darino 19.05.11, 09:44 przewodnik.onet.pl/reportaze/przejscie-jego-mac,1,4246806,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ha Re: relacja z Medyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 09:50 dokładnie tak jak na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: relacja z Medyki 19.05.11, 16:17 przekraczałem wielokrotnie to przejście samochodem i chyba nie jest wyjatkowe ponieważ w Krakowcu jest to samo.na wjazd na Ukrainę czeka sie przecietnie 2 godziny,na powrót nigdy mniej niż 5 godzin.to co tam się dzieje to horror.mam nadzieję,że tak będzie zawsze i przy okazji Euro 2012 zostanie to opisane i skomentowane na całym świecie.nic dziwnego,że po poczatkowej fali zainteresowania Ukrainą turystyka zaczęła się zwijać a na granicy 99% to drobni handlarze jadący po pełny bak paliwa,pół litra i papierosy. przejścia graniczne na wschodzie to hańba.wieokrotnie pisała o tym prasa-nic się nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: relacja z Medyki IP: *.range109-157.btcentralplus.com 19.05.11, 16:46 Tam, po ukraińskiej stronie, w Szeginiach, to jest naprawdę Trzeci, a może nawet Czwarty Świat i nic - z tego co widać się nie zmieniło, "mytniki" kasują łapówy, od każdego auta wiozącego jakiś towar, więc musi to trochę potrwać. Myślę, że na czas Euro, trochę się uspokoją, a później znów wszystko wróci do "normy". Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: relacja z Medyki 19.05.11, 21:27 zauważyłem ostatnio,że nie ma mneli załatwiających ominięcie kolejki za 100 zł.Granica...... czym jest granica w porównaniu z drogą?? do Lwowa.tam są już teraz dziury w dziurach.Jak oni zrobią euro?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: relacja z Medyki IP: *.range109-157.btcentralplus.com 19.05.11, 21:39 Kilka dni temu przeczytałem gdzieś, chyba w "GW", że Ukraina nic nie będzie robić z drogami, poza kosmetyką, bo i tak nie zdążą z budową nowych, czy remontami starych. Odpowiedz Link Zgłoś