dzinxu 06.02.11, 08:00 Co sądzicie o nowej kręgielni na Krakowskiej?? Warto się do niej wybrać?? Bo słyszałem że jest już otwarte Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Kręgielnia Chochlik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 19:38 Bylem Tam i powiem ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony.Miła obsługa bardzo ladny i ciekawy wystroj oraz dobre jedzenie w jednym miejscu. Ceny tez nie sa zbyt wygurowane jak na mój gust . Wszystkim goroąco polecam To miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n... Re: Kręgielnia Chochlik IP: *.play-internet.pl 11.02.11, 19:16 lokal sam w sobie jest fajny duzo miejsca, dobre jedzenie, mila obsluga; kregle takze sa niczego sobie, choc dosc czesto sie zacinaja, i w samym obrebie torow (jest ich dwa) jest zbyt malo miejsca chociazby do siedzenia, poza kreglami mozna zagrac w bilard, rzutki, pilkarzyki poza tym to calkiem fajny lokal. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iron_76 Re: Kręgielnia Chochlik IP: *.toya.net.pl 14.02.11, 12:10 poszedlem z ciekawosci i jestem mile zaskoczony,super sie bawilismy,tory dluzsze niz w neo,mozna pograc w bilard,lotki i inne gry,wystroj jest odlotowy i co najwazniejsze mila obsluga i pyszna kuchnia,pizza palce lizac,cenowo jak na przemysl tez jest ok.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Kręgielnia Chochlik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 13:56 Ile będzie jeszcze trwała ta żałosna autoreklama? I kolejny lokal z pizzą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Kręgielnia Chochlik IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.11, 10:20 Wreszcie dowiedzialem sie cos na temat tej kregielni dzwoniac na hurtownie motoryzacyjna. Otwarta jest w tygodniu od 16 do 1 w nocy, a w sobote niedziele od 14 do 24. Cena za godzine 35 zl mysle ze powinni stworzyc sobie jakas darmowa stronke www by informacje byly dla klientow a nie tylko dla personelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Driverr Re: Kręgielnia Chochlik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.11, 09:15 Do "hmm" - brawo - widać autoreklamę jak nic, żałosne jest jak ktoś pisze niemal to samo inaczej poukładane.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzik Re: Kręgielnia Chochlik IP: *.toya.net.pl 08.04.11, 18:52 Właśnie wracam stamtąd... tam wali rybą :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lika Re: Kręgielnia Chochlik IP: 217.98.13.* 09.05.11, 11:37 pizza bardzo dobra choć inna niż wszędzie ale to nie jest pizzeria nikt nie wspomniał, że jedzenie jest pyszne a w szczególności pierogi i specjał kuchni czy inne dania, sami ocencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Kręgielnia Chochlik IP: 217.98.13.* 13.05.11, 09:14 fajny lokal ale brak strony internetowej - a szkoda bo jakby ktoś zobaczył jak wygląda w środku, menu i inne rzeczy to by więcej ludzi zaglądało i nawet na zewnątrz fajna altana i plac dla dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Lesiak Islam surowo zakazuje IP: *.przemysl.pbw.org.pl 13.05.11, 10:34 udziału w grach hazardowych „O wy, którzy wierzycie! Środki odurzające, hazard, bożki i strzały wróżbiarskie to obrzydliwość wynikająca z dzieła Szatana. Unikajcie więc tego jeśli chcecie być szczęśliwi. Szatan chce tylko rzucić między was nieprzyjaźń i zawiść przez środki odurzające i hazard i odwrócić was od wspominania Boga i od modlitwy. Czyż wy nie przestaniecie?” (5:90-91) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kręgielnia Chochlik IP: *.play-internet.pl 23.05.11, 22:59 kregielniachochlik.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient chochloka Re: Kręgielnia Chochlik IP: *.toya.net.pl 09.06.20, 07:47 Witam. Powiem tak kuchnia tam się popsuła . Chyba była zmiana obsługi . Ostatnio zamówiłem pizzę pojechałem ją odebrać i jak otworzyłem w domu to szlak mnie trafił . Dodatki do pizzy były w niewielkiej ilości ( pewnie przez kryzys mniej nakładają na ciasto). Do tego pizza tzn ciasto było poszarpane . Wyglądało to tak jakby ktoś ta pizzę przed pieczeniem rozwalił a potem skleił i do pieca . Więcej tam nic nie kupię . W skali do dziesięciu punktów daje tylko jeden Odpowiedz Link Zgłoś