Dodaj do ulubionych

DO ZAPALONYCH INTERNAUTÓW!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 11:17
WITAM!
PROSIŁBYM USILNIE O POMOC W WYSZUKANIU GDZIE MOZNA SCIAGNĄC DARMOWĄ INSTALKĘ
PROGRAMU DO ODCZYTYWANIA PLIKÓW W FORMACIE PDB!!!
RÓWNIEŻ MOŻE BYC PROGRAM KTÓRY PRZETWARZA TAKIE PLIKI!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: tira-rira Re: DO ZAPALONYCH INTERNAUTÓW!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 12:11
      Po pierwsze CAPS OFF, po drugie nie znam programu który by odczytywał piliki w formacie PDB, po trzecie znam program który odczytuje pliki w formacie PDF (jeżeli o to ci chodzi), po czwarte wystarczy kupić jakąkolwiek gazetkę komputerową gdzie zawsze jest na płytce zamieszczony Adobe Reader (do obsługi PDF'ów), po piąte jeśli nie chcesz kupić gazetki w wyszukiwarce np. google (do rapapo - to nie komercja) adobe acrobat reader, a jeśli jesteś nad wyraz leniwy to po szóste primo ;) podam linka:

www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=33&id=856
      download.chip.pl/download_25867.html
      • rychu_z_przemysla Link Adobe Reader 11.08.05, 13:04
        www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
      • Gość: z Re: DO ZAPALONYCH INTERNAUTÓW!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.255.* 11.08.05, 14:30
        Czytam i podziwiam.Umiesz chyba wiele.Ja wcale.Napisz mi(nam)coś na temat"Kaspersky2006 wersja B"Jest taka próbna.Nic więcej nie wiem.Przepraszam za poufałość.Serdeczności.
        • Gość: tira-rira Re: DO ZAPALONYCH INTERNAUTÓW!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:13
          To do mnie była ta dygresja?
          • Gość: tira-rira Re: DO ZAPALONYCH INTERNAUTÓW!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:19
            kasperski anti-virus 2006 czy kasperski internet security 2006? b oznacza wersję beta czyli testową, może być niestabilna.
    • jacyk Re: DO ZAPALONYCH INTERNAUTÓW!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 16:19

witam

PDB to baza danych PalmOSa.
      polecam link filext.com/detaillist.php?extdetail=pdb&goButton=Go tam znajdziesz programy ktore radza sobie z takimi plikami oraz tutaj www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=14650#79276 (dziekujemy ci google)

....ale ja tam nic nie wiem....;)
      • Gość: tira-rira Re: DO ZAPALONYCH INTERNAUTÓW!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 16:22
        śfagier zawstydziłeś mnie - o PalmOS'ie nie pomyślałem - zwracam honor i padam do stóp prosząc o wybaczenie autora wątku...
        • jacyk Re: DO ZAPALONYCH INTERNAUTÓW!!!!!!!!!!!!!! 11.08.05, 16:38
          ...przeprosiny przyjęte ale bez 'załącznika' (piwo x2) sie nie obejdzie...hehe;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka