Dodaj do ulubionych

Tadeusz Ferenc kandyduje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 10:01
-”Rzeczywiście chciałbym służyć ludziom, chciałbym realizować to, co oni potrzebują, bo przyznam się, że cała moja wiedza o potrzebach mieszkańców, rozwoju miasta płynie od mieszkańców. Mam wiele spotkań i na tych spotkaniach toczy się bardzo rzeczowa dyskusja. Ludzie wiedzą co można zrobić, co w terminie natychmiastowym, co w terminie późniejszym. I jeżeli mnie wybiorą będę to realizował.”
Tadeusz Ferenc kandyduje - tvp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: żeszuf Re: Tadeusz Ferenc kandyduje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 11:29
      możesz powiedzieć co nas to qrwa obchodzi? Wali mnie kto będzie prezydentem mojżeszowa
      • Gość: Cypis Re: Tadeusz Ferenc kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 12:14
        Mnie też nie interesują niektóre tematy na FP, ale nie denerwuję się z tego powodu i nie mam do nikogo o nie pretensji. Dla mnie bardziej interesujące jest to, co powiedział prezydent Ferenc, a nie to, że kandyduje. Dlatego dałem cytat.
      • chris1970 Re: Tadeusz Ferenc kandyduje 07.09.10, 15:11
        @żeszuf
        Temat nie był obowiązkowy na forum Przemyśl, jako osoba poczytalna mogłeś zignorować temat i zaglądnąć w wątek ciekawy dla ciebie. Chyba, że masz tak poukładane w głowie, że czytasz tylko to czego nie chcesz czytać.
        • Gość: gość Re: Tadeusz Ferenc kandyduje IP: 212.23.103.* 07.09.10, 17:33
          Daj nam Boże takiego prezydenta jak Ferenc!Prezydenta a nie prezydęta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka