gosiaes 03.12.06, 19:42 ze swoimi dziećmi. Obejrzałam "Super Nianię" i jestem w lekkim szoku. Ta mamusia, to chyba nie wiedziała, że istnieją nocniki!!!!!!!!!!!!!! Czy któraś z Was wezwałaby Super Nianię na pomoc????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juleczka4 Re: Ludzie to mają naprawdę problemy 03.12.06, 19:45 jakbym miała takigo bahorowiu to w akcie desperacji chyba tak Odpowiedz Link
kobieton_na_pasach Re: Ludzie to mają naprawdę problemy 03.12.06, 21:08 gosiaes napisała: > ze swoimi dziećmi. Obejrzałam "Super Nianię" i jestem w lekkim szoku. > Ta mamusia, to chyba nie wiedziała, że istnieją nocniki!!!!!!!!!!!!!! > > Czy któraś z Was wezwałaby Super Nianię na pomoc????????? tak.do mojego meza. Odpowiedz Link
kocia_noga Re: Ludzie to mają naprawdę problemy 03.12.06, 21:28 A ja do syna tak gdzies od 14 roku zycia do 18.Kurde, wszystko dobre, niania, pobór do wojska, ożenek,zeby tylko się wyniósł z chałupy,bo go mogę zabić.I was to czeka, ha ha ha. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ludzie to mają naprawdę problemy 03.12.06, 21:30 kocia_noga napisała: > A ja do syna tak gdzies od 14 roku zycia do 18.Kurde, wszystko dobre, niania, > pobór do wojska, ożenek,zeby tylko się wyniósł z chałupy,bo go mogę zabić.I was > > to czeka, ha ha ha. no z tym ożonkiem to uważaj ,bo jak Ci jakom synową gupią da to co ?? 2x wiecej nerwów hehe Odpowiedz Link
kocia_noga Re: Ludzie to mają naprawdę problemy 03.12.06, 21:36 juleczka4 napisała: > no z tym ożonkiem to uważaj ,bo jak Ci jakom synową gupią da to co ?? > 2x wiecej nerwów hehe > Ostatnio chodzi z jakąś. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Ludzie to mają naprawdę problemy 03.12.06, 21:42 kocia_noga napisała: > > > Ostatnio chodzi z jakąś. Poznałaś ją ?? Odpowiedz Link
grubaska20 Re: Ludzie to mają naprawdę problemy 03.12.06, 21:37 nie wiem, ja tam rozumów nie pozjadałam, nie uważam się za super-mega-hiper- mamę, ale nie mam podobnych problemów. to był drugi odcinek, jaki widziałam i podobne problemy potrafiłabym rozwiązać. z tego co widzę, chyba jka na razie udaje nam się zapobiegać takim wypaczeniom heh a btw dzisiejszego odcinka, to żal mi jakoś było tej matki.. taka spokojna, przygaszona, ztłamszona kobieta.. Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Ludzie to mają naprawdę problemy 03.12.06, 22:01 o to to, w poprzednich odcinkach rodzice popełnieli ewidentne błędy zanidbania w stosunku do dzieci (nie koniecznie ze złej woli, czasem z braku czasu) a ta dzisiaj wręcz odwrotnie chyba. Była nadopiekuńcza. Zresztą to, że starszy syn był ok świadczy samo za siebie, że to normalny dom Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Ludzie to mają naprawdę problemy 03.12.06, 21:58 Myślałam właśnie o tym i doszłam do wniosku, że nawet gdybym miała w domu diabła wcielonego to i tak nie chciałabym się z tego spowiadać przd całą Polską. Nie mam natury ekshibicjonisty Odpowiedz Link
reniatoja Re: Ludzie to mają naprawdę problemy 04.12.06, 07:38 w sprawie tego nocnika, to uwazam, ze ona uczyła to dziecko korzystania z normalnej toalety, bo widziałam obok na pralce leżała taka nakładka na deskę, której używa się dla dzieci. Po prostu chyba z pominięciem nocnika chciała go nauczyć. Poza tym, to ten Antoś wczorajszy był bardzo miłym chłopcem, podobnie sympatią obdarzyłam od razu kiedyś takiego innego chłopczyka, którzy odstawiał cyrki u fryzjera, a potem dzieki niani był u fryza bardzo grzeczny - pamiętacie? Bo niektóre dzieci z tego programu to mi ciężko polubić np takieo jednego skurkowańca, co sie wydzierał na matke, zę sobie przyniesie narzędzie i ją zabije. Odpowiedz Link