mijaczek 21.01.05, 00:10 SLucham sobie wlasnie Perfectu... Lubicie Perfect? Za fioletowa slona rzeka... rozpinam purpurowy most... powietrze eksploduje tecza.... Obracam w palcach zloty pieniadz.... :o) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bietka1 Re: Perfect 21.01.05, 00:13 Jesli sluchalabym tu i teraz to tez bym lubila, ale ja mam tylko Kajah i Michala Zebrowskiego z dziewczynami Odpowiedz Link
frankie36 Re: Perfect 21.01.05, 00:16 Perfect zawsze lubilam ,nawet moj M uwaza Ewke za jeden z najlepszych polskich utworow Odpowiedz Link
mijaczek Re: Perfect 21.01.05, 00:18 I zywy stad nie wyjdzie nikt... Wychowalam sie na Perfekcie... moj brat zawsze tego sluchal, a ja... no coz... nie mialam wyboru :o) Odpowiedz Link
ellenai uuuu,obracam w palcach 21.01.05, 01:15 zloty pieniadz to moj ulubiony utwor perfectu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Odpowiedz Link
ponponka1 Re: Perfect 21.01.05, 06:51 Tez ich lubie. Mam nawet "Zlota kolekcje" i slucham z przyjemnoscia. Stare ale jare A ja bylam wczoraj na koncercie ...... Boney M na Torwarze. Jejku, wiecie dziewczyny, zostala tylko jedna kobietka, pozostaly sklad to mlodziki. Jednak jak zamknelam oczy to bylo to stare dobre Boney M. Oczywiscie przy ich myzyce nie da sie siedziec i po Daddy Cool, kiedy zaczelo sie Holiday podnioslam moje szacowne cztery literki i tak skakalam przez nastepne 1, 5 godziny. Atmosferka karnawalowa, muzyka super....ojejku. Jakby u Was kiedys grali to idzcie. Swoja droga to u mnie osotatnio jak nie oprea to mocny pop ... hehhehehehee Pozdrawiam porannie z Warszawy Odpowiedz Link