Dodaj do ulubionych

Ile macie lat? (Ja - 33)

IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 11:35
To pytanie przyszło mi do głowy, gdy niedawno po długiej korespondencji z
pewnym wrocławianinem zorientowałem się (oglądając zdjęcia jego rodziny), że
gość mógłby być moim ojcem, a na pewno dużo starszym bratem. Byłem mocno
zdziwiony, bo oczyma wyobraźni widziałem rówieśnika o wspólnych
zainteresowaniach i podobnej mentalności. Pozory mylą, a więc zapraszam do
ujawniania metryk i zaczynam od siebie...
Obserwuj wątek
    • Gość: artie Ile macie lat? (Cd...) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 11:49
      Acha, co do PT Forumowiczów, to mam swoje typy, poparte jedynie intuicją: gofa-
      27, wook-24, beskider-31, małopolanin-29, muminek-30. Ciekawe, o ile się
      pomyliłem?
      Damy, jeśli nie chcą, nie muszą ujawniać prawdziwego wieku zgodnie z
      porzekadłem "człowiek ma tyle lat, na ile się czuje". Gdybym się zastosował, to
      bym miał 25...
      • gofa Re: Ile macie lat? (Cd...) 12.09.02, 12:06
        haha...no prosze...wiedzialam ze takie pytanie w koncu sie pojawi...no ale
        skoro damy nie musza ;)...to przemilcze... i dodam...ze...co do kilku typow
        sie pomyliles :) ale niech te 'typy' :))) same sie wypowiedza :)

a jesli chodzi o to zacieranie wieku w necie... coz...takie to
        medium...pozwala na dowolnosc i udawanie...mozna byc kimkolwiek sie zechce...
        stad ta swoboda wypowiedzi - daje ja anonimowosc :)
    • Gość: skuter Re: Ile macie lat? (Ja - 33) IP: *.umrz / 192.168.4.* 12.09.02, 12:31
      25, no ... może pod 30. (Faktycznie: 40)
      • wook Re: Ile macie lat? (Ja - 33) 12.09.02, 13:14
        haha, nietrafiony całkowicie ( tzn inaczej, można by się pokusić że na tyle się
        czuję) ale co tam główkój dalej:))) to jest już wskazówka :)
        • gofa Re: Ile macie lat? (Ja - 33) 12.09.02, 13:37
          no wook, przyznam, znając twe lata...że nieźle wypadłeś ;) natomiast co do
          artiego...wiesz artie, myślałam, że jesteś starszy...jak posty mogą fałszować
          wiek, prawda ? :) pozdrawiam gorąco i gratuluję odwagi :)
          • gosia-s Re: Ile macie lat? (Ja - 33) 13.09.02, 08:51
            Co do mojego wieku, dla znajomych nie jest to trudne do odgadnięcia. Zresztą
            już się kiedyś przyznałam. :))) No jak, artie, na ile wyglądam? :)))
            • Gość: artie Re: Ile macie lat? (Ja - 33) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 09:38
              gosia-s napisała:

> No jak, artie, na ile wyglądam? :)))
              Wirtualnie na 18 ;-)
              • Gość: Muminek Re: Ile macie lat? (Ja - 33) IP: *.polpak-karton.pl 13.09.02, 10:24
                Dzięki Arti za taki typ ale niestety czas szybko płynie :(((((
                • gofa Re: Ile macie lat? (Ja - 33) 13.09.02, 15:47
                  :) no prosze...podejrzewam ze jest to temat do ktorego zagladnie wiele osob,
                  wiecie dlaczego? bo wlasnie wiek rozmowcy jest w necie niewiadoma...nawet
                  jesli sie przyzna ile ma lat to nie ma mozliwosci sprawdzenia...dlatego...
                  mamy tyle ile chcemy :) swoja droga takie typowanie to niezla sprawa, bo
                  czlowiek moze sie czegos o sobie dowiedziec :)
                  • beskider Re: Ile macie lat? (Ja - 33) 14.09.02, 02:37
                    No i prosze zostalem najstarszy... :) Sam nie wiem, czy mam to traktowac jak
                    pochlebstwo.... A prawda, jest jak to zwykle bywa, dramatycznie rozna :)))
                    Powiem tylko tyle: MNIEJ! :)
                    pozdrawiam
                    • Gość: Muminek Re: Ile macie lat? (Ja - 33) IP: *.polpak-karton.pl 14.09.02, 07:09
                      Jeżeli Beskider powiedział mniej ja ze swojej strony musze powiedzieć DUŻO
                      WIĘCEJ :)))))
                      • Gość: artie Re: Ile macie lat? (Ja - 33) IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 16.09.02, 08:58
                        Oj, coś mi się wydaje, że siedzą tu same wapniaki, a ja tu jestem prawie
                        najmłodszy, cha cha cha ;-) Bo niby dlaczego nikt (poza skuterem) nie chce się
                        przyznać, tylko podaje enigmatycznie, że "czas szybko płynie" ? Odwagi, panowie!
                        • ssaczek Re: Ile macie lat? (Ja - 33) 16.09.02, 12:48
                          Gość portalu: artie napisał(a):

