Gość: Rekwizytor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 12:24 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rekwizytor 171 głosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 13:18 Wyniki po pierwszej dobie głosowania: 1. Rząsa 39% 2. Choma 38% 3. inny 9% 4. Zapałowski 7% 5. Hamryszczak 5% 6. Kulej 2% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba jozef Re: 171 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 20:37 Wyniki po 2-giej dobie głosowania: 1. Artur Gerula 73% 2. Rząsa 7% 3. Choma 6% 4. inny 5% 5. Zapałowski 4% 6. Hamryszczak 3% 7. Kulej 2% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trex A gdzie Roman Stępka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 22:46 Już prawie miesiąc temu się ogłosił. Dlaczego więc, nie jest tu uwzględniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: techno Re: Sonda - wybory Prezydenta cz. II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 10:35 Co to za sonda jak można kilka razy oddać głos na danego kandydata. Porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 766 głosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:50 Zmiana lidera: 1. Hamryszczak 31% 2. Choma 29% 3. Rząsa 22% 4. Inny 9% 5. Kulej 7% 6. Zapałowski 3% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba jozef Re: 766 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 15:10 Wyniki po -3+ciej dobie głosowania: 1. Artur Gerula 79% 2. Rząsa 6% 3. Choma 5% 4. inny 4% 5. Zapałowski 3% 6. Hamryszczak 2% 7. Kulej 1% Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Cała prawda o forumowych grach 24.09.10, 22:52 Kilka lat temu pewien, PIS-ujący na tym forum, tzw nauczyciel szykował się do objęcia stanowiska dyrektora jednej ze szkół średnich.. Jako osobnik mierny zarówno wzrostem, jak i intelektem oraz cierpiący z powodu uzasadnionych kompleksów, charakteryzował się zarówno skrajnym mizoginizmem, jak i skłonnością do intrygowania, natomiast jego niechęć do prowadzenia lekcji, które spędzał zwykle na czytaniu gazety lub rozmowach przez telefon na korytarzu była powszechnie znana. Zadufany, nadęty mały głupek jeszcze tuż przed konkursem pozwolił sobie na karygodne z pedagogicznego punktu widzenia, dyskusje ( na Kalwarii!) przy ognisku z uczniami szkoły, których przedmiotem były jego osobiste plany zwolnienia niewygodnych mu nauczycieli. Nie muszę chyba dodawać, że znalazłam się na jego czarnej liście, o czym uczniowie poinformowali mnie z zażenowaniem komentując postępowanie niedoszłego dyrektora.;) Niestety/stety Prezydent R.Ch. ze zrozumiałych powodów nie trawił gnojka i stanowiska dyrektora powierzył komu innemu, ale na nieszczęście dla uczniów i nauczycieli zastępcą została niedouczona i niedowartościowana szara myszka z pobliskiej wiochy, którą harcerzyk zaczął wykorzystywać do podłych intryg przeciw jej zwierzchnikowi. Wspólnymi siłami załatwili człowieka przeciętnego, ale uczciwego i zaczął się horror.....najpierw inny z tutejszych forumowiczów "miał sen", ale nic w stylu M.L. Kinga....on miał sen o nadaniu imienia szkole (żyjącego!) arcybiskupa, co miało ją uratować przed zapowiadaną likwidacją. Huczne ;) uroczystości zamieniły się w tragifarsę , a na konferencjach zaczęły dominować "jedyne, słuszne "hasła i każdy, kto z dystansem odnosił się do swoistego teatrum absurdum, uznawany był automatycznie za "wroga ludu", napiętnowany i przeznaczony do likwidacji. Krótko mówiąc ....sekciarskie gry psychomanipulacyjne tutejszego forum, uprawiane w realu. Czystki stalinowskie w cieniu arcybiskupich słów "prawdą żyć, prawdy bronić, prawdy się domagać", hurtowe zatrudnianie protegowanych miernot, które nie powinny uczyć nawet w Koziej Wólce, fety, ordery, msze, marsze, akademie ku czci, zaskakujące promocje, ustawiane egzaminy , tablice katyńskie, pamiątkowe guziki, kadzidła, uroczystości , fikcyjne donosy na niewygodnych i niekończące się gratulacje dla posłusznych, kabaret w wersji hard ...ale każde zło ma swój kres, bo bezkarność sprawia, że potwory tracą instynkt samozachowawczy i przestają doceniać przeciwnika.....;) Ograniczonej marionetce powinęła się noga, kiedy wbrew wynikom egzaminów postanowiła promować protegowanego swojej szarej eminencji, krewnego właściciela piekarni.....czego to ludzie nie robią dla świeżego pieczywa! I strefa wpływów przemyskich pisiorków, przechowalnia pociotków zamknęła swoje podwoje, a obecny prezydent po raz kolejny podpadł mściwemu intrygantowi i jemu podobnym wielbicielom Jarka K. Maleńki, śmieszny harcerzyk od dawna pozostawał w przyjaźni z obecnym kandydatem na prezydenta , więc raz jeszcze postanowił wypłynąć.....a nuż się uda, a przy okazji wykończy się sprawcę tragicznego upadku miernej, ale wiernej i niezwykle użytecznej kukiełki na stanowisku dyrektora..... Nie uda się, perfidny intrygancie.....nic ci się nie uda, bo nigdy nic dobrego nie da się zbudować na klamstwach, intrygach, bezprawiu i czyjejś krzywdzie(!) Nawet jeśli udało ci się wmówić twojemu kumplowi, jakieś kompletnie kretyńskie zagrożenia, jakie rzekomo dla niego stanowię i zaangażować jego psychicznego pociotka rodzaju żeńskiego do niszczenia mojego dobrego imienia, przekupić sprzedajnego pismaka i jego klakę ograniczonych anal-i-styków.....nic ci się nie uda mściwy głupcze, bo tacy jak ty zawsze przegrywają....głupota i podłość, której jesteś uosobieniem już nie raz pokrzyżowała twoje nieadekwatne do możliwości plany, a chora zemsta, którą tu od miesięcy uskuteczniasz rękami podobnych sobie prymitywów, właśnie zamyka drogę do wygodnego foteliku twojemu bezbarwnemu kumplowi, który i bez ciebie nie miałby szans, a z tobą totalnie się skompromitował i popłynął w siną dal. Czuwaj, towarzyszu harcerzyku....zagraj sobie na gitarce jakąś dumkę ukraińską, zanim kolejny raz zaczniesz intrygować i niszczyć dobre imię porządnego, uczciwego człowieka, nauczyciela, kobiety.... zanim przyjdzie ci odpowiedzieć za całe zło jakie wyrządziłeś wielu ludziom swoimi podłymi intrygami, zanim odejdziesz do wieczności, jak każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Cała prawda o forumowych grach 24.09.10, 23:35 Ostatnio weszłam na naszą klasę, żeby sprawdzić w jakiej szkole uczyłaś i o co Ci chodzi, z tym rzekomym prześladowaniem. Wiedziałam również, że chodzi Ci o jakiegoś Huka i nie jest to ten z Naszego słowa. Na wykazie klas znalazłam twoje nazwisko i nazwisko Huka, zaświtało mi! Po tym jak napisałaś teraz coś o harcerzyku wszystko się zgadza, tylko jest jedno ale. Ja Huka nie znam osobiście. Nie mam z nim nic wspólnego i nigdy nie należałam do czarnej trzynastki w której on działa. Nie piszę na jego zlecenie, a to że Ty tak uważasz tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że coś z Tobą nie tak. Przypominam również, że to Ty nawiązałaś ze mną pierwsza kontakt i to Ty ten kontakt utrzymywałaś. Jeżeli to co piszesz jest prawdą zgłoś to do kuratorium, a ode mnie się odczep. Niby jesteś taką odważną dziewczyną, a mówisz na temat swojej krzywdy półgębkiem. Odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
meteor_13 Re: Cała prawda o forumowych grach 24.09.10, 23:50 "Ja Huka nie znam osobiście. Nie mam z nim nic wspólnego i nigdy nie należałam do czarnej trzynastki..." A to nie masz czego żałować, zwłaszcza znajomości z tym panem. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Cała prawda o forumowych grach 25.09.10, 00:06 A czy ja gdzieś napisałam, że żałuję? Piszesz o tym, że Cię szykanował, a tymczasem Ty robisz to samo od kilku miesięcy, szykanując i pomawiając bezpodstawnie mnie. Dla mnie niczym się nie różnicie! Za długo siedziałaś w pokoju nauczycielskim i jego dusznej atmosferze i teraz taką samą próbujesz zrobić na tym forum. Opamiętaj się, ja Ci nic złego nie zrobiłam, a na pewno nie zaczęłam pierwsza, długo zresztą na zaczepki i wyzwiska nie reagowałam. Jobrave podobnie jak i ja nie ma z tym nic wspólnego, ani nikt inny z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
meteor_13 Re: Cała prawda o forumowych grach 25.09.10, 09:02 Nie, nie napisałaś że żałujesz ale dalsza treść postu to już chyba nie do mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. żyjący patron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 17:01 Przykłady żyjących patronów z pewnością bardziej Ci odpowiadających światopoglądowo: Grzegorz Lato: www.sms.mielec.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=37 Andrzej Wajda: www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091110/POWIAT08/543447133 Lech Wałęsa: zs1reda.home.pl/gim.patron.php (jest patronem kilku szkół). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sonda - wybory Prezydenta cz. II IP: *.tktelekom.pl 25.09.10, 17:11 Ta sonda to lipa mająca na celu wykazanie, że na Hamryszczaka ma zamiar głosować więcej wyborców. Po większym wyniku u Chomy Hamryszczak nagle dostaje więcej głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba jozef Re: Sonda - wybory Prezydenta cz. II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 12:24 Wyniki po -5-tej dobie głosowania: 1. Artur Gerula 83% 2. Rząsa 5,5% 3. Choma 4% 4. inny 3% 5. Zapałowski 2% 6. Hamryszczak 1% 7. Kulej 0,5% Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Sonda - wybory Prezydenta cz. II 26.09.10, 12:56 No proszę, najpierw postaci z kreskówek, a potem długo, długo nic....;) Dobrze wam radzę, wybierzcie Mykołę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 1556 głosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 14:38 1. Hamryszczak 31% 2. Choma 31% 3. Rząsa 17% 4. Inny 14% 5. Kulej 4% 6. Zapałowski 2% Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: 1556 głosów 27.09.10, 16:15 A cóż to tak panu Hamryszczakowi przez weekend urosło?! Uratował szpital? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba jozef Re: 1556 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 16:36 Wyniki po -6-tej dobie głosowania: Hamryszczak na 6 miejscu 1. Artur Gerula 88% 2. Rząsa 5,0% 3. Choma 3,5% 4. inny 1,5% 5. Zapałowski 1% 6. Hamryszczak 0,7% 7. Kulej 0,3% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: refanka Re: Sonda - wybory Prezydenta cz. II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 18:53 to już nie przelewki! zeby podciągnąć Roberta Ch o 1 % trzeba się naklikać , że hoho Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Sonda - wybory Prezydenta cz. II 28.09.10, 18:57 Zapałowskiego załatwiliście na amen z "miłości", może teraz wykreujecie Chomę....z nienawiści?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Sonda - wybory Prezydenta cz. II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.10, 13:33 Hamryszczak ma pewny elektorat - swoich pracowników - wszystko zrobią aby odszedł ze szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 2619 głosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:15 1. Choma 31% 2. Hamryszczak 31% 3. Rząsa 20% 4. Inny 15% 5. Kulej 3% 6. Zapałowski 2% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba jozef Re: 2619 głosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 15:46 Wyniki po -8-mej dobie głosowania: 1. Artur Gerula 98% i długo długi nic aż 2. Rząsa 0,5% 3. Choma 0,5% 4. inny 0,4% 5. Zapałowski 0,3% 6. Hamryszczak 0,2% 7. Kulej 0,1% Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: 2619 głosów 30.09.10, 19:42 Cały ten "polityczny plankton" możecie spokojnie skreślić. Prawdziwe wybory rozgrywają się między panami R.Ch a M.R. I nie jest wybór PIS-PO....bynajmniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks. Tischner Re: 2619 głosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.10, 11:44 Tys prowda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 4786 głosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 11:31 1. Hamryszczak 36% (1707) 2. Rząsa 26% (1239) 3. Choma 26% (1221) 4. Inny 11% (509) 5. Kulej 1% (66) 6. Zapałowski 1% (44) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rekwizytor 4880 głosów- koniec sondy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.10, 15:05 Koniec 2 głosowania. 1. Hamryszczak 36% - 1734 2. Rząsa 26 % - 1261 3. Choma 26% - 1250 4. Inny Kandydat 11% - 522 5. Kulej 1% - 66 6. Zapałowski 1% - 47 Przypominam wyniki 1 głosowania: 1. Robert Choma 34% (988 głosów) 2. Marek Rząsa 29% (844 głosy ) 3. Inny kandydat 18% (523 głosy) 4. Andrzej Zapałowski 15% (427 głosów) 5. Kandydat PiS 4% (121 głosów) Następna sonda za 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: 4880 głosów- koniec sondy 06.10.10, 18:01 Napracowaliście się trolle, ale wynik imponujący;) Krótko mówiąc, tzw niedźwiedzia przysługa.....na cześć Przemisi;) Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Sonda - wybory Prezydenta cz. II 10.10.10, 19:31 A jak tam notowania mojego faworyta?;) Odpowiedz Link Zgłoś