Dodaj do ulubionych

Rynasiewicz POdpadł CBA?

IP: *.przemysl.hypnet.pl 08.07.14, 08:46
www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140707/KRAJ/140709710
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Rynasiewicz POdpadł CBA? IP: *.ip.netia.com.pl 08.07.14, 09:28
      w przemyskiej PO panika na całego, CBA się za nich wzięło, kampania prezydencka leży i kwiczy (miejska, bo Komorowski sobie poradzi) POseł 5000 głosów chociaż prezentuje warszawski optymizm ma nikłe szanse na mandat, nawet z miejskich spółek ich wytną po wyborach samorządowych. Jak żyć Panie Tusku, jak żyć?
      • Gość: Olga Re: Rynasiewicz POdpadł CBA? IP: *.przemysl.hypnet.pl 08.07.14, 21:49
        www.tvn24.pl/biznesmeni-z-lezajska-powolywali-sie-na-wplywy-u-zastepcy-bienkowskiej-cba-przeszukalo-biuro-mieszkanie-i-dom-wiceministra,447563,s.html
        • Gość: Marek Re: Rynasiewicz POdpadł CBA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.14, 22:05
          Miałeś chamie złoty róg .............
          • Gość: leon Re: Rynasiewicz POdpadł CBA? IP: *.play-internet.pl 08.07.14, 23:17
            W mieście popłoch,Rząsa i inni Osrani. Tomański też Osrany. Młodzi poodwoływani z Rad Nadzorczych. Zaczyna się armagedon. Oleszek też osrany, tylko nie wie gdzie w PIS,PO,SLD, NSDAP czy w Kole Gosdpodyń Wiejskich.
            • Gość: Robert Re: Rynasiewicz POdpadł CBA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.14, 11:42
              Liczyli że korytko bedzie pełne do smierci? najpierw radni, poźniej spółeczki miejskie na koniec nasi posłowie. Zapracowali sobie na to 2 kadencjami, nie jest mi ich żal, pewnie poseł z żurawicy już miejsce na szczekach wynajmuje
              • Gość: gość Re: Rynasiewicz POdpadł CBA? IP: *.ip.netia.com.pl 10.07.14, 14:05
                głosowałem na platformę, uważam że to lepszy wybór niż na przykład PiS, z jego obsesjami i awanturnictwem. I te 7 lat, wbrew temu co bredzą Błaszczak z Hofmanem, to bardzo dobry okres dla kraju, cały czas idziemy do przodu jako kraj, kto wyściubia nos poza zaścianek przemyski nie może się nie zgodzić. PO prowadzi bardzo sensowną politykę kadrową na szczeblu centralny, biorąc najlepszych ludzi z innych partii i czasem spoza. Buzek, Sikorski, Zalewski, Kluzik, Rosati, Hubner, wszyscy przeszli do PO, często po konflikcie ze swoją poprzednią partią, i to są najlepsi ludzi w naszej polityce, cokolwiek to o niej mówi.
                Za to na podkarpaciu, tu PO sięgnęła dna. Niczym się nie różni od PiSu. Ten sam nepotyzm, kumoterstwo, i co najgorsze promowanie miernot. I mimo że w skali kraju porażka platformy w najbliższych wyborach nie będzie dobrą wiadomością, to po batach które PO dostanie na podkarpaciu tylko się ucieszę. PO miało być LEPSZE od PiS, a tu jest dokładnie to samo, kto odróżni Rynasiewicza od Ożoga, czy Burego, Tomańskiego od Poręby, to jest ten sam poziom partyjniactwa i nijakości
                • Gość: Gościux2 Re: Rynasiewicz POdpadł CBA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.14, 12:37
                  Gościu, to co piszesz to smiech na sali, PO to banda cwaniaczków i złodziejaszków WPROST ujawniło kim oni sa kiedy gasna kamery i siadaja miedzy soba, jestem nauczycielem i dla mnie ten poziom dyskusji to rynsztok, tez głosowałem na PO ale ostatnie wyb parlamentarne to była ostatnia szansa dla nich, kiciarze i bawidamki, ludzie chca miec nadzieje na lepsze czasy to głosuja. afera za afera, na szczescie to ich koniec. Nasi posłowie odejda za rok na upragniona emeryture wybory z maja pokazały ze poparcie dla nich w miescie jest słabiutkie mimo takie ilosci plakatow i mobilizacji, asystenci Tomanskiego namawiali mnie na jakies gowno warte gadzety kiedy zapraszalismy go do szkoły to zawsze ktos w zastepstwie, wiec i jego zastapimy. 5000 głosów w wojeodztwie to smiech tyle to wójt moze miec zeby wygrac
                  • Gość: gość Re: Rynasiewicz POdpadł CBA? IP: *.ip.netia.com.pl 11.07.14, 14:13
                    OK, ale czym to się różni od handlowania z Begerową w jej pokoju sejmowym, od Hofmana który chwali się długością przyrodzenia, czy od Agenta Tomka, mówiącego że wstanie i zak*rwi z krzesła?
                    Smutne jest to że praktycznie wszystkie partie demonstrują ten sam poziom demoralizacji i schamienia
                    • Gość: Nikt Re: Rynasiewicz POdpadł CBA? IP: *.107.115.253.mediahost.pl 11.07.14, 18:15
                      Co niektórzy na waygarta już mają sraczkę. Ale sorry , taki mamy klimat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka