mazurka313 11.12.04, 00:20 kobiety wiem ze jestescie swiatle i mnie oswiecicie otoz chyba przez pomylkle cos wywalilam z dysku bo nie moge ogladac zdjec na forum zobaczcie zamiast zdjecia jest kwadracik z krzyzykiem w srodku ..... pomozecie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: do komputerowych dziewczyn ... problem 11.12.04, 00:26 pewnie cos jest zle ze stronka lub tez z twoim laczem internetowym.... Odpowiedz Link
asica74 Re: do komputerowych dziewczyn ... problem 13.12.04, 04:54 a mnie sie wydaje, ze zaistalowalas firewall, ktora te zdjecia traktuje jako reklamy i uniemozliwia ich otwarcie. Bardzo przydatna rzecz w przypadku roznych badziewi, ale i czasami wyrzuca tez i te fajne... wlacz ja na time out, zobacz zdjecia i potem znow wlacz Odpowiedz Link
mazurka313 Re: do komputerowych dziewczyn ... problem 13.12.04, 09:29 od zawsze tzn od poczatku uzywalnosci tego kompa mialam firewall i fotki ogladac moglam a teraz nagle nie (( moze to javy jakiejs brak qrcze sama juz nie wiem z ktorej strony to ugryzc Odpowiedz Link