> Oj, coś mi się wydaje, że siedzą tu same wapniaki

E, no coś ty, że po trzydziestce to zaraz wapniaki!
                          Ja się mam na 15 (przynajmniej po tym, co słyszę od mego Kochanie).
                          A w rzeczywistości tej nie wirtualnej to troszę się spóźniłem, aby na żywo
                          oglądać pierwszego człowieka na księżycu.
                          • gofa Re: Ile macie lat? (Ja - 33) 16.09.02, 14:24
                            no prosze...i znalazl sie ssaczek! a juz mialam slac listy goncze za Toba! ...
                            oj jakos nikt nie chce zaspokoic ciekawosci artiego, ciekawe dlaczego....;)
                            • ssaczek Re: Ile macie lat? (Ja - 33) 16.09.02, 18:02
                              Może, dlatego iż człek lepiej się czuje będąc anonimowym?
    • georghe Re: Ile macie lat? (Ja - 33) 16.09.02, 19:46
      Mogę się włączyć do zabawy ?
      Gofa 20, Wook 33, Małopolanin 21. MOŻE BYĆ ?
      :)))
      • gofa Re: Ile macie lat? (Ja - 33) 17.09.02, 00:16
        hahaha...pewnie ze mozna sie wlaczyc do zabawy :) dziekuje - az czlowiekowi
        lepiej sie robi jak sie go odmlodzi :) ale...niech bedzie
        rewanz...georghe..hmmm... cos kolo 34? zgadlam? :)
        • Gość: artie Re: Ile macie lat? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 07:26
          Jeśli georghe to przemyślanin i do tego znany mi fotografik, to zgadłaś!
          • georghe Re: Ile macie lat? 17.09.02, 07:38
            Gość portalu: artie napisał(a):

> Jeśli georghe to przemyślanin i do tego znany mi fotografik, to zgadłaś!

Georghe to nie fotografik, nie przemyślanin lecz jaślanin, a Gofcia też
            spudłowała, ale niewiele......
            :))))
            • gofa Re: Ile macie lat? 17.09.02, 12:08
              ha...a ile to jest niewiele? :)
              • georghe Re: Ile macie lat? 17.09.02, 13:54
                "Niewiele" ? Hmmm... taki brzydki dowcip mi sie przypomniał więc go nie powiem.
                Mieszczę się w widełkach 30-40, ale bliżej mi do....... ech... no niewiele...
                :))))))))
    • Gość: skuter Re: Ile macie lat? (Ja - 33) IP: *.umrz / 192.168.4.* 18.09.02, 12:58
      No to co? No to co, że jestem stary? I tak nie wydoroślałem! Kij ci w ucho -
      jak mawiali koledzy z podstawówki na "mojej" ulicy. Tu drobna anegdotka: jeden
      z tych kolegów - od którego nauczyłem się tego powiedzonka - miał drobną wadę
      wymowy i w jego wykonaniu brzmiało ono "kici w ucho". Przez wiele lat sądziłem,
      że tak powinno być, choć nie mogłem zrozumieć o co z tą "kicią" chodzi.

A..., przypomniałem sobie jeszcze coś. Inny mój znajomy, zresztą poważny gość,
      głowa (he, he) rodziny, twierdzi, iż wcale nie jest prawdą że im kto starszy,
      tym mądrzejszy. Jego zdaniem starsi ludzie są tylko sprytniejsi (tzw.
      doświadczenie życiowe). A z biegiem lat stają się tak naprawdę coraz głupsi,
      przez dłuższe obcowanie z wszechogarniającą głupotą otoczenia. Jego zdaniem
      najbardziej ostro dostrzegają ten proces ludzie w wieku 25 - 30 lat. Coś w tym
      jest, bo ja to też dostrzegam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka