Gość: Przemyślanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 21:03 Strach sie bać, co ten emerytowany oficer LWP wie o finansach miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemyślanka Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 21:49 Skąd wiesz czopku, że nie ma odpowiednich kwalifikacji? A może On zasiadł na stołku, na który Ty miałeś ochotę, co? Jeżeli nie to przeczytaj wycinek z jego CV, który skopiowałam ze stron UM: Wykształcenie: mgr inż. – Wojskowa Akademia Techniczna w Warszawie – Wydział Elektroniki – Wojskowe Studium Nauczania Języków Obcych w Łodzi, – Studia podyplomowe – Wydział Ekonomiczny, kierunek menadżerski UMCS filia w Rzeszowie. Przebieg pracy zawodowej: • Zastępca a następnie Dowódca Jednostki Wojskowej w Krównikach • Główny Specjalista Oddziału Technicznego Rejonu Logistycznego w Krakowie • Główny Specjalista, naczelnik wydziału Departamentu Spraw Obronnych Ministerstwa Infrastruktury w Warszawie Ps. Wkurzyłam się, gdyż jesteś tylko anonimowym opluwaczem, który z jakichś (może politycznych?) powodów opluwa poczciwego i niegłupiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemyślanin Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 21:57 słuchaj, gumko-Przemyślanko , CV w poprzednich latach to można było sobie wyrobić, zwłaszcza będąc w służbach. nie czepiam się kariery zawodowej, ale co ma ona wspólnego z z budżetowaniem samorządowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemyślanka Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 22:26 "CV w poprzednich latach to można było sobie wyrobić, zwłaszcza będąc w służbach" No, tak. Oczywiście masz rację; To z pewnością oszust, który skończył 3 klasy szkoły podstawowej a resztę "wyrobił" sobie będąc w "służbach"... :) Gdybyś doczytał do końca, to co wkleiłam, to doszedłbyś do: – Studia podyplomowe – Wydział Ekonomiczny, kierunek menadżerski UMCS filia w Rzeszowie. Ale przecież to fałszywka. O ja głupia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemyślanin Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 13:37 > O ja głupia... to nie do końca twoja wina, w dużej części mamy i taty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: 78.131.185.* 11.01.09, 14:34 Hej Przemyślanin no to pochwal się swoim wykształcaniem - zawsze to miło coś optymistycznego poczytać !! Co ukończyłeś ?? UJ - U Jarosza czy Uniwersytet Jarosławski a może sądząc po niku jesteś patriotą lokalnym i ukończyłeś naszą lokalną Smykówkę ?? Kuźnię kadr Samoobrony na kierunku kulinarnym ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerrowin Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 22:03 Kobieta, ty się chyba nie słyszysz, pierniczysz jak nakręcona. tłumaczy cie tylko to że jesteś jego : a/żoną, b/kochanką, c/córką, d/pracownicą biura PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solio Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 22:20 A kim jest szef NBP z zawodu kochani piskorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona :) Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 22:39 chyba córuś tatusia :) studia podyplomowe menedzerskie są w sam raz przecież mógł nawet tego nie mieć:)dałbym mu prosty test do rozwiązania z budżetowania i podstaw ekonomii :) Ta strasznie taka zajadła może to wnuczka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Tak na oko to lepiej się zna na finansach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 08:42 niż na przykład lekarze, których kilku jest w radzie, a wieksze mam zaufanie do absolwenta elektroniki na WAT, który uzupełnił wiedzę ekonomiczną na studiach podyplomowych niż do absolwentów przemyskich i jarosławskich uczelni. A przewodniczący komisji nie ma być najlepszym ekonomista spośród pozostałych, tylko dobrym organizatorem, który zapewni sprawne dzialanie komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Tak na oko to lepiej się zna na finansach IP: *.toya.net.pl 10.01.09, 08:51 Ech te kochane studia podyplomowe ;-) Co dziesiąty trep jest w porządku. Może należy do tych 10-ciu procent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Tak na oko to lepiej się zna na finansach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 09:07 poprzednik był ekonomistą podobno doktorem i cóż z tego wynikło :) jest wielka szansa że nawet ten wojskowy będzie lepszy od poprzednika. czyli idzie lepsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześko Re: Tak na oko to lepiej się zna na finansach IP: *.ptvk.pl 10.01.09, 11:51 Tak coś czuję, że Wam to nawet Leszek Balcerowicz na tym stanowsku by nie pasował, marudy jedne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chuck Norris Re: Tak na oko to lepiej się zna na finansach IP: 79.191.4.* 10.01.09, 18:41 kierowniczka GS-u by wystarczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadas Re: Tak na oko to lepiej się zna na finansach IP: *.mcon.pl 10.01.09, 18:53 kocur może wyjaśnisz dlaczego przemyskie uczenlnie oceniasz tak nisko? Odpowiedz Link Zgłoś
slon251 Re: Tak na oko to lepiej się zna na finansach 10.01.09, 19:49 Leja jest dobry, bo to konkretny i wymagający gosc. Czyzby strach zaczął zaglądać niektórym urzedasom i dlatego wypisuja różne pierdoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Po pierwsze, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 19:56 jedna z przemyskich uczelni przyjęła działaczy Samoobrony, którzy dostawali dyplomy nie wiedząć jaki kierunek studiowali. Po drugie w pracy mam wiele osób, które zostały zmuszone do uzupełnienia wykształcenia, robią to na miejscowych uczelniach i przychodzą do mnie z prośbą o znalezienie w sieci materiałów na tematy, których nie potrafia nawet dobrze powtórzyć - z ręką na sercu nie dałbym im matury, a one dostają dyplomy licencjackie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Po pierwsze, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 20:07 co by nie mówić nie zawsze sie z kocurem zgadzam ale to świeta prawda !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny- opozycja Re: Po pierwsze, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 22:20 Bywało gorzej.Choć ... koń jaki jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadas Re: Po pierwsze, IP: *.mcon.pl 11.01.09, 19:01 co prawda to prawda, ja kończyłem jedną z przemyskich uczelni -tzn. jej rzeszowską filię - i nie twierdzę aby było na niej tak łatwo uzyskać tytuł magistra, uczelnia zatrudnia wykładowców z całej Polski i to nie byle kogo tylko uznanych specjalistów- wystarczy wejść na strony WSPiA w Przemyślu i się przekonać - nie chcę jej wychwalać, ale utarło się przekonanie, że wystarczy wpłacić czesne i wszystko będzie w ok - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 16:06 Czas na młodych i dobrze wykształconych a nie starych pierników z LWP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piernik Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 18:08 "dobrze" wykształconych na przemyskich uczelniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 22:00 wyobraź sobie, że nie wszyscy kończyli przemyskie uczelnie. może tobie się nie mieści w głowie ale jest np. Uniwesytej Jagielloński w Krakowie ( to takie duże miasto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Leja- radny - przewod komisji finansów -strac IP: *.strazgraniczna.pl 15.01.09, 07:33 co tam jest w tym Krakowie - Uniwesytej Jagielloński - a co to ?? Odpowiedz Link Zgłoś