Dodaj do ulubionych

Lokal na wesele

IP: 46.77.124.* 12.02.14, 13:06
Szukamy z narzeczonym sali na przyjęcie weselne w Przemyślu lub okolicach. Chodzi nam o sale typu remiza albo wiejska świetlica. Wie ktoś może coś na ten temat? Możecie coś polecić? Moze ktos był na takim weselu i może nam coś doradzić. Z góry dziękujemy ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: gr Re: Lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 13:19
      wiejska remiza w Przemyślu ? Hmm.. rynek 1 ? :D A serio to jak chcecie mieć wesele z gosposią to Faho lub mpec.
    • Gość: xx Re: Lokal na wesele IP: *.234.247.58.mediahost.pl 12.02.14, 15:24
      W Bolestraszycach ok.Polecam
      • Gość: Ja Re: Lokal na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.14, 16:08
        Dom Strażaka Bolestraszyce polecam.
      • Gość: Wiola Re: Lokal na wesele IP: 5.172.252.* 12.02.14, 17:24
        A macie może jakieś zdjęcia stamtąd? I jaka jest cena wynajmu? Dziękuję ;)
        • Gość: gienio Re: Lokal na wesele IP: *.proflink.pl 12.02.14, 21:21
          polecam bolestraszyce dom strazaka.. odnosnie zdjec to podam emiala to wysle bo mialem tam wesele...
          • Gość: Wiola Re: Lokal na wesele IP: 46.77.124.* 13.02.14, 07:53
            wioleta.sobczak93@gmail.com wielkie dzięki; )
          • Gość: Kamil Re: Lokal na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.14, 22:53
            Mógłby ktoś podać tu numer do tego Domu Strażaka? nigdzie nie mogę go znaleźć
    • Gość: giorgio Re: Lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 22:04
      Wystawne śluby nie są już passe. Wielu odchodzi od kiczu weselnego. Bogate komiczne stroje na jeden wieczór, zastawione żarciem stoły, które następnego dnia wyrzuca się do kosza, zapijaczeni goście weselni, panny i kawalerowie którzy liczą na to, że zaliczą, durnowate zwyczaje i obrzędy, noc poślubna, która i tak nie ma nic wspólnego z tym, do czego została ustanowiona, bo dziewictwa pozbyto się już dawno, to już przeszłość. Dziś ślub jest zarazem wstępem do rozwodu. I po co przepłacać? Po co wydawać pieniądze, by zadowolić balangowiczów, którzy i tak potem nas obsmarują? I po co się wydurniać? Gdy i tak to zmierza do jednego celu.
      • Gość: Wiola Re: Lokal na wesele IP: 46.77.124.* 13.02.14, 07:51
        Nie pytałam o zdanie dotyczące samego ślubu. Szkoda że jesteś tak zgorzkniałym człowiekiem. Jak się ma zasady i potrafi się dobierać towarzystwo to sens wesela pozostaje taki jak kiedyś. Bez napalonych panienek i uchlanej rodziny. Współczuję, ktoś musiał cię bardzo w źyciu rozczarować...
        • Gość: zenek Re: Lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 10:00
          Jak ślub ma być skromny to nie trzeba tu remizy. Lokali jest od liku, wystarczy poszukać w sieci. Teraz może cię i ten ślub cieszy, pogadamy o tym po roku, dwóch.
          • Gość: gość Re: Lokal na wesele IP: *.przemysl.hypnet.pl 17.02.14, 23:07
            szkoda mi was bo ja jestem 15 lat po ślubie i nadal jesteśmy szczęśliwi ale piwo i telewizor nam tego nie zapewnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka