Dodaj do ulubionych

Fora a Przemysl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:24
Czy nie uważacie że tutejsze przemyskie forum na (gazeta.pl) jako jedyne to za
mało jak na 70 tyś miasto? Nie podejrzewam że ktoś zauważa forum na serwisie
"Przemysl24.pl", któro raczej należy do chatów miedzy małolatami o wątpliwym a
nawet negatywnym zainteresowaniu naszym miastem. Czy nie sądzicie że przydało
by sie jeszcze "jakieś" forum" tematyczne związane z Przemyślem?
Obserwuj wątek
    • przemysl2000 Re: Fora a Przemysl 08.08.06, 21:52
      Jest jeszcze takie forum ale poniewaz jest prywatne, wiec zgodnie z zasadami
      gazety, trzeba sie logowac.Przy okazji, zapraszam :)
      • Gość: Demon1903 Re: Fora a Przemysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:59
        Chyba piszesz o tym forym co Ci brużdzi admin poniekąd... Włąściwie co to ma do
        rzeczy czy trzeba sie logować? Jak jest ciekawie to nie ma problemu. Większość
        for wymaga rejestracji i logowania i nie widze nic w tym złego. Nie słyszałem o
        tym "prywatnym" tzw. forum o którym nadmieniasz. Może cos szerzej o nim napiszesz?
        • Gość: Zbychu Re: Fora a Przemysl IP: *.mcon.pl 08.08.06, 23:45
          A Ty demon napisz coś ładnego.Nie sprzeczaj się.Bądź zgodliwy/Voyto jest
          zmysłowy
          • Gość: Demon1903 Re: Fora a Przemysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 07:41
            Czyli mam rozumieć że "przemysl200=voyto"...? Nie jestem tu aż tak oblatany by
            znać pewne szczegóły.
            • przemysl2000 Re: Fora a Przemysl 09.08.06, 07:50
              To forum nie ma nic wspolnego z voyto. Zalozylem je kiedys jako , nazwijmy to
              "wentyl bezpieczenstwa", po tym jak cenzor zaczal szalec na tym forum. Jakie to
              forum bedzie, zalezy bardziej od tych ,ktorzy beda chcieli na nim pisac, niz ode
              mnie. Przy okazji ponownie zapraszam. Moze jest na nim , poki co malo postow ale
              przeciez nie bede zakladal watkow tylko po ro ,zeby bylo ich duzo. A co do
              logowania, to mnie to nie przeszkadza , ale byly juz takie glosy, ze to zle.
    • Gość: szperacz Fora osiedlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 12:26
      Forum os Rycerskie:
      www.rycerskie.pl/forums.php
      Forum os Borelowskiego:
      www.borelowskiego.fora.pl/
      • Gość: Demon1903 Re: Fora osiedlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:43
        "Forum os Rycerskie:
        www.rycerskie.pl/forums.php
        Forum os Borelowskiego:
        www.borelowskiego.fora.pl/"

Kurde! Tam jest wielkie "G" !!!
    • Gość: vinder Re: Fora a Przemysl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 18:19
      Ja uważam, że to forum w zupełności wystarcza.
      Zalety: nie potrzeba się logować, bardzo łatwe i przyjemne w użytkowaniu, poruszane są ciekawe tematy.
      • Gość: Demon1903 Re: Fora a Przemysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 23:58
        Człowieku ale to dotyczy tylka WAS wąskiej grupy, która w najlepszym wypadku po
        5 razy "postuje"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka