Gość: duupek IP: *.centertel.pl 24.07.11, 10:47 Czy forum zwróciło uwagę na niepokojącą zbieżność poglądów klechowskiego i norweskiego bandziora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 10:57 Pełna zgoda Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 12:09 Słusznie. Brak szacunku dla ludzi, chamstwo, głupota, egocentryzm i deficyty psychiczne zawsze znajdują zbieżność w punkcie zwanym PATOLOGIĄ. A listę oszołomów o profilu zbliżonym do psychola z Norwegii proponuję uzupełnić o kilka kolejnych tubylczych nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 12:38 Należałoby się dokładnie przyjrzeć osobom mającym problemy z własną psychiką.Leczących się u psychiatrów oraz nadających się na takową terapię.Jedni strzelają do ludzi z karabinów a inni kasują swych przeciwników myszką.Kto na tym forum odbiera wszystkie posty jako atak na siebie? Kto sprawił ,że z tego forum zniknęło tylu wspaniałych ludzi ..Kto ma problemy z własna osobowością objawiającą się nagminną obecnością w niemal wszystkich wątkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 12:42 Hmmm....spróbuję odpowiedzieć na twoje pytanie gościu....mówisz o sobie?! Daj spokój, to nie jest odpowiednie miejsce na samokrytykę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 12:54 I kto tutaj odbiera wszystko jako atak na własną osobę ?Nożyce i stół ! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 12:58 Nożyce i stół? To jakaś nowa zabawa w skojarzenia;) Sorry....nie mam żadnych:( Aha, a "wielu wspaniałym ludziom", którzy stąd zeszli byli, proponuję postawić ładny pomniczek;) Może być w ścisłym centrum, czyli tuż obok Szwejka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:03 Weź przestań, Szwejk nie zasłużył na takie "wspaniałe" towarzystwo ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:05 ;))) Ale może przynajmniej razem sobie coś wypiją w zimowe, mroźne noce:) A latem dzieci fotki będą sobie robić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 13:10 Tylko głupia odpowiedz nie rodzi dalszych pytań.Spadajcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:13 OK...już idziemy kwestować;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:15 Ja na nagrobek. R.I.P. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:17 Ja na pomniczek;) Metale kolorowe proszę odwozić prosto do Staszka Kiślaka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 13:17 Oby was Straż Miejska nie wzięła za żebrzących rumuńskich Cyganów.Z takim wyglądem... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:19 No właśnie....:( Ludzie dobrzy w Przemyślu.....zlitują się nad biednymi Rumunami z Transylwanii....pomniczek postawimy w try miga!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:19 Spokojna twoja rozczochrana. Ubierzemy się ładnie. Jak to w niedzielę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:20 Wampir, weź kapelusz! Tylko nie ten dziurawy, bo miedziaki powypadają! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:22 Który dziurawy? Ja mam tylko jeden. KOMBOJSKI ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:24 Oooo, ten jest świetny, bo duży! Nawet papierowe się zmieszczą!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:25 Fakt, będzie pomniczek i nagrobek. Krakowskim targiem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 13:24 Jesteście żałośni niczym Polonez na gaz. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:26 Jeździsz taką bryką? Współczuję ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 13:31 Spójrz na mój adres.W tym kraju takie cuda nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:35 Gość portalu: gość napisał(a): > Spójrz na mój adres.W tym kraju takie cuda nie istnieją. Chyba że z kontrabandy z kraju pochodzenia ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:26 A Ty, wielbicielu "wspaniałych ludzi", ile dorzucasz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: zbieżność poglądów 27.07.11, 11:27 Co się tobie stało? Wcześniej świetnie się z Lechowskim dogadywałaś! Powiedz, czy to przemiana czy koniunkturalizm? I jeszcze jedno: pewna moja opinia na twój temat zniknęła. Wiesz coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
