sieradzak 29.09.05, 17:42 Ozwij się jakoś, jak jesteś uchwytna na necie i w ... realu ;-) Potrzebne będzie sfinalizowanie sprawy ;-) Napisz tu lub inne sposoby komunikacji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Prywata do ebusi ;-) 30.09.05, 10:35 odzywam sie rzadko tu teraz bede, wiec lypa.. hmmm odbierz maila gazetowego - napisze Ci "instrukcje" ;) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata do ebusi ;-) 30.09.05, 13:27 ebusia_fam_fatal napisała: > odzywam sie > rzadko tu teraz bede, wiec lypa.. > hmmm odbierz maila gazetowego - napisze Ci "instrukcje" ;) hihi OK - tak jest, zadanie wykonane, instrukcja wykonana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: ..i.. ?? kiedy dasz radę ;-) /nt 06.10.05, 06:48 no juz juz, przepraszam, nie mialam jak sie tu dostac :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak ooo - odwyk ;-) 06.10.05, 15:19 ebusia_fam_fatal napisała: > no juz juz, przepraszam, nie mialam jak sie tu dostac :) No zaczynam się martwić o zdrowie ebusi, tak biedniutka odstawiona od neta ;-( I jak ona da sobie radę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: ooo - odwyk ;-) 07.10.05, 14:01 bez neta da sie zyc. uwierz mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: ooo - odwyk ;-) 07.10.05, 14:46 ebusia_fam_fatal napisała: > bez neta da sie zyc. uwierz mi :) Wierzę ;-) Oczywiście żartowałem i na szczęście nie wynikła z tego żadna afera, z czego jeszcze bardziej się cieszę ;-) Ja czasami mam dość kompa i neta i sam sobie robie odwyk np. na dwa trzy dni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata do ebusi ;-) 10.10.05, 21:58 ebusia, się uśmiecham, jak już dokopiesz się do neta to daj znac co dalej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak ???? iiiiii ????? 31.10.05, 13:07 ;) Widze posty, to się przypominam ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: ???? iiiiii ????? 31.10.05, 13:15 wyslalam Ci maila przeciez. ??? Odpowiedz Link Zgłoś