rita78 07.11.04, 12:27 widmo, czy to jakas kara ze nie moge na blogach nic ogladac? Nie wiem czym zawiniłam ale proszę o kasacje wyroku.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nastka72 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 12:30 rita na blogu 3 na pewno mozesz ogladac i wstawiac zdjecia bo jests na liscie uzytkownikow pozdro, nastka Odpowiedz Link
rita78 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 12:39 jak sie zaloguje do blogow to tylko ten dostepny dla wszystkich mi sie pokazuje , wiec nie wiem o co chodzi :(( Odpowiedz Link
nastka72 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 12:40 rita masz link do forum dla wtajemniczonych ,klikasz na to i sie logujesz i masz tam blog 2 i 3 nastka Odpowiedz Link
rita78 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 12:40 oki, blog 3 dziala a o ten mi wlasnie chodzilo bo chcialam mezowi pokazac smiesznostki tam zamieszczone, bom sie usmiala jak nie wiem co. Odpowiedz Link
rita78 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 12:42 nastka, a co z blogiem 2??? to wlasnie tam chyba były te zdjecia sportowcow na smiesznie ? Teraz jest tak ze jak sie loguje to mam album 3 i ten dostepny dla wsyztkich. Odpowiedz Link
nastka72 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 12:48 rita blogiem 2 zajmuje sie Nesla ale ona chiba rodzi dzidzie teraz :) poza tym juz nie ma tam tych zdjec nastka Odpowiedz Link
rita78 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 12:54 ha, w obliczu narodzin nowego człowieczka, nie marudze juz i wytrzymam cierpliwie bez bloga:)... a zdjec szkoda bo były smieszne. Odpowiedz Link
beba3 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 13:49 Zdjecia moze jeszcze wroca. Wczoraj byla tam Nesla z brzusiem i moja Rodzinka. Jest juz przyszykowane miejsce na zdjecia coreczki Nesly. Faktycznie, nie odzywa sie juz drugi dzien, pwenie jest baaardzo zajeta. Trzymam kciauki za szybkie i pomyslne rozwiazanie! Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 15:05 Tu nie ma zadnych kar, ja zajmuje sie tylko blogiem 1 i straznikami strachu.Obydwa sa dostepne dla wszystkich.Nie wiem dlaczego nie mozesz wejsc na 2 , moze dlatego ze Nesla przez pare dni nie bedzie go mogla kontrolowac z powodow kazdemu znanych.Prosze o wyrozumialosc.Moze wszystkich przyblokowala na ten czas aby jej jaichs swinstw nie powstawiali.Nie wiem.Dzieja sie ostatnio dziwne rzeczy , ale sam swiat w rzeczy samej jest dziwny , jak spiewal kiedys swietej pamieci Czeslaw Niemen.Serdecznie Pozdrawiam.Widmo Odpowiedz Link
awe38 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 17:01 WW znowusz mnie wylales ??? Rano moglam wejsc na bloga, teraz nie moge sie zalogowac -wybija moje haslo, i nie moge wcale otworzyc strony glownego bloga. Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 17:59 Awe z blogami wogle nic nie kombinowalem.Z wejsciem na Nastki bloga tez mam problem, Obawiam sie abysmy od tych zdjec w sieci nie dostali takiej sytuacji jak na zdjeciach.Ide na bloga zobaczyc czy jestes i jak to wszystko dziala i czy jestes jak wroce dam znac.Pozdr.Widmo Odpowiedz Link
zuzka71 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 18:07 hhmm ja tez moge dostac sie tylko do ogolnego bloga-albumu dla wszystkich..nie mam ani albumu 2 ani 3...;( zuza Odpowiedz Link
awe38 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 18:10 chodzi mi o haslo, automatycznego nie przyjmuje a typowanego tez nie wiec nie moge wcale wejsc. Odpowiedz Link
payuta Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 18:20 Ja tez mam tylko bloga nr.3.Mysle ze Nesla na czas swojej nieobecnosci je na chwile z zycia wylaczyla,jak wroci bedzie wszystko znow OK.P.P. Odpowiedz Link
nastka72 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 18:22 ojj ooops dziwne rzeczy sie na moim blogu dzieja ( ? ) zajrzalam po waszych postach do uzytkownikow bloga i co ja widze - pousuwane osoby ale nie przeze mnie ?????? na nesli blogu chyba jest to samo bo tez nie mam do niego dostepu czemu sie tak robi widmo wiesz moze ? nastka Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 18:26 Chyba blogi atakuja, nie wiem ja mam dostep do pierwszego ale u mnie tez pousuwane. Dziwne ide popatrzec , moze jakis wirus idzcie na gazecie do swojej poczty po lewej stronie w srodku jest zmiana hasla pozmieniajcie sobie hasla na nowe.procedura jest latwa.Pozdr.WW Odpowiedz Link
nastka72 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 18:30 zmienilam haslo mam nadzieje ze to pmoze ale zaraz zaraz znaczy sie ktos mi na bloga wlazil ?? nastka Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 18:23 Niestety ktos tam sie wlamal i kombinowal , marialudwika byla wypisana,ty , za to pozostaly nicki ludzi ktorzy na forum nigdy nic nie pisali.Bardzo dziwne , to wszystko do pierwszego bloga nie musisz sie logowac, on jest dla kazdego.Zmienilem na razie status wszystkich na uzytkownik.Wracam aby jeszcze pogrzebac w bebechach bloga, sprobuje tez wejsc na 2 i 3. Pozdr.WW Aha jestes wpisana , wpisalem i ciebie i marie ludwike.No dnia spokoju znowu sie wq.PozdrWW Odpowiedz Link
awe38 do Nastki 07.11.04, 18:25 Nastka wbilam motylka mozesz wyedytowac bo ja dalej nie wiem co i jak Odpowiedz Link
zuzka71 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 18:36 bylam na blogu nastki, nawet sie wpisalam, udalo sie bez zmian proponowanych przez widmo i dobrze. oby sie takie cyrki nie powtorzyly....pozdrowka.zuza Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 18:40 Blog 2 zniknal, no ktos sie z nami bawi.Co sie dzieje z tym glosem na blogu 3,mam glosniki ale nie zainstalowalem od nowa.Widmo Odpowiedz Link
nastka72 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 18:41 dostepu do bloga nesli nie mam nadal pewnie ma taki sam balagan jak ja mialam (mam) na blogu 1 nic nie moge edytowac tylko poogladac ojoj nastka Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 19:23 to sie zgadza osoby sa wyrzucane i inne wstawiane, wszystko utrwalilem swoja cyfrowka.Na razie nic nie wstawiaj, ogladaj.Blog dwa zniknal , Nesla w szpitalu ktos posluguje sie jej haslem , skasuj do jej powrotu i zmiany hasla dostep Nesli do bloga 3.jak jestescie tam jeszcza dalsza komunikacja na naszym gadulcu.Pozdrawiam Widmo Odpowiedz Link
nastka72 Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 19:28 no i znowu to samo ktos mi uzytkownikow pokasowal :(( nastka Odpowiedz Link
nastka72 Re: przykro mi ale ... 07.11.04, 19:33 w zwiazku z zaistniala sytuacja na moim blogu (uzytkownicy sa dodawani i usuwani bez mojej kontroli) blog bedzie przez jakis czas niedostepny. moj komp jest atakowany roznymi wirusiskami z koniem Trojanskim wlacznie :( nie wiem kto i po co to robi a jak juz to milej zabawy ! nastka Odpowiedz Link
awe38 Re: przykro mi ale ... 07.11.04, 19:38 nastka72 napisała: > w zwiazku z zaistniala sytuacja na moim blogu (uzytkownicy sa dodawani i > usuwani bez mojej kontroli) blog bedzie przez jakis czas niedostepny. > > moj komp jest atakowany roznymi wirusiskami z koniem Trojanskim wlacznie :( > nie wiem kto i po co to robi a jak juz to milej zabawy ! nastka ale onet to juz od paru dni szwankuje-chodzi mi o blogi, to moze wszystkie portale ogarnela jakas cholera > > nastka Odpowiedz Link
nastka72 Re: przykro mi ale ... 07.11.04, 19:49 blogi na gazecie chodza normalnie ,czytalam ;bywalo ze blogi nie dzialaly ale zeby wyprawiac takie cuda na moim blogu trzeba miec haslo dostepu do niego jako administratora chili moje :( no ja w takie przypadki to jakos nie wierze nastka Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: przykro mi ale ... 07.11.04, 19:49 Ktora dodaje i ujmuje uzytkownikow , znowu bylem na blogu,ze wszystkich uczestnikow zostalas tylko ty i maria ludwika.No nie wiem czy to jest wpyw jakiejs blogowej cholery.Pozdrawiam. Widmo Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: bez dostepu?:((( 07.11.04, 19:37 Zablokuj wszystkich musisz wpisac kasuj a potem jeszcze potwierdz kasowanie , potem zmien haslo.pozdr.Widmo Odpowiedz Link
rita78 Re: bez dostepu?:((( 08.11.04, 08:21 i jak tam, udało sie wam dojsc do ladu i skladu??? Ja nie mam dostepu do zadnego bloga nadal. Ale przypominam sobie ze na poczatku tego forum kiedy dzialalo jeszcze poprzednie, weszlam tam zobaczyc co sie dzieje i wtedy moje haslo zostalo jakos wykradzione ( pisalam o postach pisanych w moim imieniu- postach no "niezbyt cenzuralnych") a ja walczylam z robalami i trojanami przez kolejnych kilka dni az do formatowania dysku....Moze to znowu pokemony???? Odpowiedz Link
saviera Re: bez dostepu?:((( 08.11.04, 17:51 Ja tez coraz czesciej dochodze do wniosku ze tutaj ktos zaczyna mieszac. Ze trzy dni temu niemoglam sie zalogowac (na forum) , wpisywalam poprawne haslo i wyskakiwalo mi ciagle niepoprawne.Dopiero jak weszlam zalogowac sie na bloga tam udalo mi sie , jeszcze kilka razy probowalam zalogowac sie na forum , ale nie wychodzilo mi ,w koncu dalam sobie spokuj.Zglosilam problem i po jakis 2-3 godz. zalogowalam sie bez problemow. Groetjes. Saviera Odpowiedz Link
beba3 Re: bez dostepu?:((( 09.11.04, 00:50 Nastka! Dziala ale jest pusty? Czy tylko ja tak mam, jakims cudem? Widmo! Rozumiem ze 2 jest niedostepny i wszystko sie wyjasni jak wroci Nesla ale ma pytanie odnosnie 1 - dla wszystkich. Zawsze kiedy wpisalam swoj login i haslo mialam wszystkie trzy teraz 1 co prawda dziala ale nie mam w 'moje blogi'. To dlatego ze jest ogolnie dostepny? Czy moge go sobie jakos zaznaczyc jako ulubione blog czy cos w tym stylu i miec w spisie zaraz po zalogowaniu na blogach? Odpowiedz Link
nastka72 Re: bez dostepu?:((( 16.11.04, 20:34 na 3 blogu prosze zamieszczac nowe zdjecia :)zuzka! awe! do roboty :) Nastka Odpowiedz Link
awe38 Re: bez dostepu?:((( 16.11.04, 20:35 nastka72 napisała: > na 3 blogu prosze zamieszczac nowe zdjecia :)zuzka! awe! do roboty :) > > Nastka a ja nie mam 3-bloga, widze tylko bloga Nesli Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: bez dostepu?:((( 16.11.04, 20:38 A ja mam bloga Nastki a nie mam Nesli pod nickiem franek117, pod nickiem widmo mam obydwa , ale nie loguje ,bo zaczynaja sie wtedy klopoty i musze za kazdym razem zmieniac haslo.Pozdr.Widmo Odpowiedz Link
nastka72 Re: bez dostepu?:((( 16.11.04, 20:54 awe jestes na liscie uzytkownikow bloga .sprobuj sie jeszcze raz zalogowac na blogach . nastka Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: bez dostepu?:((( 16.11.04, 21:19 zaraz zrobie linka abyscie mogly laczyc sie z forum.Widmo Odpowiedz Link
zuzka71 Re: bez dostepu?:((( 16.11.04, 22:12 no dobra skusilam sie;) nastka sprawdz poczte, pozdrowka.zuza Odpowiedz Link