meteor_13 Re: zbieżność poglądów 27.07.11, 12:03 Fanka zapewne nic o tym nie wie i nie ma z tym nic wspólnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zbieżność poglądów IP: *.pools.arcor-ip.net 24.07.11, 13:32 Wiem to doskonale.Niemniej jednak co jakiś czas przypominam im to. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:35 Czyli....ile dorzucasz do pomniczka "wspaniałych ludzi"? Nie zauważyłam kwoty....:( Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:38 fanka_online napisała: > Czyli....ile dorzucasz do pomniczka "wspaniałych ludzi"? Nie zauważyłam kwoty.. > ..:( Ostatnie pensy wydał na gaz. Skiła ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:44 wampir-wampir napisał: Ostatnie pensy wydał na gaz. Skiła ;-((( Ale może chociaż ma w domu jakiś kandelabr z mosiądzu? Stachu się ucieszy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:46 fanka_online napisała: > Ale może chociaż ma w domu jakiś kandelabr z mosiądzu? Stachu się ucieszy;))) Kandelabr to nie wiem, ale może klamki?Z tego pisał są niewskazane w jego obecnym stanie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:48 Oj...klamki są świetne, bo małe, a sporo ważą! I najlepiej razem z szyldzikami! Gościu, haczyk z wygódki też sobie wymontuj, bo jeszcze coś głupiego przyjdzie ci do głowy....po co kusić los! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:36 Słusznie. Repetitio is mater studiorum ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:37 wampir-wampir napisał: > Słusznie. Repetitio is mater studiorum ;-))) *est - pomieszały mi się jezyki z tego pomieszania ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:41 Nie ekscytuj się tak Wampirku tym kwestowaniem, bo się spocisz jeszcze! O zobacz....u Jana Chrzciciela msza się skończyła! Chodź, staniemy sobie w cieniu przy schodkach..... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:44 fanka_online napisała: > Nie ekscytuj się tak Wampirku tym kwestowaniem, bo się spocisz jeszcze! > O zobacz....u Jana Chrzciciela msza się skończyła! Chodź, staniemy sobie w cien > iu przy schodkach..... A daszek jest? Bo pogoda barowa. Może raczej pokwestujemy w knajpach ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:50 Knajpy obskoczymy po południu....teraz trzeba dorwać tych pobożnych inaczej, kieszenie im przetrzebić, bo cel przecie zbożny! A daszek Ci nie jest potrzebny....parasolkę nad Tobą potrzymam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:57 fanka_online napisała: > Knajpy obskoczymy po południu....teraz trzeba dorwać tych pobożnych inaczej, ki > eszenie im przetrzebić, bo cel przecie zbożny! > A daszek Ci nie jest potrzebny....parasolkę nad Tobą potrzymam:))) Dobrze, ale to ja potrzymam nad Tobą, jestem przecież większy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 14:01 No dobrze....tylko niedługo, bo jeszcze ręka Ci ścierpnie i kapelusza nie będziesz mógł utrzymać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1nka Re: zbieżność poglądów IP: *.toya.net.pl 24.07.11, 13:36 E tam, oni mają tylko poczucie humoru i piją sobie z dzióbków. Oj, ti ti grubasku. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:40 Nasza ślina ma smak papierosów i wina, oj ti ti ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1nka Re: zbieżność poglądów IP: *.toya.net.pl 24.07.11, 13:47 Wyssałeś krew fance wampirku? To ona kurzy i chleje? Toż to szok. Pędź do znachora na odtrucie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:51 Cicho Ropuchu, on tylko mnie ugryzł....;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 13:58 Było bardzo przyjemnie. Powtórzymy to wieczorem? Teraz możesz Ty mnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 14:03 Hmmm...;) Szanowna publiko, jak będziecie grzeczni to ciąg dalszy kabaretu z pewnością nastąpi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
krahla Re: zbieżność poglądów 24.07.11, 14:11 Kabaret trwa nieustannie.Kabaret pod nazwą Forum fankowo- wampirowe. Odpowiedz Link Zgłoś