aswywiadu007 03.03.03, 19:12 witam. ostatni raz byłem w lipcu i na rynku był wielki bajzel. widziałem w urzędzie makietę i jestem ciekaw, czy już skończyli i jak to wygląda w opinii przemyskich forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !!!!!!!!promilek Re: pytam z ciekawości IP: *.ultimo.masq / 10.0.0.* 03.03.03, 19:20 Cienki z ciebie zatem as ... Patrz inne wątki ... ja przynajmniej na ten temat cos wspominalem ;) !!!!!!!!promilek_mało_wywiadowczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: pytam z ciekawości IP: 62.233.163.* 04.03.03, 17:16 Czesc Rynek po remoncie wyglada inaczej niz projekt w Internecie. Jest za duzo kostki cementowki, a tam od asfaltem byla taka ladna wyslizgana stara kostka. Skonczyli remont przed wyborami. Wyremontowali kawalek Rynku wzdluz Urzedu Miejskiego i kawalek Franciszkanskiej (od Rynku do skrzyzowania z Serbanska) Pzdr Rychu Odpowiedz Link Zgłoś
aswywiadu007 Re: pytam z ciekawości 05.03.03, 10:14 dzieki. będę za tydzień w Przemyślu jeden dzień i raczej nie uda mi się znaleźć czasu, by wyskoczyć na drugą stronę Sanu. ale może na Wielkanoc... pozdrowienia dla Przemyślan ze Śląska Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: pytam z ciekawości 09.03.03, 18:54 dziękujemy za pozdrowienia - zapraszamy częściej :) odległość to chyba nie problem? ;) ...Śląsk... Górny czy Dolny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: pytam z ciekawości IP: 62.233.163.* 09.03.03, 21:45 Zapraszamy i prosze podziel sie swoimi wrazeniami z Rynku Odpowiedz Link Zgłoś
aswywiadu007 Re: pytam z ciekawości 15.03.03, 15:55 z Górnego Śląska... niestety w Przemyślu byłem tylko parę godzin i nie miałem czasu wyrwać się na rynek:( może następnym razem p.s. zawsze lubiałem lody z Kazimierzowskiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: pytam z ciekawości IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 16:11 Lody na Kazimierzowskiej ... Mniam ;) Jak byłem mały zawsze mnie mamuśka zabieraŁA TAM ... A stary Żaczek ??? Pamiętacie co można tam było zjeść ... Te rurki z kremem ;) !!!!!!!!promilek ******************** Żyje! Żyje ten, który umarł! - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy! - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć STADO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: pytam z ciekawości 15.03.03, 23:30 ...lody na Kazimierzowskiej... najlepsze na świecie.... a Żaczek? historia... ach te smakowitości i specyficzny zapach tego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: pytam z ciekawości 15.03.03, 23:28 no to asiewywiadu007... jesteśmy sąsiadami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: pytam z ciekawości IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 23:29 A ja jak ten samotnik zalegam w dolnośląskim ... ;( !!!!!!!!promilek ******************** Żyje! Żyje ten, który umarł! - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy! - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć STADO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: pytam z ciekawości 15.03.03, 23:31 !!!!!!!promilku, byliśmy sąsiadami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: pytam z ciekawości IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 23:32 Buahahaha ;) A jak w kwestii przemyskiej to wyglądało ? !!!!!!!!promilek ******************** Żyje! Żyje ten, który umarł! - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy! - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć STADO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: pytam z ciekawości 15.03.03, 23:35 ooo w kwestii przemyskiej... pewnie też byliśmy sąsiadami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: pytam z ciekawości IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 23:37 Po czym wnioskujesz ? !!!!!!!!promilek ******************** Żyje! Żyje ten, który umarł! - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy! - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć STADO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: pytam z ciekawości IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 23:43 A co ??? ja mam w IP osiedle wpisane ? ;P A może lokalizację mojego pokoju ? !!!!!!!!promilek ******************** Żyje! Żyje ten, który umarł! - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy! - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć STADO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: pytam z ciekawości 15.03.03, 23:47 no pewnie... i numer telefonu też ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: pytam z ciekawości IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 23:49 Uwaga - !!!!!!!!promilek złośliwy ... czytelnicy poniżej lat 18 zapraszamy na : " www.legoland.com/ " .... A rozmiar prezerwatyw też ? ;P !!!!!!!!promilek ******************** Żyje! Żyje ten, który umarł! - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy! - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć STADO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: pytam z ciekawości 15.03.03, 23:51 musisz podejść do okna, o ile nie spadnie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aswywiadu007 Re: pytam z ciekawości 16.03.03, 13:32 rozgadaliście się, że do głosu nie można dojść:))))))))) acha i pamiętam jeszcze lody u tomaszewskiej, też były dobre i też były kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: pytam z ciekawości 16.03.03, 13:45 a ja pamiętam lody przed samym mostem... i salmonellę też :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: pytam z ciekawości IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 20:38 dla mnie akurat to te lody były za mostem ale salomonellę tez pamiętam. Jeden z moich szacownych kolegów z klasy postanowił zaimponować dziewczynom i zaprosił je na wspomniane lody....no i właśnie....Sam skubaniec również zjadł ale jakos się nie zatruł. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: pytam z ciekawości 16.03.03, 20:44 ...kto mnie zapraszał na te lody.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: pytam z ciekawości IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 22:42 to były czasy IIL.O. przy Basztowej :):):) Odpowiedz Link Zgłoś