Gość: ronald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 21:30 w jakich bankach nie sprawdzaja?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośc Re: kredyt bez biku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 21:34 prawie we wszystkich,ale możesz spróbować złozyć wniosek w mikołowskim.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaspar Re: kredyt bez biku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 21:49 Jesli chcesz kredyt pod hipoteke to Dombank Ci da nawet z klopotami w bik-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: kredyt bez biku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 22:48 lukas ani nie zglasza nic do biku ani nie bierze od nich zadnych informacji takze spokojnie polecam lukas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony Re: kredyt bez biku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 21:06 wszedzie sprawdzaja i to jest najgorsze , nigdzie sie nie dostanie.Ja rowniez szukam pozyczki bez biku i wszedzie dostaje odmowne. Tylko pisza i sie iferuja!!! a nic z tego nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kredyt bez biku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 08:44 jedna z firm udziela pożyczek poprzez mikołowskiego, jesli jesteś zainteresowany prosze o kontakt na maila :iwona.kredyty@wp.pl opisz swoja sytuacje, postram sie pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: kredyt bez biku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 21:52 Biuro kredytowe na Piłsudskiego 46 - z poręczycielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gora Re: kredyt bez biku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 08:32 poprzez mikolowsiego to znaczy pozyczka z posrednikiem , to sie nie oplaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas? Lukas i wysyła i sprawdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 09:08 LUKAS I WYSYŁA INFO I SPRAWDZA. NIE WIERZYSZ? JA UWIERZYŁAM JAK MI ODMÓWILI BO "MA PANI ZŁĄ HISTORIĘ W BIKU", WIĘC JAK NIE WIESZ TO NIE WPROWADZAJ CZŁOWIEKA W BŁĄD. AIGO z siedzibą na Głównej, tam dostałam kase bez problemu, tylko, że niedużą kwotę. No i jak jeszcze jestem w temacie to: NIGDY WIĘCEJ KREDYTÓW BEZ UBEZPIECZENIA! Miałam pożyczkę w SKOK-u Stefczyka, było to juz jakis ładny czas temu, ubezpieczenia nawet mi wówczas nie proponowano. Starciłam pracę (przez 10 miesięcy nie pracowałam toteż i z ratami było różnie, nie w czasie ale były spłacane), a SKOK nie był chętny do jakiegokolwiek zawieszenia choć na chwilę mi rat. Zaraz po otrzymaniu wynagrodzenia w nowej firmie spłaciłam w całości pozostały dług, ale oczywiście do BIK poszła informacja, że nie spłacałam w równych terminach i ratach. No i tym samym SKOK-ów też nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś