyki "o k...", ale może do pisania
            stenogramu z rozmów najęli młodego Stuhra.
          • lechowski51 Re: Katyń XXV 19.05.10, 18:40
            Jezus dal Ci wolna wole.Mozesz sie zabic kiedy tylko chcesz.
            • Gość: aaa Re: Katyń XXV IP: *.brnt.cable.ntl.com 19.05.10, 21:20
              Nie mieszaj Jezusa do swoich brudnych interesow
              • lechowski51 Re: Katyń XXV 19.05.10, 22:21
                Ja mieszam czy Ci kretyni powyzej?
                • solist Re: Katyń XXV 12.08.10, 16:43
                  Kretynku, to właśnie Jezus naprowadził księdza-proboszcza na twoją żonę
                  • common-sense-ltd Re: Solista nick nr 125 12.08.10, 19:39
                    Kryptonim "Solista" to TYLKO typowe miernotom tchórzostwo, czy AŻ kolejna schiza?;)
                    • solist Re: Solista nick nr 125 12.08.10, 19:45
                      common-sense-Ltd, a gdzie twoje imię? Mogłoby być przynajmniej Frania,
                      Jadzia, a może Basia? Ale, czyżby mój krytponim w jakims sensie ci nie
                      odpowiadał? Mam pomysł - wrzuć swoje zdjęcie to ja wrzucę swoje, ok?
                      • common-sense-ltd Re: Solista nick nr 125 12.08.10, 19:52
                        W przeciwieństwie do ciebie, ja się pod tym nickiem nie ukrywam, a jedynie
                        zmieniłam poprzedni. Byłam fanką osoby, która okazała się pospolitą kanalią. Nie
                        jestem obłudna.

P.S. Odwagi!;)
                        • solist Re: Solista nick nr 125 12.08.10, 20:44
                          Ale jaja, fanka poluje na facetów! Nie dam ci zdjęcia bo znowu zmienisz
                          nicka.
                      • zaranski_online Re: Solista nick nr 125 12.08.10, 20:40
                        zdjęcie fanki? chcesz oduczyć dzieciaki od cukierków? :)
                        • common-sense-ltd Re: Solista nick nr 125 12.08.10, 20:57
                          Właśnie...faceci na mój widok impotentnieją, a kobiety kretynieją.
                          Wybieram się właśnie do Afganistanu....z litości do społeczności.
                          • solist Re: Solista nick nr 125 12.08.10, 21:07
                            Do Afganistanu powinni wyjechać wszyscy płolscy kłatolicy. Tam ich
                            odtrzelą
                            • common-sense-ltd Re: Solista nick nr 125 12.08.10, 21:12
                              Już taki jeden był przed tobą, który wysyłał na stepy Kazachstanu.
                              Nihil novi, cretine.
                              • Gość: pysio Re: Solista nick nr 125 IP: 213.25.24.* 12.08.10, 21:28
                                fanka ten solist to jakiś wojujący z chrześcijaństwem prawosławny albo
                                starozakonny bo on nie widzi realiów tylko za wszelką cenę chce dowalić! Już
                                dawno nie czytałem podobnych idiotyzmów bo mykoła chyba przechodzi jakieś
                                intensywne szkolenie i nie ma na razie czasu. Za kilka dni chyba połączą swoje
                                siły i ruszą do swojej misji anty polonijnej.
                                • solist Re: Solista nick nr 125 12.08.10, 21:39
                                  Oj, pysio, ale spadłeś w rankingach! Twoja sprawa. Ja rozumiem, że
                                  chcesz fanię zaliczyć, ale nie trać chłopie jaj! Nie dawaj się. Za
                                  krótki orgazm chcesz się sprzedać? Co do chrześcijaństwa to masz
                                  doskonały przykład tego dobrodziejstwa na każdym kroku. Tyle samo jest
                                  wart katolicyzm, co prawosławie i "starozakonny" - jeden i ten sam
                                  chrześcijański, wymyślony syf, z bajkami o bogu, cudach, ale za to ze
                                  skutkami w postaci pedalstwa, pedofilii, skoku na kasę publiczną i wiele
                                  innych w y ł ą c z n i e złych rzeczy. Zaraz Klechowski palnie coś o
                                  Caritasie, ale jak sobie Klechowski przypomni moje poprzednie posty o
                                  tej firmie to się wyłączy. I zaśpiewa: ksiądz proboszcz już się
                                  zbliża ...
                                  • Gość: pysio Re: Solista nick nr 125 IP: 213.25.24.* 12.08.10, 21:51
                                    Solist ja jestem ateistą i wiem jak potrafi pisać ateista a jak pisze
                                    nawiedzony fanatyk jakiejś idei. Ty po prostu piszesz jak wojujący z
                                    antagonistycznych pozycji. Nie ma tu realiów tylko wredna złośliwość. Jeśli
                                    chodzi ci o zboczenia to zaznajom się ze statystykami. W każdej grupie jaka by
                                    nie była jest zawsze pewien procent zboczeńców i rozciąganie tego na wszystkich
                                    jest zwykłym nadużyciem. Jestem też pewny że wśród kleru jest mniej gejów czy
                                    pedofili niż wśród polityków.
                                    • solist Re: Solista nick nr 125 12.08.10, 21:56
                                      "Jestem też pewny że wśród kleru jest mniej gejów czy
                                      pedofili niż wśród polityków."

Wątpię, pysio, wątpię.
                                      • Gość: pysio Re: Solista nick nr 125 IP: 213.25.24.* 12.08.10, 22:01
                                        Jeśli masz ochotę to poszperaj w necie tam jest kilka raportów o tych sprawach.
                                        Gwarantuję ci że się mocno zdziwisz.
                                        • solist Re: Solista nick nr 125 13.08.10, 14:36
                                          I są tam raporty o klerze? Znowu wątpię
                                  • common-sense-ltd Re: Solista nick nr 125...w rankingach;) 13.08.10, 19:53
                                    Oj, oddałbyś resztę swojego marnego żywota za taki jeden "krótki orgazm",
                                    kłamco i tchórzu....tzw solisto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka