24.07.02, 19:36
pozdrowienia z wakacji :) leniwe i sloneczne - juz niedlugo dotre do
przemysla!!! hura! wtedy wpadne na dluzej :) trzymajcie sie cieplo i nie
spijcie :)
Obserwuj wątek
    • millennik1 Re: a qq :) 24.07.02, 23:54
      a....ooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiioiiiiiiiiiii
      • wook Re: a qq :) 25.07.02, 00:56
        Przemyśl czeka, wydaje się że przywieziesz ze sobą upalną pogodę :)
        • gofa Re: a qq :) 25.07.02, 23:12
          :) pogoda juz w plecaku - jutro bede w Przemyslu!!! buziaki :)
          • wook Re: a qq :) 26.07.02, 06:35
            wow, mam nadzieję że komitet powitalny przyjmie Cię z odpowiednimi honorami:)))
            • gosia-s Re: a qq :) 26.07.02, 08:25
              Na pewno! :) Gofcia tak nie mogła się doczekać, a to już dziś!!!
              • Gość: Muminek Re: a qq :) IP: *.wegorzewo.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:26
                Przemyślanie drżyjcie!!!!! GOFCIA nadchodzi.. hihihi
                • chris1_gazeta Re: a qq :) 26.07.02, 19:08
                  to w takim razie jak będzie wyglądał przyjazd Gofy do Przemyśla? Komitet
                  powitalny jest? Dziewczynki z kwiatami w strojach regionalnych? Krawężniki
                  pomalowane na biało, a trawniki na zielono?
                  O qrcze ..... Gofa to prawdziwa szyszka musi być...
                  • millennik1 Re: a qq :) 26.07.02, 21:54
                    ...no to prewiez Gofa pogode na polnoc...(polski oczywiscie)...
                    • Gość: Muminek Re: a qq :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 00:18
                      Coś mało słychac nasza Gofcię, czyzby po cichutku wjechała do Przemyśla :))))))
                      • wook Re: a qq :) 30.07.02, 07:00
                        ha! z tej radości pewnie do tej pory baluje i nie ma czasu, a może "siły" na
                        odwiedzanie forum :)))
                        • Gość: Muminek Re: a qq :) IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 09:54
                          Chyba jej nie wywyieźli do izby w... bo tam nie ma komputerów ;))
                          • wook Re: a qq :) 30.07.02, 14:31
                            zagadkowa sprawa:(
                            • ssaczek Re: a qq :) 31.07.02, 21:22
                              Ja mam takie małe pytanko - jakie to są te stroje regionalne, no tych
                              dziewczynek?
                              • wook Re: a qq :) 01.08.02, 18:52
                                wstążeczki, kaftaniczki, sukieneczki(krótkie) no i sandałeczki:)))
                                • ssaczek Re: a qq :) 01.08.02, 23:48
                                  wook napisał:

> wstążeczki, kaftaniczki, sukieneczki(krótkie) no i sandałeczki:)))

Jak ja to lubię, a jak się tak kręcą w tańcu!!!!!!

• wook Re: a qq :) 02.08.02, 18:50
                                    wiesz to jest opcja ludowa jest jeszcze druga opcja, krótkie spodenki,
                                    koszulki na ramiączkach i... tenisóweczki:)
                                    • Gość: Muminek Re: a qq :) IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 11:44
                                      Jest jeszcze trzecia - ciemne okulary, bikini i wachlarzyki w dłoniach
                                      • ssaczek Re: a qq :) 03.08.02, 12:20
                                        Podobają mi się wszystkie a jeszcze jak by były pompony to już odlot!
                                        • wook Re: a qq :) 05.08.02, 21:19
                                          jak pompony to i falbaniaste sukienczyny i bambosze:)))
                                          • gofa Re: a qq :) 07.08.02, 10:34
                                            no ładnie...a ja czekam u bram od dobrego tygodnia na te panienki w strojach
                                            ludowych ( chociaz wolalabym panow, ale co tam...;) i
                                            nic...cisza...obiecaliscie ;)
                                            • gosia-s Gofa, wróciłaś!!! :D 07.08.02, 10:38
                                              Bo ja się stęskniłam... :)))
                                              • wook Re: Gofa, wróciłaś!!! :D 08.08.02, 09:01
                                                zdradź jeszcze u których bram czekasz? bo trudno wypatrywać Cię przy
                                                wszystkich:)))
                                                • gosia-s Re: Gofa, wróciłaś!!! :D 08.08.02, 11:22
                                                  No nie bardzo, tym bardziej, że trzeba było czasem wydobyć z siebie głos inny
                                                  niż chrapanie. :)))
                                                  • gosia-s Ups... To nie to forum. :D :D :D 08.08.02, 11:24
                                                • gosia-s Re: Gofa, wróciłaś!!! :D 08.08.02, 11:26
                                                  A czekam u portalu bram...
                                                  • wook Re: Gofa, wróciłaś!!! :D 08.08.02, 11:58
                                                    haha gosia zabłądziła - kompas jej nawalił:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: Gofa, wróciłaś!!! :D IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 20:33
                                                    Gofię od tego wszystkiego zamurowało, pojawiła się i znikła. Pewnie obrazona
                                                    siedzi gdzieś w kącie bo ją nikt nie witał w odpowiedniej bramie :)))))
                                                  • gosia-s Re: Gofa, wróciłaś!!! :D 09.08.02, 08:35
                                                    Myślałam, że brama portalu jest jedna. :)))
                                                  • wook Re: Gofa, wróciłaś!!! :D 09.08.02, 18:37
                                                    ale tu chodziło o Bramę Przemyską a nie portalu:)
                                                  • gofa Re: Gofa, wróciłaś!!! :D 11.08.02, 22:42
                                                    kochani...jak ja sie moge na Was gniewac??? przenigdy... straszliwie za Wami
                                                    tesknie...buuu.... nabijam teraz familii rachunki...zabija mnie dopiero po tym
                                                    jak dostana rachunek...ale ja juz wtedy wyjade ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka