IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.09, 10:50
Co sądzicie o tej nowej restauracji na ulicy palisadowej ? Ja osobiście
polecam ! miła obsługa,ładny wystrój , w piątki i w soboty bibki dla
młodych
Obserwuj wątek
    • Gość: dziewczyna Re: Happy Day IP: *.18.167.lan.e-wab.pl 27.09.09, 11:28
      Ja tez moge polecic , przedewszystkim smaczne i świeże jedzenie i
      fajny wystrój , pełna kulturka . Wkońcu na poziomie restauracja ;)
      • ewa10-0 do dory-dziewczyny 27.09.09, 11:31
        forum.gazeta.pl/forum/w,168,100756616,100756616,Fajna_restauracja_wkoncu_.html

-------------------------
        PAMIĘTAJMY O MO-BRUKU!!!!
        • Gość: fan Re: do dory-dziewczyny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.09, 12:30
          fajna knajpka...numer 1 w wch!dobre piwko, mila obsługa, muza i dla
          młodych i dla starszych,fajny klimat;)
          • Gość: erni Re: do dory-dziewczyny IP: *.18.167.lan.e-wab.pl 28.09.09, 13:29
            Popieram w 100 % .
            • Gość: Lora Re: do dory-dziewczyny IP: *.146.17.6.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.09, 19:56
              A ja byłam bo tak zachwalanA KNAJPKA. Ale sie zawiodłam. jedzenie mi
              nie smakowało i wnętrze również.
              • blue.max Re: do dory-dziewczyny 17.11.09, 20:06
                Jaka wybredna; wnętrze jej nie smakowało.
                A w którym miejscu je próbowałaś ?
                • Gość: ssssssssss Re: do dory-dziewczyny IP: *.chello.pl 18.11.09, 22:56
                  lipa na maxa i jeszcze ten śmierdzący kominek
                  • Gość: w Re: do dory-dziewczyny IP: *.chello.pl 07.12.09, 09:33
                    tance sa w kazda sobote? i jak wyglada koszt wejscia?
                    • Gość: Rafle Re: do dory-dziewczyny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.12.09, 10:14
                      wejscie jest za darmo, tylko lepiej zarezerwowac wczesniej stolik bo raczej nie bedzie dla ciebie miejsca
        • patka6969 Re: do dory-dziewczyny 03.12.13, 19:42
          Potwierdzam, bylam na andrzejkach w HAPPY DAY i straszna lipa szefostwo i kelnerki zamiast dbać o gosci sami sie bawili dbali tylko o swoich znajomych. DJ zaje.....y! starał się to ratować ale obsługa mu to uniemożliwiala. ktoś może zna DJa? zaje....y głos ;-) jeżeli ktoś ma z nim kontakt prosze o namiary.... Pati....
      • patka6969 Re: Happy Day 03.12.13, 19:41
        Gość portalu: dziewczyna napisał(a):

> Ja tez moge polecic , przedewszystkim smaczne i świeże jedzenie i
        > fajny wystrój , pełna kulturka . Wkońcu na poziomie restauracja ;)
        Potwierdzam, bylam na andrzejkach w HAPPY DAY i straszna lipa szefostwo i kelnerki zamiast dbać o gosci sami sie bawili dbali tylko o swoich znajomych. DJ zaje.....y! starał się to ratować ale obsługa mu to uniemożliwiala. ktoś może zna DJa? zaje....y głos ;-) jeżeli ktoś ma z nim kontakt prosze o namiary.... Pati....
    • Gość: wwwwww Re: Happy Day IP: *.chello.pl 08.12.09, 09:47
      a posiada ktos foty lokalu?bo szukam w necie i nic :/ duzy jest? jest gdzie
      potanczyc?
      • lastwarrior666 Re: Happy Day 08.12.09, 14:41
        Kolejna reklama :)
        • Gość: lastchristmas Re: Happy Day IP: *.chello.pl 09.12.09, 13:56
          do lastwarrat:P666 jestes jakis przewrazliwiony
          • lastwarrior666 Re: Happy Day 09.12.09, 14:01
            Przewrażliwiony? powstają pod rząd 3 posty odnośnie happy day. Jest
            wyszukiwarka, są już informacje na ten temat. Poza tym dziwnym zbiegiem
            okoliczności wszyscy chwalący są od tego samego operatora, cóż - zbieg
            okoliczności tylko, że te 3 tematy są w odstępach kilku minutowych. Dla mnie to
            tania reklama.
            • Gość: wqw Re: Happy Day IP: *.chello.pl 10.12.09, 08:24
              nie poprostu chce uzyskac jakies informacje i pisze na roznych watkach,bo
              nigdzie nie znalazlam informacji.Ja nie zalozylam tych trzech postow tylko jeden
    • Gość: dota Re: Happy Day IP: *.18.167.lan.e-wab.pl 13.12.09, 14:58
      Tania reklama w moim wykonaniu jest taka PIEROGÓW i ZaPIEKANKI lepszych w Wałbrzychu nie ma nigdzie . Reklamuje bo byłam , zobaczyłam , pojadłam i jestem zadowolona . Jaiś problem z tym to zapraszam do restauracji , będziecie , zobaczycie , pojecie to pogadamy .
    • Gość: gość Re: Happy Day IP: *.xdsl.centertel.pl 18.12.09, 18:35
      HAPPY DAY,PEŁNA KULTURKA. MUZA JAKĄ ZAPODAJE DJ.ROMANO WPROST POWALA NA
      KOLANA,KOLEŚ NIECHUDO WYMIATA. POLECAM,SUPER!!!!. POZDRO.
      • Gość: zainteresowana Re: Happy Day IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.12.09, 09:36
        Kto ma jakiś nr tel do knajpki?
        • Gość: ... Re: Happy Day IP: 78.9.89.* 22.12.09, 21:28
          515-082-036
          • Gość: DJ.ROMANO. Re: Happy Day IP: *.xdsl.centertel.pl 06.01.10, 11:15
            JEŻELI KTOŚ CHCIAŁBY ZOBACZYĆ PARĘ FOCI,Z HAPPY DAY Z IMPREZ. TO SERDECZNIE
            ZAPRASZAM NA PROFIL NASZEJ KLASY DO DJ.ROMANO, HENRYK KACZANOWSKI. POZDRO,I
            ZAPRASZAMY.
          • Gość: DJ.ROMANO. Re: Happy Day IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.10, 14:32
            JEŻELI KTOŚ CHCIAŁBY ZOBACZYĆ LOKALIK,TO SERDECZNIE ZAPRASZAM NA STRONĘ.
            HAPPYDAY.pinger.pl JEST TAM KILKA ZDJĘĆ DO OBEJRZENIA,I OPIS NASZYCH BIBEK.
    • areis Re: Happy Day 24.11.13, 11:24
      Jedzenie bardzo niskiej jakości .. niesmaczne nie polecam - klienci z miasta Wałbrzych, Polska. Jest dużo lepszych miejsc gdzie można zjęść w Wałbrzychu. Pizze mają całkiem chociaż sąznacznie lepsze pizzerie ale sałatki oraz zapiekanki tragiczne. Wieprzowa sałatka na 10 kawałków 4 przerośnięte i żylaste po 2 pierwszych kęsach odechciało nam się tego jeść .Po telefonie do pizzeri Pani powiedziała ze może tylko przeprosić .... w tych czasach jest to niedopuszczalne i żałosne. Jedzenie popsuło nam część dobrze i miło zaplanowanego weekendu.

STANOWCZO ODRADZAM
      • szczupak1986 Re: Happy Day 24.11.13, 16:06
        Potwierdzam. Kiedyś chodziłem tam raz w tygodniu. Ciasto z pizzy było rewelacyjne - puszyste, chrupkie. Do tego smaczne piwko książęce i było wspaniale. Obecnie jest źle. Nie wiem dlaczego tak jest. Może skoro "marka" już rozpoznawalna to nie trzeba się tak starać? Ciasto cienkie, nie smaczne, często przypalone. Nie byłem tam ponad 2-3 miesiące i nie planuje na razie tam isc...
        • kasienka8484 Re: Happy Day 09.12.13, 18:24
          A ja nie potwierdzam. Jestem, stałą klientką i od samego początku jedzenie jest takie samo. Uważam że jedzonko jest bardzo dobrę i przede wszystkim świeże!!! Uważam że szef(owa) nie powinni się tym przejmować bo ostatnio w wchu słyszy się tylko happy day i happy day więc może konkurencje żal dupe ściska. Pozdrawiam
          • kaczy119 Re: Happy Day 13.12.13, 15:02
            Jestem tam bardzo często i zawsze jest ok.
            • szczupak1986 Re: Happy Day 13.12.13, 22:05
              ta teraz ludzie będą pisać, że konkurencja krytykuje... Pewnie jaki nie ma argumentów to tak najlepiej. Szczerze klimat i moze tam jest nawet nawet, ale ja ostatnio jadłem pizze i ser miał smak " seropodobny" - słony to chyba coś jest jednak nie tak. Kiedys tak nie było.
    • areis Re: Happy Day 06.12.13, 18:54
      Miałem już nie przyjemność związaną z radośnie zaplanowanym weekendem, która wiązała się z tą pizzerią / restauracją (?) i było wyjątkowo tragicznie i nieświeżo. Stare jedzenie dosłownie resztki typu poprzerastane mięso wieprzowe tj żyły przerosty po 4 takich kęsach wyrzuciłem danie a po 1 odechciało mi się praktycznie tego jeść.

Niestety Znajomi których odwiedzaliśmy zamówili pizze z tej pizzerii robiąc nam niespodziankę do weekendowego filmu i browarka .... i znów to samo .... OKROPNIE i znów nie świeżo tam powinien SANEPID coś z tym zrobić bo to jest jakaś kpina lub znajomi w sanepidzie którzy po prostu przymykają oczy.

Pójdziecie zobaczycie spróbujecie ? na miejscu ? ile osób się da na to naciągnąć ? spotkałem się po tym niesmaku z wieloma negatywnymi opiniami na temat Happy Day i nawet na forum są one negatywne a właściciel/ka happy day tekstami przyjdziecie i zobaczycie ( zarobimy na każdym który przyjdzie a pożnij nara) to stanowczo nie są te czasy .... teraz jest problem bo ludzie mogą wyrażać swoją opinię i pomimo wystawianych pozytywów przez znajomych typu "przyjdź zobaczysz" lub "nasze zajebiste stamtąd bibki" ludzie doczytają i odróżniają już takie komentarze. .

LUDZIE JEST CAŁA MASA DUŻO lepszych pizzerii niż ten syf. SZCZERZE NIE POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka