Gość: !!!!!!!!promilek IP: *.ultimo.masq 09.03.03, 21:49 ! ! ! ! ! ! KLIKNIJ ...! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! www.pajacyk.pl/ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! I KLIKNIJ NA BRZUSZEK PAJACYKA ! ! ! ! ! ! !!!!!!!!promilek_widzący_głód_... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rychu Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI IP: 62.233.163.* 09.03.03, 21:50 Zawsze klikam. Najlepiej ustawic jako strone startowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI IP: *.ultimo.masq 12.03.03, 21:48 JW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 08:29 JW !!!!!!!!promilek ******************** Żyje! Żyje ten, który umarł! - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy! - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć Stado... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 01:02 JW !!!!!!!!promilek ******************** Żyje! Żyje ten, który umarł! - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy! - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć Stado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 01:30 jw !!!!!!!!promilek ******************** Żyje! Żyje ten, który umarł! - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy! - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć STADO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI IP: *.ultimo.masq 19.03.03, 11:33 jw !!!!!!!!promilek ******************** Żyje! Żyje ten, który umarł! - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy! - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć STADO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI IP: *.ultimo.masq 24.03.03, 01:11 Mniam ... !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI IP: *.ultimo.masq 24.03.03, 06:32 JW ... !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI 05.01.04, 16:00 NIECH NIE ZNIKA ! ! ! www.pajacyk.pl PRO Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI 05.01.04, 16:04 Właśnie kliknąłem. Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa http://www.pajacyk.pl/ 06.01.04, 21:58 www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ Pro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 16:36 popieram z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa http://www.pajacyk.pl/ 07.01.04, 16:59 Hmmm ... Koleżanka kiedyś podpierała o ścianę, ale i tak krew się polała ;> www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ Pozdrawiam. PRO Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa http://www.pajacyk.pl/ 01.02.04, 10:39 www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ www.pajacyk.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI 01.02.04, 13:45 Nie wiem czy ogólnie wiadomo, ale rozliczając się z fisqsem za rok 2003. 1% od podatku można odliczyć na "organizacje pożytku publicznego. Polska Akcja Humanitarna jest taką organizacją. Kwotę 1% podatku odlicza się już w zeznaniu podatkowym. Ważnej jest, żeby pieniążki wpłacić na konto org. p. p. przed złożeniem zeznania podatkowego w urzędzie skarbowym. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:14 Już klikałam w pajacyka.A teraz znalazłam rodzinę potrzebującą pomocy i jej pomagam. W ten sposób widzę efekt mojej pomocy , no i co ważniejsze zyskałam nowych przyjaciół. Oglądnij się wokół siebie a napewno znajdziesz kogoś kto na ciebie czeka!!!!!I jeszcze jedno !! masz pewność ze naprawde to co robisz przynosi komuś radość!! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI 04.02.04, 23:05 Hmmm ... czy mam pewność ... W PAH akurat wierzę, i mam zaufanie ... Wysyłam miesięcznie przelewy na minimum 50 PLN na konto akcji pajacyk PAH ... mam świadomość, że starcza to na około 20 obiadów dla jakiegoś dziecka ... czyli praktycznie miesiąc szkolny ... Szczerze - nie muszę robić czegoś i widzieć tego efekty ... świadczyło by to (w moim konkretnie przypadku) o poziomie egoizmu ... oczekiwałbym wtedy słowa DZIĘKUJĘ za okazaną pomoc, uśmiechu, dobrych słów ... a tu w PAH .. anonimowo daję komuś wyżywienie , nikt mi nie podziękuję ... jedyny efekt to tylko to , że wypiję mniej w miesiącu ... choćto czynić uwielbiam ... Zatem też nie robię tego dla swojego zdrowia (mniej wypiję) ... bo ograniczę się o te 50 pln w innych wydatkach ... i wyjdzie na to, że : Ja piję tyle samo, ktoś ma jedzenie, nikt mi nie dziękuje ;) Po prostu idealna sytuacja dla mnie ... Więc pomagasz czy nie pomagasz ... lubisz nie lubisz .. chcesz , nie chcesz ... Klikaj jak głupi ... tobie to wisi i powiewa ... a jakiemuśdziecku uratuje to życie .... Jeśli nie dziecku , to będziesz mógł mieć świadomość, że kolejna osoba się w polsce na oszustwie wzbogaciła .. co jest POZYTYWNE , bo o 1 osobę bogatą w polsce więcej ... może to ty kiedyśbędziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAPCIO Re: !! DZIECI CHCĄ JEŚĆ ... POMÓŻ - NIC NIE TRACI IP: *.wmgalicja.krakow.pl 15.02.04, 21:07 KLIKAJCIE!!! POMÓŻCIE, MOŻECIE ... Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Pamiętacie o klikaniu??? 17.02.04, 19:19 Się głupio pytasz ... Odpowiedz Link Zgłoś