Dodaj do ulubionych

zbieżność poglądów

IP: *.centertel.pl 24.07.11, 10:47
Czy forum zwróciło uwagę na niepokojącą zbieżność poglądów klechowskiego i norweskiego bandziora?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 10:57
      Pełna zgoda
    • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 12:09
      Słusznie. Brak szacunku dla ludzi, chamstwo, głupota, egocentryzm i deficyty psychiczne zawsze znajdują zbieżność w punkcie zwanym PATOLOGIĄ.

A listę oszołomów o profilu zbliżonym do psychola z Norwegii proponuję uzupełnić o kilka kolejnych tubylczych nicków.
      • Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 12:38
        Należałoby się dokładnie przyjrzeć osobom mającym problemy z własną psychiką.Leczących się u psychiatrów oraz nadających się na takową terapię.Jedni strzelają do ludzi z karabinów a inni kasują swych przeciwników myszką.Kto na tym forum odbiera wszystkie posty jako atak na siebie? Kto sprawił ,że z tego forum zniknęło tylu wspaniałych ludzi ..Kto ma problemy z własna osobowością objawiającą się nagminną obecnością w niemal wszystkich wątkach ?
        • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 12:42
          Hmmm....spróbuję odpowiedzieć na twoje pytanie gościu....mówisz o sobie?!

Daj spokój, to nie jest odpowiednie miejsce na samokrytykę;)
          • Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 12:54
            I kto tutaj odbiera wszystko jako atak na własną osobę ?Nożyce i stół !
            • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 12:58
              Nożyce i stół? To jakaś nowa zabawa w skojarzenia;)
              Sorry....nie mam żadnych:(

Aha, a "wielu wspaniałym ludziom", którzy stąd zeszli byli, proponuję postawić ładny pomniczek;)
              Może być w ścisłym centrum, czyli tuż obok Szwejka;)))
              • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:03
                Weź przestań, Szwejk nie zasłużył na takie "wspaniałe" towarzystwo ;-)))
                • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:05
                  ;)))
                  Ale może przynajmniej razem sobie coś wypiją w zimowe, mroźne noce:)
                  A latem dzieci fotki będą sobie robić....
                • Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 13:10
                  Tylko głupia odpowiedz nie rodzi dalszych pytań.Spadajcie !
                  • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:13
                    OK...już idziemy kwestować;)
                    • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:15
                      Ja na nagrobek. R.I.P. ;-)))
                      • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:17
                        Ja na pomniczek;)

Metale kolorowe proszę odwozić prosto do Staszka Kiślaka;)
                    • Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 13:17
                      Oby was Straż Miejska nie wzięła za żebrzących rumuńskich Cyganów.Z takim wyglądem...
                      • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:19
                        No właśnie....:(
                        Ludzie dobrzy w Przemyślu.....zlitują się nad biednymi Rumunami z Transylwanii....pomniczek postawimy w try miga!:)))
                      • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:19
                        Spokojna twoja rozczochrana. Ubierzemy się ładnie. Jak to w niedzielę ;-)))
                        • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:20
                          Wampir, weź kapelusz! Tylko nie ten dziurawy, bo miedziaki powypadają!
                          • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:22
                            Który dziurawy? Ja mam tylko jeden. KOMBOJSKI ;-)))
                            • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:24
                              Oooo, ten jest świetny, bo duży! Nawet papierowe się zmieszczą!;)))
                              • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:25
                                Fakt, będzie pomniczek i nagrobek. Krakowskim targiem ;-)))
                          • Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 13:24
                            Jesteście żałośni niczym Polonez na gaz.
                            • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:26
                              Jeździsz taką bryką? Współczuję ;-(((
                              • Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 13:31
                                Spójrz na mój adres.W tym kraju takie cuda nie istnieją.
                                • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:35
                                  Gość portalu: gość napisał(a):

> Spójrz na mój adres.W tym kraju takie cuda nie istnieją.

