zahedan 22.02.04, 09:09 www.ultimatetopsites.com/general/morvarid/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: linki perskie.....;-) 22.02.04, 15:58 www.gooya.com/ i jeszcze ten, by byc na bierzaco;) Odpowiedz Link
balki Proponuję jeszcze... 23.02.04, 09:39 www.parstimes.com/A&E.html www.iranian.ws/art.htm www.art-arena.com/iran.htm www.archart.it/archart/asia/iran/iran.htm miłego czasu Odpowiedz Link
buggi Re: Radio 25.02.04, 12:19 slucham tego, moze i wam sie spodoba :) www.radiofarda.com/#go Odpowiedz Link
survey06 Re: Radio 27.02.04, 00:49 To jest najbardziej sluchane radio w calym Iranie. Na dwa-trzy tygodnie przed wyborami wladze wprowadzily jego zagluszanie. Ale w koncu odpuscily. Uwaga !! za zbyt glosne i zbyt ostentacyjne sluchanie tego radia mozna w iranie miec powazne klopoty. Odpowiedz Link
buggi Re: Radio 27.02.04, 10:45 survey06 napisał: > To jest najbardziej sluchane radio w calym Iranie. Na dwa-trzy tygodnie przed > wyborami wladze wprowadzily jego zagluszanie. Ale w koncu odpuscily. Uwaga !! > za zbyt glosne i zbyt ostentacyjne sluchanie tego radia mozna w iranie miec > powazne klopoty. Za posiadanie anteny satelitarnej tez jest przewidziana kara, hehehe. Dlatego tyle rodzin ma ja zamontowana. Odpowiedz Link
buggi Re: tapety 07.03.04, 22:30 :)))))) Jestescie niesamowici w wyszukiwaniu stron o Iranie!!!!! Odpowiedz Link
buggi Re: Tu znajdziecie wszystko, a 07.03.04, 18:23 na samym dole link o Teheranie www.rowzane.com/000row-siteha.html Odpowiedz Link
zahedan Re: Tu znajdziecie wszystko, a..... 07.03.04, 21:19 .....a gdybym tak jeszcze umiał czytac te "robaczki" swoją drogą wydaje mi sie, ze wiekszosc tych serweów jest poza iranem-tematyka niektórych przynajmniej jest niezbyt "poprawna politycznie" Odpowiedz Link
buggi Re: Tu znajdziecie wszystko, a..... 07.03.04, 21:44 no tak....ale wiele tych stron mozna przeciez "zamienic" na wersje angielska Odpowiedz Link
zahedan Re: Tu znajdziecie wszystko, a..... 07.03.04, 21:50 buggi napisała: > no tak....ale wiele tych stron mozna przeciez "zamienic" na wersje angielska akurat te,które klikałem dalej były "robaczkowe" :(((( Odpowiedz Link
buggi Re: Tu znajdziecie wszystko, a..... 07.03.04, 22:40 ups...to mi przykro. Dobrze chcialam Odpowiedz Link
balki Garść fotek 09.03.04, 15:51 a to -> dla wszystkich lubiących wspominać i przywoływać to co kiedyś ujrzeli na jawie: www.pbase.com/minz/iran&page=all www.pbase.com/zanoni/iran__9_days_in_tehran&page=all Odpowiedz Link