Chyba że z kontrabandy z kraju pochodzenia ;-)))
                            • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:26
                              A Ty, wielbicielu "wspaniałych ludzi", ile dorzucasz?;)
      • solist Re: zbieżność poglądów 27.07.11, 11:27
        Co się tobie stało? Wcześniej świetnie się z Lechowskim dogadywałaś! Powiedz, czy to przemiana czy koniunkturalizm? I jeszcze jedno: pewna moja opinia na twój temat zniknęła. Wiesz coś o tym?
        • meteor_13 Re: zbieżność poglądów 27.07.11, 12:03
          Fanka zapewne nic o tym nie wie i nie ma z tym nic wspólnego ;)
    • Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 13:32
      Wiem to doskonale.Niemniej jednak co jakiś czas przypominam im to.
      • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:35
        Czyli....ile dorzucasz do pomniczka "wspaniałych ludzi"? Nie zauważyłam kwoty....:(
        • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:38
          fanka_online napisała:

> Czyli....ile dorzucasz do pomniczka "wspaniałych ludzi"? Nie zauważyłam kwoty..
          > ..:(

Ostatnie pensy wydał na gaz. Skiła ;-(((
          • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:44
            wampir-wampir napisał: Ostatnie pensy wydał na gaz. Skiła ;-(((

Ale może chociaż ma w domu jakiś kandelabr z mosiądzu? Stachu się ucieszy;)))
            • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:46
              fanka_online napisała:

> Ale może chociaż ma w domu jakiś kandelabr z mosiądzu? Stachu się ucieszy;)))

Kandelabr to nie wiem, ale może klamki?Z tego pisał są niewskazane w jego obecnym stanie ;-)))
              • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:48
                Oj...klamki są świetne, bo małe, a sporo ważą! I najlepiej razem z szyldzikami!

Gościu, haczyk z wygódki też sobie wymontuj, bo jeszcze coś głupiego przyjdzie ci do głowy....po co kusić los!
      • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:36
        Słusznie. Repetitio is mater studiorum ;-)))
        • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:37
          wampir-wampir napisał:

> Słusznie. Repetitio is mater studiorum ;-)))

*est - pomieszały mi się jezyki z tego pomieszania ;-)))
          • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:41
            Nie ekscytuj się tak Wampirku tym kwestowaniem, bo się spocisz jeszcze!
            O zobacz....u Jana Chrzciciela msza się skończyła! Chodź, staniemy sobie w cieniu przy schodkach.....
            • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:44
              fanka_online napisała:

> Nie ekscytuj się tak Wampirku tym kwestowaniem, bo się spocisz jeszcze!
              > O zobacz....u Jana Chrzciciela msza się skończyła! Chodź, staniemy sobie w cien
              > iu przy schodkach.....

A daszek jest? Bo pogoda barowa. Może raczej pokwestujemy w knajpach ;-)))
              • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:50
                Knajpy obskoczymy po południu....teraz trzeba dorwać tych pobożnych inaczej, kieszenie im przetrzebić, bo cel przecie zbożny!
                A daszek Ci nie jest potrzebny....parasolkę nad Tobą potrzymam:)))
                • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:57
                  fanka_online napisała:

> Knajpy obskoczymy po południu....teraz trzeba dorwać tych pobożnych inaczej, ki
                  > eszenie im przetrzebić, bo cel przecie zbożny!
                  > A daszek Ci nie jest potrzebny....parasolkę nad Tobą potrzymam:)))

Dobrze, ale to ja potrzymam nad Tobą, jestem przecież większy :-)))
                  • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 14:01
                    No dobrze....tylko niedługo, bo jeszcze ręka Ci ścierpnie i kapelusza nie będziesz mógł utrzymać;)
    • Gość: 1nka Re: zbieżność poglądów IP: *.toya.net.pl 24.07.11, 13:36
      E tam, oni mają tylko poczucie humoru i piją sobie z dzióbków. Oj, ti ti grubasku.
      • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:40
        Nasza ślina ma smak papierosów i wina, oj ti ti ;-)))
        • Gość: 1nka Re: zbieżność poglądów IP: *.toya.net.pl 24.07.11, 13:47
          Wyssałeś krew fance wampirku? To ona kurzy i chleje? Toż to szok. Pędź do znachora na odtrucie.
          • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:51
            Cicho Ropuchu, on tylko mnie ugryzł....;)
            • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:58
              Było bardzo przyjemnie. Powtórzymy to wieczorem? Teraz możesz Ty mnie ;-)))
              • fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 14:03
                Hmmm...;)

Szanowna publiko, jak będziecie grzeczni to ciąg dalszy kabaretu z pewnością nastąpi;)))
                • wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 14:10
                  ;-))))))
                • krahla Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 14:11
                  Kabaret trwa nieustannie.Kabaret pod nazwą Forum fankowo- wampirowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka